Oho, kaip smagu matyti, kad Naujininku mamyciu padaugejo
Praeita tema labai sekiau, o siai laiko neliko, bet palaikau visas jusu iniciatyvas. Laukiam atsilancio oro ir i kavine kavos
Mano mazylei jau virs metu, tai linksma tokia savarankiska darosi: pasoka, paniuniuoja, pazaidzia net viena. Ir jau be vezimo i lauka einam, o tai vis kaimynai uz galvu laikesi: vienoj rankoj maisas, kitoj - vaikas... Kol pakyli iki buto, jegu nelieka net atsirakinti. Tada dar leki vezimo. Viena mociute sako: "Kodel, vaikeli, saves nemyli? Gi po CP? Kam tokius svorius nesioji?" O ka daryt? REIKIA
Bet orai syla - ir vaikas lengvesnis bus be tu kombinezonu ir siltu striukiu.
Dabar dar i rajono tema. Gyvenu cia jau 2 metai. Tiesa sakant, pasigedau bendravimo labai. Kol mazyle visai maza buvo, kelis kartus per diena i lauka ejom su vezimu. Tai vos viena kita mama sutikdavom. Negi pribegsi ir sakysi: "Labas, pabendraujam?" O tokio parkelio ir ner, kur pasisedeti galetum, vaikai pazaistu smelio dezej. Prie musu namo tai tragiska tuo klausimu - nieko nera vaikui pritaikyta.
Ir vis delto, kuo toliau, tuo labiau man patinka Naujininkai. Sakau, jeigu keisime buta, tai i didesni, bet irgi cia pat. Ir susisiekimas geras, ir visai tvarkinga, o gal tik pripratau
Niu kaip gyvenat? Kada einam kofkės?
QUOTE(Arenga @ 2011 04 19, 09:34)
Niu kaip gyvenat? Kada einam kofkės?
Tai gal jau po Velyku?
QUOTE(Ivonnna @ 2011 04 20, 14:43)
Tai gal jau po Velyku?
Aš tai mielai bet kada galiu
Sveikos
Pasiskaičiau temą ir irgi susimasčiau apie sportą Naujininkų sveikatingumo komplekse, bet informacijos ir atsiliepimų apie jį trūksta Gal yra ten besilankančių?
Pasiskaičiau temą ir irgi susimasčiau apie sportą Naujininkų sveikatingumo komplekse, bet informacijos ir atsiliepimų apie jį trūksta Gal yra ten besilankančių?
Labutis
as ten vaiksciojau ir man patiko tik vasara nebeeisiu, nes su mazium bunam daugiau laiko lauke ir tiesiog neuztanka laiko zinoma ten neaukstos klases, bet sportuoti galima, kas eina su tikslu tas ir pasiekia rezultatus ir kaina priimtina treneriai puikus, pirmom dienom pamoko kaip daryti, o veliau jau pati darai, jei nori kokiu nauju pratimu ar siaip kokio patarimo, tai visada patars mantik gal truputi vietos daugiau noretusi, nes kartais nemazai zmoniu buna
as ten vaiksciojau ir man patiko tik vasara nebeeisiu, nes su mazium bunam daugiau laiko lauke ir tiesiog neuztanka laiko zinoma ten neaukstos klases, bet sportuoti galima, kas eina su tikslu tas ir pasiekia rezultatus ir kaina priimtina treneriai puikus, pirmom dienom pamoko kaip daryti, o veliau jau pati darai, jei nori kokiu nauju pratimu ar siaip kokio patarimo, tai visada patars mantik gal truputi vietos daugiau noretusi, nes kartais nemazai zmoniu buna
QUOTE(jolancukas @ 2011 05 24, 08:11)
Labutis
Ačiū už informaciją, reikės, matyt, ir man apsilankyti, nes važiuoti kažkur per visą ar pusę miesto nesinori
Stai ir atejo rugsejo pirmoji. Kas i mokykla, o mes i darzeli
QUOTE(Eluiza @ 2011 09 02, 13:14)
Stai ir atejo rugsejo pirmoji. Kas i mokykla, o mes i darzeli
sveiki
i koki darzeli einate?
mes nuo antradienio bandysime eiti i Pabirucius
Mes i Zelmenelius
QUOTE(laumike74 @ 2011 09 05, 10:59)
o mes bandysim eiti į Yamahos mokyklėlę, kuri, beje, vyks "Želmenėliuose". Gal dar kas nors eina?
O kada is kokios kainos? Gal galetumet pasidalinti informacija