Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

QUOTE(Cili @ 2011 02 09, 23:01)
3 dienas rodė vaiduoklius, o Å”iandien - 19CD tik kontrolinė juostelė  g.gif  g.gif

Na, paÅ” mane keliaÅ” dienas irgi vaiduoklivo, tada buvo labai ryÅ”ki, bet va jau trečia diena vėl vaiduoliauja. Ar taip turi bÅ«ti ?
Atsakyti
Sveikos dar karteli 4u.gif Norėjau Jūsų nuomonės, ar šis testukas teigiamas skaitytųsi ar ne g.gif nes šiandien yra 25 c.d. man http://img9.imagesha.../i/testasw.jpg/ (padidinkit, nes prastai matosi iš toli, nors realybėj, antra juostelė ryškesnė atrodo)

ir vakar vakare pasirodžius kraujui (santykių metu) pagalvojau, kad prasidėjo džiaugsmai, bet nei naktį nei šiandien daugiau kraujo nebėra.. labai neramu, o gydytoja mano šiandien nedirba, kad nuvažiuot apžiūrai, tai labai jaudinuosi kas čia vyksta..sad.gif galvoju gal su hormonais kažkas negerai, nes šį ciklą nuo 14d, buvo pradėję teplioti rudai verysad.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 02 11, 12:14-->
QUOTE(Linutee smile.gif @ 2011 02 11, 12:14)
Sveikos dar karteli 4u.gif Norėjau Jūsų nuomonės, ar šis testukas teigiamas skaitytųsi ar ne g.gif  nes šiandien yra 25 c.d. man http://img9.imagesha.../i/testasw.jpg/ (padidinkit, nes prastai matosi iš toli, nors realybėj, antra juostelė ryškesnė atrodo)

ir vakar vakare pasirodžius kraujui (santykių metu) pagalvojau, kad prasidėjo džiaugsmai, bet nei naktį nei šiandien daugiau kraujo nebėra.. labai neramu, o gydytoja mano šiandien nedirba, kad nuvažiuot apžiūrai, tai labai jaudinuosi kas čia vyksta..sad.gif galvoju gal su hormonais kažkas negerai, nes šį ciklą nuo 14d, buvo pradėję teplioti rudai verysad.gif

Nereikia net padidinti ir taip puikiai matyti, šis testukas teigiamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2011 02 11, 21:53)
Nereikia net padidinti ir taip puikiai matyti, šis testukas teigiamas  4u.gif

bet pagal viską, ta juostelė turėtų būti ryškesnė už kontrolinę g.gif Šiaip man irgi dvi dienas buvo tokio tik ryškumo, o paskui jau tik kontrolinę rodė ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 02 11, 11:14-->
QUOTE(Linutee smile.gif @ 2011 02 11, 11:14)
Sveikos dar karteli 4u.gif Norėjau Jūsų nuomonės, ar šis testukas teigiamas skaitytųsi ar ne g.gif  nes šiandien yra 25 c.d. man http://img9.imagesha.../i/testasw.jpg/ (padidinkit, nes prastai matosi iš toli, nors realybėj, antra juostelė ryškesnė atrodo)

Dar nepakankaimai ryškus.
O tepliojimai būna ne dėl hormonų, būna kitos priežastys dažniausiai

QUOTE(Cili @ 2011 02 12, 08:16)
bet pagal viską, ta juostelė turėtų būti ryškesnė už kontrolinę  g.gif  Šiaip man irgi dvi dienas buvo tokio tik ryškumo, o paskui jau tik kontrolinę rodė  ax.gif

Tokio pat ryškumo arba ryškesne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *chiquita*: 12 vasario 2011 - 10:40
tai reiškia pas mane nebuvo O, nors pagal visas gleives, tai buvo.... Manau testas labai "geras" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 02 12, 11:31)
tai reiškia pas mane nebuvo O, nors pagal visas gleives, tai buvo.... Manau testas labai "geras"  g.gif

Aš tai pasitikėčiau labiau savo kūnu o ne testukais iš ebay mirksiukas.gif
Gal jautrumas neatitaikytas, kitą kartą jautresnius pabandykit naudoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2011 02 12, 12:37)
Aš tai pasitikėčiau labiau savo kūnu o ne testukais iš ebay  mirksiukas.gif
Gal jautrumas neatitaikytas, kitą kartą jautresnius pabandykit naudoti  4u.gif

na kad 20 jautrumo.... g.gif
Atsakyti
Pas mane testas 30 jautrumo, šiandien 12 CD ir rodo dvi vienodo ryškumo juosteles. Prieš tai rodė vieną, o vakar antrą neryškią rolleyes.gif Aš dar bandau pagauti O su Arbor mikroskopu, tai šiandieną taip pat rodė didžiulius paparčius. Įdomu ar tai reiškia, kad O 100% įvyks ar vis dėlto gali ir neįvykti? g.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 02 11, 10:14-->
QUOTE(Linutee smile.gif @ 2011 02 11, 10:14)

OT teigiamumas- individialus dalykas. kas vienai jau teigiamas, kita- dar vaiduoklis. siulau pastebet save pora ciklu ir tada bus aiskiau 4u.gif

QUOTE(Cili @ 2011 02 12, 10:31)
tai reiškia pas mane nebuvo O, nors pagal visas gleives, tai buvo.... Manau testas labai "geras"  g.gif

nei gleives,nei juo labiau ot O neparodo.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2011 02 13, 14:37)

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2011 02 13, 15:37)
OT teigiamumas- individialus dalykas. kas vienai jau teigiamas, kita- dar vaiduoklis. siulau pastebet save pora ciklu ir tada bus aiskiau  4u.gif

nesupratau blush2.gif
na aš truputį blogai parašiau, 15 cd rodė neryškią antrą juostelę, 16 CD viduriavau ir vėmiau, virusas, pasidariau vis tik OT rodė tik vieną kontrolinę juostelę, bet gėriau smectos, rehydroną, tai čia galėjo iškreipti rezultatą, 17 CD vėl rodė neryškią OT, o vėliau nuo 18 CD testas rodė tik vieną kontrolinę...pagal gleives, na labai daug išskyrų buvo 19 CD g.gif Tai o įvyko 19 CD g.gif g.gif Mistika man čia kažkokia doh.gif
O šiaip sutapimas čia aišku, bet jau 2 ciklus 16 CD aš vemiu ir viduriuoju, čia antrą mėnesį iš eilės doh.gif
Atsakyti