QUOTE(Maggie @ 2011 01 29, 22:32)
l
Tiesa, Alabama, ar viskas ok su tavo objektyvu? pataise kaip matau, tai nieko rimto, ane? dziaugiuosi, kad jau gali vel fotkint. beje, kodel ignoruoju..?
p.s. patiko jb knygos, jau like'inau fb ar taip flickr. moki tu tokius paprastus daiktus pateikti idomiai. dazhnai panos pasiskundzia, va namie buitis, negrazhu etc. o vat tau pavyxta namie geru kadru pagaut
Na tu zinok, dar neatgavau, su paskolintu fotkinu.Jau 3 savaites jie taiso, ot gera pamoka gavau.
Del ignoro tai as jau pamirsau, ko as ten bambejau, tai nekreipk demesio:D Ir aciu.
Pomidorai man pirma ir antra idomiausios, gal kiek kontrasto prideciau, kad spalvos butu intensyvesnes, o siaip nervina mane tokios nuotraukos, man dieta.
QUOTE(green_tea @ 2011 01 29, 22:33)
Taaaip, auto įvertinot "linksmas", tai visa kita turbūt ten irgi gerai
Ateinu su pyragu:
Ar ne per tamsus? Kaip dėl kompozicijos? Ar skanus atrodo? Tikslas būtų, kad pamačius šią nuotrauką bėgtumėt tekinom virtuvėn pyragų keptis
Sunku ta maistą fotografuoti, ypač kai taip skaniai kvepia, o butokai už nugaros su šakutėm baksnoja "duok greičiau paragaut pagaliau"
Man ryskumo truksta.O auto smagus:)
QUOTE(Cheles @ 2011 01 29, 22:43)
mano brangiausias pamates nuotrauka tiek ideju buvo prigalvojes!
bet buratinas butu labai liux! Antajo, kaip flickr vadiniesi? Irasysiu pirmos foto autoriu
Yvete, aciu
green tea, labai smagaus auto
Labai gerai:)
Njo, labai as iskalbinga
Maggie, sveikinu del darbo, labai smagu.
Pavargau kaip suo