Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Cheles @ 2011 01 29, 21:49)
na man tai vis sunku issirinkti kuris variantas man labiau patinka.. Jusu teismui 2:

Slides ziemai tepk vasara:
user posted image

Vistiek i pelenus:
user posted image

ooo kaip as laukiau biggrin.gif biggrin.gif niu faina!
as pati buvau galvojus, kad pasisamdysiu savo brangiausiaji - tipo buratina drozia.. bet nukeliau smile.gif todel man tavo labai ok smile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 01 29, 22:32)
goooood! jb gal turi? man patinka. tokia crazy. va ant tokios foto galima butu kazhka lipdyt ar net su planvhet papaishyt. zodziu experimentuot. netgi "apkraut" ja galima butu paveiksliukais, su keistom spalvom pazaist, koki actiona uzdet.

blush2.gif aš taip paklausiu neišmanėliškai, o kas tas planvhet? sunkiai man kokie nors eksperimentai įsivaizduojami, prašom plačiau papasakot blush2.gif

jb pagaminau, bet spalvota man kažkaip gražiau g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 01 29, 23:33)

Ar ne per tamsus? Kaip dėl kompozicijos? Ar skanus atrodo? Tikslas būtų, kad pamačius šią nuotrauką bėgtumėt tekinom virtuvėn pyragų keptis  biggrin.gif

Sunku ta maistą fotografuoti, ypač kai taip skaniai kvepia, o butokai už nugaros su šakutėm baksnoja "duok greičiau paragaut pagaliau" lotuliukas.gif

maistą sunku fotografuot, bent aš taip manau. Nepatarsiu nieko, nes pati nebandžiau. Bet kadangi mėgstu akis paganyti įvairiuose dienoraščiuose su receptais tai nea, nesuviliotų šis pyragas pamačius foto, nemanau, kad norėčiau bandyti kepti.
Griūna į kairę, gal mažiau to pyrago imčiau. Staltiesę, ar kas ten, keisčiau, nesižiūri šioji. Padėkliuką pyragui taip pat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 29 sausio 2011 - 22:42
QUOTE(antajo @ 2011 01 29, 23:39)
ooo kaip as laukiau  biggrin.gif  biggrin.gif 

mano brangiausias pamates nuotrauka tiek ideju buvo prigalvojes! biggrin.gif bet buratinas butu labai liux! Antajo, kaip flickr vadiniesi? Irasysiu pirmos foto autoriu smile.gif
Yvete, aciu smile.gif

green tea, labai smagaus auto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheles: 29 sausio 2011 - 22:44
QUOTE(Cheles @ 2011 01 29, 22:43)
mano brangiausias  pamates nuotrauka tiek ideju buvo prigalvojes! biggrin.gif bet buratinas butu labai liux! Antajo, kaip flickr vadiniesi? Irasysiu pirmos foto autoriu smile.gif
Yvete, aciu smile.gif

as cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 01 29, 23:41)
blush2.gif aš taip paklausiu neišmanėliškai, o kas tas planvhet? sunkiai man kokie nors eksperimentai įsivaizduojami, prašom plačiau papasakot  blush2.gif

jb pagaminau, bet spalvota man kažkaip gražiau  g.gif

jb gerai as well. bet labai matosi kad ciuozhia i kaire ;]

na as turejau omeny priesimo tabletus, planchet norejau parashyt ;] aj tas laptopas, kaip as ju nemegstu, einu prie stacionaraus.
user posted image

tortas atrodo nerealiai skanus, noriu jo. bet man truksta ryshkumo labai g.gif
Atsakyti
Maggie, kam jis naudojamas? Vyras is kazkur nupirko papigiaj ir namo parnese, o as nezinau kur ji det lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2011 01 30, 00:08)
Maggie, kam jis naudojamas? Vyras is kazkur nupirko papigiaj ir namo parnese, o as nezinau kur ji det  lotuliukas.gif

jis per usb pajungiamas prie pc, atsidarai ps, kokia foto (ar siaip balta lapa) ir paisai su pen'u ant virshaus. paishai ant to tableto, o atsiranda kompe. zodziu fainas dalykas, tik kad pas mane 5 metai kaip guli nenaudojamas blush2.gif uzsinorejau, nusipirkau, bihski papaishiau ir tiek. mokantys ta daryti, afigienus dalykus padaro, art scene daug pavyzdziu.
Papildyta:
atsitiktinai nufotografuota, skaniai gavosi, o fotkikas po ranka buvo.

mozarella su pomidorais ir baziliku.

user posted image

user posted image

user posted image

kaip kompozicija? shviesa? ir ryshkumas? ar skaniai atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 01 29, 23:52)
mozarella su pomidorais ir baziliku.

user posted image

user posted image

user posted image

kaip kompozicija? shviesa? ir ryshkumas? ar skaniai atrodo?

Objektyvas sad.gif

O ir kompozicija kažkokia nei šiokia nei tokia... Gal reikėjo dar žemiau nusileisti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fotolama: 30 sausio 2011 - 00:42
QUOTE(Maggie @ 2011 01 29, 22:32)
l
Tiesa, Alabama, ar viskas ok su tavo objektyvu? pataise kaip matau, tai nieko rimto, ane? dziaugiuosi, kad jau gali vel fotkint. beje, kodel ignoruoju..? g.gif
p.s. patiko jb knygos, jau like'inau fb ar taip flickr. moki tu tokius paprastus daiktus pateikti idomiai. dazhnai panos pasiskundzia, va namie buitis, negrazhu etc. o vat tau pavyxta namie geru kadru pagaut

Na tu zinok, dar neatgavau, su paskolintu fotkinu.Jau 3 savaites jie taiso, ot gera pamoka gavau. cool.gif
Del ignoro tai as jau pamirsau, ko as ten bambejau, tai nekreipk demesio:D Ir aciu.
Pomidorai man pirma ir antra idomiausios, gal kiek kontrasto prideciau, kad spalvos butu intensyvesnes, o siaip nervina mane tokios nuotraukos, man dieta. cool.gif
QUOTE(green_tea @ 2011 01 29, 22:33)
Taaaip, auto įvertinot "linksmas", tai visa kita turbūt ten irgi gerai  cool.gif

Ateinu su pyragu:

Ar ne per tamsus? Kaip dėl kompozicijos? Ar skanus atrodo? Tikslas būtų, kad pamačius šią nuotrauką bėgtumėt tekinom virtuvėn pyragų keptis  biggrin.gif

Sunku ta maistą fotografuoti, ypač kai taip skaniai kvepia, o butokai už nugaros su šakutėm baksnoja "duok greičiau paragaut pagaliau" lotuliukas.gif

Man ryskumo truksta.O auto smagus:)
QUOTE(Cheles @ 2011 01 29, 22:43)
mano brangiausias  pamates nuotrauka tiek ideju buvo prigalvojes! biggrin.gif bet buratinas butu labai liux! Antajo, kaip flickr vadiniesi? Irasysiu pirmos foto autoriu smile.gif
Yvete, aciu smile.gif

Labai gerai:)

Njo, labai as iskalbinga doh.gif
Maggie, sveikinu del darbo, labai smagu.
Pavargau kaip suo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2011 01 30, 01:41)
Objektyvas sad.gif

O ir kompozicija kažkokia nei šiokia nei tokia... Gal reikėjo dar žemiau nusileisti?

kas - "objektyvas"?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 01 30, 00:43)
kas - "objektyvas"?

Boke, švelniai tariant, labai ne koks...
Atsakyti