Įkraunama...
Įkraunama...

Naujininkų mergaičių 4 temutė

retai uzeinu pas jus tai neaktyvi dalyve jusu pokalbi.ji pareina pati kadangi mokykla kieme yra.siaip as apie mokykla nieko blogo pasakyt negaliu kaip ir apie pati rajona o tie kurie blogai sneka matyt patys cia nebuve.
Atsakyti
thumbup.gif Pritariu. Kiek zinau yra ir prailginta grupe mokykloje.
Atsakyti
Mes lankome Zelmeneliu darzeli. Nieko blogo pasakyti negaliu. Aukletojos geros. Direktore labai maloni. Patogus darbo laikas nuo 6.30 iki 20.00. Manau, kad visi darzeliai normalus.
Atsakyti
QUOTE(Erika! @ 2014 03 02, 11:19)
Taip, einamiems. As uzrasiau. Mano gime kovo men, o priima tik nuo rugsejo. Tai uz darza teks moket, bet nevesiu. Bus jai tik 1.6 m tai dar per maza.
Parduotuves svetaine www.pampersiukai.com
Papildyta:
As del to ir ieskojau lengvo vezimo, nors man tik iki lifto nunesti, bet vis tiek sunku. Dabar su sketuku vazinejam, patogu visur uzsinesti. Su pirmu vaiku irgi tik balkone budavau smile.gif

O pas mane lifto nera, gyvenam 4 aukste, tai sunku su vezimu, na, bet paaugsim irgi reikes jauciu sketuka isigyti.
Pasiziurejau apie jusu kalbamus darzelius, tai man tiek Pabiruciai, tiek Zelmeneliai salia namu thumbup.gif
Taip noreciau, kad mano vaikas greiciau praaugtu zirzimo laikotarpi, kad galeciau su juo ramiai pavaikscioti, nes dabar tai nezinau, maximum 30 min ramus buna doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Eluiza @ 2014 03 02, 19:12)
Mes lankome Zelmeneliu darzeli. Nieko blogo pasakyti negaliu. Aukletojos geros. Direktore labai maloni. Patogus darbo laikas nuo 6.30 iki 20.00. Manau, kad visi darzeliai normalus.

O darbo laikas tai tikrai labai patogus
Atsakyti
Del zirzimo, tai pas mus panasiai. Tai isimu is vezimo ir nesu kol nurimsta.
Papildyta:
Sigitta, pas tave berniukas? tai turbut pilvuko skausmai kamuoja, todel ir zyzia
Atsakyti
Mes taip pat 4 aukste gyvename. Vezimo ratus laikau rusy, o lopsi su leliuku nesu is namu:) Taip patogiau ir lengviau. 4u.gif
Pries tai turejau Xlander vezima, tai taip pat neejau i lauka, nes labai sunkus vezimas buvo. Si karta nupirkau Jane vezima, tai jis vos ne perpus lengvesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
Cia vadinasi - antras vaikas daugiau patirties smile.gif Nors is pradziu kai gime mazoji irgi buvo baisoka, atrode, kad viskas jau pasimirso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika! @ 2014 03 02, 22:08)
Del zirzimo, tai pas mus panasiai. Tai isimu is vezimo ir nesu kol nurimsta.
Papildyta:
Sigitta, pas tave berniukas? tai turbut pilvuko skausmai kamuoja, todel ir zyzia

