QUOTE(Yvette @ 2011 01 29, 22:14)
tą antrą foto gali lengvai pataisyti. Paprastą kompoziciją padaryk. Pagrindo liniją tiesią imk, vazonėlį taip pat pasuk šonu idealiai, kad auselė į kairę pasisukus būtų. Tada vos vietos kairėje palik, daugiau dešinėje, kažkiek apačios ir vos daugiau viršaus. Jei auselę pasusi į dešinę, tai automatiškai erdvės kairėje daugiau palik.
- Kas yra pagrindo linija? Čia servetėlės raštas kad horizontalus būtų?
- Idealiai pasukt, t.y. profiliu į save? Ne truputų kampu, bet visiškai profiliu 90laips. kampu?
QUOTE(fotolama @ 2011 01 30, 01:21)
Ir kampas apačioje kodėl nukirstas? O šiaip man gražu.
Suglaudus ausis prisipažinsu, kad koliažus darau dar su Pikasa, tai ji man kampuką ir nukirpo..
Labai ačiū už komentarus. Bandysiu vėl žaist.
QUOTE(Maggie @ 2011 01 30, 12:28)
supratau kad visishkai nemoku karpyt foto, as labai bijau, kad apkarpysiu apkarpysiu ir galiausiai nieko is foto neliks. kad ir paskutinej foto, turiu varianta kai daugiau virshaus, mazhiau apacios ir atvirksciai. galiausiai palikau daugumazh 50/50 is abieju pusiu. nu nemoku sito reikalo.
Ir aš nemoku. Nei kompozicijos nuotraukose, nei karpyt. Mano visos nuotraukos centruotos.
Bijau užsitraukt didesnę Alabamos rūstybę, bet va noriu paimt už pvz jos pirmą portretą. Aš būčiau darius lygiai taip pat ir lygiai taip pat jis būtų centruotas. Nes:: žvilgsniui kairėn reikia erdvės, ane?, tad ji jos paliko, o va dešinėje pariestos kojos, tad nekerpant jų, portretas gaunasi sucentruotas. Kaip galima būtų tai pakeist/išspręst? Kirpt kojas? Tada kiek?