Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

QUOTE(Cili @ 2011 02 13, 14:14)
nesupratau  blush2.gif
na aš truputį blogai parašiau, 15 cd rodė neryškią antrą juostelę, 16 CD viduriavau ir vėmiau, virusas, pasidariau vis tik OT rodė tik vieną kontrolinę juostelę, bet gėriau smectos, rehydroną, tai čia galėjo iškreipti rezultatą, 17 CD vėl rodė neryškią OT, o vėliau nuo 18 CD testas rodė tik vieną kontrolinę...pagal gleives, na labai daug išskyrų buvo 19 CD  g.gif  Tai o įvyko 19 CD  g.gif  g.gif  Mistika man čia kažkokia  doh.gif
O šiaip sutapimas čia aišku, bet jau 2 ciklus 16 CD aš vemiu ir viduriuoju, čia antrą mėnesį iš eilės  doh.gif

OT rodo hormono LH kieki slapime. Teigiamas OT rodo hormono LH pika. LH pikas- tai ne O. Kuomet LH staigiai sukyla, to pasekoje, per 48val susprogsta folikulas, t.y. ivyksta O, taciau LH pikas to negarantuoja.

Kas liecia gleives- vandeningas ar kiausinio baltymo- O paprastai ivysta paskutine siu isskyru diena arba sekancia diena po vaisingu gleiviu virtima nevaisingom (gleives pasidaro kremines,nebe skaidrios, netasios). Bet velgi, nei gleives, nei ju pasikeitimas O negarantuoja.

Ivykusia O gali parodyti teisingai matuojama BT, o tiksliausiai- progesterono tyrimas 7DPO.

Sekanti cika rekomenduoju isbandyti jautresnius OT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selva: 13 vasario 2011 - 15:29
QUOTE(Selva @ 2011 02 13, 16:28)
Sekanti cika rekomenduoju isbandyti jautresnius OT.

ačiū jums labai...
pas mane 20 jautrumo OT, ar būna jautresnių? g.gif
Atsakyti
Kai pamatot ryškią antrąją juostelę, ar kitomis dienomis ji pas jus vis dar matosi nors kiek ar visai nebeatsiranda ?
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 02 16, 13:54)
Kai pamatot ryškią antrąją juostelę, ar kitomis dienomis ji pas jus vis dar matosi nors kiek ar visai nebeatsiranda ?

Pas mane po to dvi dienas buvo vos vos matoma, o vėliau visiškai išnyko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 02 16, 13:09)
Pas mane po to dvi dienas buvo vos vos matoma, o vėliau visiškai išnyko mirksiukas.gif

Pas mane II buvo prieš 8 dienas, ir dar 8 dienas po to vis rodė neryškią antrąją (vakar šiandien OT nebesidariau). OT naudojuosi pirmą ciklą, tai labai įdomu, kodėl taip ilgai tas vaiduokliukas.
Atsakyti
Sveikutes,
Gal pasakysit kur ir uz kiek perkat OT? Noreciau pasipirkti....
Atsakyti
laba visoms 4u.gif

netikėjau, kad teks naudotis OT, bet gyvenimas privertė...naudoju juos tik pirmą mėnesį, todėl labai jau su jais neaišku... g.gif nuo 12 ciklo dienos juos naudoju, nes ciklas nereguliarus, bet pirmas keletą naudojimo dienų antrą juostelę rodė labai jau neryškią, o keletą paskutinių dienų (šiandien jau 19 ciklo diena) rodo ryškesnę nei anksčiau, bet ji vis tiek nėra ryškesnė už kontrolinę....nuo 17 ciklo dienos pradėjau jausti tempimą šonuose...ar gali būti, kad OT klysta? pirkau eurovaistinėj, tai nežinau kokio jie jautrumo g.gif o taip nrėtųs, kad jie meluotų verysad.gif
nors turbūt jie neklysta, nes matuojuos temperatūra ir joje jokių pokyčių:
10 ciklo dieną - 36.5
11-36.8
12-36.8
13-36.7
14-36.6
15-36.6
16-36.6
17-36.7
18-36.8
19-36.6
g.gif
Papildyta:
QUOTE(semke @ 2011 02 16, 18:02)
Sveikutes,
Gal pasakysit kur ir uz kiek perkat OT? Noreciau pasipirkti....

pirkau eurovaistinej....vienas OT-6.10 lt
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 02 16, 16:58)
Pas mane II buvo prieš 8 dienas, ir dar 8 dienas po to vis rodė neryškią antrąją (vakar šiandien OT nebesidariau). OT naudojuosi pirmą ciklą, tai labai įdomu, kodėl taip ilgai tas vaiduokliukas.

