QUOTE(Cili @ 2011 02 13, 14:14)
nesupratau
na aš truputį blogai parašiau, 15 cd rodė neryškią antrą juostelę, 16 CD viduriavau ir vėmiau, virusas, pasidariau vis tik OT rodė tik vieną kontrolinę juostelę, bet gėriau smectos, rehydroną, tai čia galėjo iškreipti rezultatą, 17 CD vėl rodė neryškią OT, o vėliau nuo 18 CD testas rodė tik vieną kontrolinę...pagal gleives, na labai daug išskyrų buvo 19 CD Tai o įvyko 19 CD Mistika man čia kažkokia
O šiaip sutapimas čia aišku, bet jau 2 ciklus 16 CD aš vemiu ir viduriuoju, čia antrą mėnesį iš eilės
na aš truputį blogai parašiau, 15 cd rodė neryškią antrą juostelę, 16 CD viduriavau ir vėmiau, virusas, pasidariau vis tik OT rodė tik vieną kontrolinę juostelę, bet gėriau smectos, rehydroną, tai čia galėjo iškreipti rezultatą, 17 CD vėl rodė neryškią OT, o vėliau nuo 18 CD testas rodė tik vieną kontrolinę...pagal gleives, na labai daug išskyrų buvo 19 CD Tai o įvyko 19 CD Mistika man čia kažkokia
O šiaip sutapimas čia aišku, bet jau 2 ciklus 16 CD aš vemiu ir viduriuoju, čia antrą mėnesį iš eilės
OT rodo hormono LH kieki slapime. Teigiamas OT rodo hormono LH pika. LH pikas- tai ne O. Kuomet LH staigiai sukyla, to pasekoje, per 48val susprogsta folikulas, t.y. ivyksta O, taciau LH pikas to negarantuoja.
Kas liecia gleives- vandeningas ar kiausinio baltymo- O paprastai ivysta paskutine siu isskyru diena arba sekancia diena po vaisingu gleiviu virtima nevaisingom (gleives pasidaro kremines,nebe skaidrios, netasios). Bet velgi, nei gleives, nei ju pasikeitimas O negarantuoja.
Ivykusia O gali parodyti teisingai matuojama BT, o tiksliausiai- progesterono tyrimas 7DPO.
Sekanti cika rekomenduoju isbandyti jautresnius OT.