Taip, pas mane berniukas smile.gif Del pilvo, tai buna, bet labiau vakarais, o zirzia tai jis ne tik vakare. Jam patinka suptis, istisai suptis, tai visa diena mes ir supuojames, tai gultuke supu, tai vezime, tai ant ranku doh.gif . Ir ilgai vienose supynese buti nepatinka...
Masinoj kai vaziuojam, tai tyti, o kai raudonas sviesoforas uzsidega, sustojam, tai cypia tada (nes supimo tai nelieka, kai stovi masina).
Jau kartais taip isveda is kantrybes, kad negaliu.. na bet stengiuosi kazkaip tvardytis - taip norisi dziaugtis tuo mazu zmogeliuku. Siandien jau galvojau leisti issirekti, bet kazkaip nesugebu, gaila vaiko pasdaro.
Mums be to siandien mini gimtadienis smile.gif Du menesiukai suejo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eluiza @ 2014 03 03, 10:28)
Mes taip pat 4 aukste gyvename. Vezimo ratus laikau rusy, o lopsi su leliuku nesu is namu:) Taip patogiau ir lengviau. 4u.gif
Pries tai turejau Xlander vezima, tai taip pat neejau i lauka, nes labai sunkus vezimas buvo. Si karta nupirkau Jane vezima, tai jis vos ne perpus lengvesnis lotuliukas.gif

Na as irgi galvoju, kad reikes kazka galvoti panasaus su tais ratais smile.gif tik tiek, kad man ir namie vezimo reikia, nes kai nusibosta gultuke suptis, tai tada vezime supu smile.gif ir migdau vezime.
Atsakyti
Sveikinimai mini sukakties proga. As kiekviena men, ta proga pyraga pirkdavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika! @ 2014 03 03, 14:41)
Sveikinimai mini sukakties proga. As kiekviena men, ta proga pyraga pirkdavau smile.gif

Aciu smile.gif Mes irgi taip labai simboliskai, bet paminim menesiukus smile.gif norejau siandien kazka iskepti, bet vis supuoju vaika, tai kol kas nieko dar nepadariau. Per visa diena pavyko 40-iai min nulauzti pamiegoti be supimo.
Kaip faina, dienos jau ilgeja. Vakaras , o dar sviesu. Kaip laukiu grazaus pavasario.. kazkaip visai kitokia nuotaika, kai geras oras smile.gif
Atsakyti
Tebesupu ir as.Kitaip neuzmiega. Tik vakare jau pradejau nesupti, nes jau su nugara problemu turiu. Tai uzmiega jau pati. O siaip tai irgi visa diena tik ant ranku: mama mama apa smile.gif
Atsakyti
Sveikos!

Ačiū už komentarus dėl darželių! ax.gif

Kas dėl Naujininkų vidurinės, tai aš šitą mokyklą ir baigiau. Yra ir silpnesnių, ir tikrai stiprių mokytojų. Egzaminus dvyliktoj klasėj išsilaikiau gerai (iš vieno egzamino buvau 100 proc. surinkus, iš dviejų - virš 80 proc), tad akivaizdu, kad mokymo lygis nebuvo lb žemas. Iš kitos pusės, aš pati lb motyvuota buvau ir daug pastangų dėjau. Iš tiesų, daug kas priklauso nuo paties vaiko savybių ir nuo to, pas kokią mokytoją paklius. Bet čia kiekvienoj mokykloj turbūt taip pat.

Kas dėl vaiko supimo, maniškė pati niekada neužmiega schmoll.gif Arba prie krūtinės bevalgydama užsnūsta, arba panešiot reikia. Bet dažniausiai neilgai, tai nieko baisaus. smile.gif Gal vėliau sunkiau bus, kai sunkesnė bus (nors ir dbr nemaža - 3,5 mėn, o jau 7,5-8kg).

Siunčiu 4u.gif mamytei, kurios mažyliui du mėnesiukai suėjo. smile.gif
Beje, mano mažylė anksčiau irgi pradėdavo verkt vežime ir nenurimdavo.. Tekdavo namo skuost. Bet dbr suprato, kad lauke būt gerai, tai jei namie nerami labai, iškart rengiu ir einam važinėtis lauke, bent išsimiega vaikas. thumbup.gif Nes balkono neturim, tai stengiuos kiekvieną dieną ir išeit (pirmam aukšte gyvenam, tai nesunku).

Beje, šian pamačiau, kad mano mažylė keliama iš gulimos padėties (ale sodinama) jau galvą kartu kelia - tai jau džiaugsmo buvo man. biggrin.gif
Atsakyti