Tai normalu smile.gif Aš tai dar papildomai matuoju BT ir stebiu gleives. Pagal BT ir gleives ovuliacija prasidėjo po 3 dienų po dviejų juostelių pasirodymo g.gif Nors šiaip geriausias būdas, aišku, kai išmoksti tinkamai naudoti bent jau man Arbor mikroskopas.

P.s. aš testus perku internetu po 1,60 lt. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(inezzza @ 2011 02 16, 20:38)
laba visoms  4u.gif

netikėjau, kad teks naudotis OT, bet gyvenimas privertė...naudoju juos tik pirmą mėnesį, todėl labai jau su jais neaišku...  g.gif nuo 12 ciklo dienos juos naudoju, nes ciklas nereguliarus, bet pirmas keletą naudojimo dienų antrą juostelę rodė labai jau neryškią, o keletą paskutinių dienų (šiandien jau 19 ciklo diena) rodo ryškesnę nei anksčiau, bet ji vis tiek nėra ryškesnė už kontrolinę....nuo 17 ciklo dienos pradėjau jausti tempimą šonuose...ar gali būti, kad OT klysta? pirkau eurovaistinėj, tai nežinau kokio jie jautrumo  g.gif  o taip nrėtųs, kad jie meluotų verysad.gif
nors turbūt jie neklysta, nes matuojuos temperatūra ir joje jokių pokyčių:
10 ciklo dieną - 36.5

šiaip klysti neturėtų, greičiausiai šį ciklą ovuliacija neįvyko, stebėk gleives, po kelių dienų po teigiamo OT jos turi pasikeisti smile.gif
Atsakyti
[quote=lassie172,2011 02 16, 20:13]
Tai normalu smile.gif Aš tai dar papildomai matuoju BT ir stebiu gleives. Pagal BT ir gleives ovuliacija prasidėjo po 3 dienų po dviejų juostelių pasirodymo g.gif Nors šiaip geriausias būdas, aišku, kai išmoksti tinkamai naudoti bent jau man Arbor mikroskopas.

BT matuoju pirmą ciklą, gleives stebiu ilgėliau, bet dar neperprantu jų sad.gif
Atsakyti
Is vaistines tai brangoka... g.gif o kaip internetu nusipirkti? gal per tarpininkus perkat ar puslapiuka koki zinot is kur siuncia i LT ir ne koki menesi laiko?
Atsakyti
aš irgi galvojau, geriau arbor reikėjo kokį padėvėtą pirkti, negu OT tiek prispirkti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 02 16, 20:13)
Tai normalu smile.gif  Aš tai dar papildomai matuoju BT ir stebiu gleives. Pagal BT ir gleives ovuliacija prasidėjo po 3 dienų po dviejų juostelių pasirodymo g.gif  Nors šiaip geriausias būdas, aišku, kai išmoksti tinkamai naudoti bent jau man Arbor mikroskopas.

P.s. aš testus perku internetu po 1,60 lt.  mirksiukas.gif
Papildyta:
šiaip klysti neturėtų, greičiausiai šį ciklą ovuliacija neįvyko, stebėk gleives, po kelių dienų po teigiamo OT jos turi pasikeisti smile.gif

iš tikro, tai panikoj aš doh.gif o jei apskritai ovuliacija nevyksta man g.gif pamenu, mūsų angelėlis, kai įsitvirtino pradžioje tai naudojau Dufaston...čia gal viskas dėl to, kad bėdos su kokiais hormonais pas mane g.gif

gal gali plačiau papasakot apie gleives blush2.gif kaip jos turėtų pasikeisti? blush2.gif

o gal čia psichiškai viskas iš to didelio noro g.gif
Atsakyti