Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

QUOTE(Cili @ 2011 02 06, 21:49)
vakar kaip sakiau pasirodė neryški antra linija, šiandien - vėl tik kontrolinė  g.gif  g.gif

tai gal dar ne laikas tavo O? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif norejau sulaukti Jusu patarimo smile.gif si menesi su mano organizmu vyksta kazkokios keistenybes.. sausio 18d prasidejo mmm jos pabuvo gal 4d..o tada gal nuo vasario 1d, pradejo teplioti rudai:( ir visa ta laika skaudejo pilvo apacia, lyg tuoj tuoj ateis mm.. viska pradziai nurasiau ovuliacijai, bet jau sakyciau uzsitese viskas, nes dar ir dabar pateplioja ir dar siandien pasidariau del idomumo ov testukus du, skirtingu firmu bet abu 20 jautrumo smile.gif ir vienas rodo teigiama, o kitas vos isziurima vaiduokliuka g.gif
http://img18.imagesh.../f/testaib.jpg/ (galima priartinti testukus) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutee :): 07 vasario 2011 - 11:05
smile.gif+2011 02 07, 12:04-->
QUOTE(Linutee smile.gif @ 2011 02 07, 12:04)
Sveikos 4u.gif  norejau sulaukti Jusu patarimo smile.gif  si menesi su mano organizmu vyksta kazkokios keistenybes.. sausio 18d prasidejo mmm jos pabuvo gal 4d..o tada gal nuo vasario 1d, pradejo teplioti rudai:( ir visa ta laika skaudejo pilvo apacia, lyg tuoj tuoj ateis mm.. viska pradziai nurasiau ovuliacijai, bet jau sakyciau uzsitese viskas, nes dar ir dabar pateplioja ir dar siandien pasidariau del idomumo ov testukus du, skirtingu firmu bet abu 20 jautrumo smile.gif ir vienas rodo teigiama, o kitas vos isziurima vaiduokliuka g.gif
http://img18.imagesh.../f/testaib.jpg/ (galima priartinti testukus) 4u.gif

* NT testuko nebandei pasidaryti? mirksiukas.gif
** O is kur pirkti tavo OT testukai, nes matau skirtingi galiukai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 07, 20:13)
* NT testuko nebandei pasidaryti?  mirksiukas.gif
** O is kur pirkti tavo OT testukai, nes matau skirtingi galiukai  bigsmile.gif

Ne NT nebandziau darytis, nes kazkaip galvojau, kad gal ankstoka turetu but, dar kas labai neduoda ramybes tai krutine, nes ypac kaire kruti skauda, net ant to sono negaliu gulet verysad.gif baisu, kad kas tik negero nebutu:/

ir nezinau kaip reiketu tuos testukus vertinti, nes vienas kaip ir teigiamas, ar ne? smile.gif

o testukai pirkti per interneta, vieni is Zydros akys (tiksliau is jos puslapio), o tie su zaliu galiuku is kito tinklapio smile.gif galeciau pasakyt adresiukus, bet nezinau ar tai nera draudziama cia biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 02 07, 21:23-->
QUOTE(Linutee smile.gif @ 2011 02 07, 21:23)
o testukai pirkti per interneta, vieni is Zydros akys (tiksliau is jos puslapio), o tie su zaliu galiuku is kito tinklapio smile.gif galeciau pasakyt adresiukus, bet nezinau ar tai nera draudziama cia biggrin.gif

matai kodel klausiu, nes man OT testukai pirkti is interneto nieko nerode (zaliu galiuku 20MIU) o va is vaistines nusipirkus per kelias sekundes isryskejo blush2.gif tai va bijau kad ir tau tas su zaliu galiu nebutu nubludijes i pievas mirksiukas.gif ONT del visa ko gali pasidaryti, maza kas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 07, 21:35)
matai kodel klausiu, nes man OT testukai pirkti is interneto nieko nerode (zaliu galiuku 20MIU) o va is vaistines nusipirkus per kelias sekundes isryskejo  blush2.gif tai va bijau kad ir tau tas su zaliu galiu nebutu nubludijes i pievas  mirksiukas.gif ONT del visa ko gali pasidaryti, maza kas  mirksiukas.gif

Supratau smile.gif ok, aciu labai uz nuomone 4u.gif bandysiu po poros dienu testuka pasidaryt, nes tikrai tas tepliojimas ir krutines skausmas, itarimus nemazus kelia, tuo labiau, kad anksciau to nebudavo g.gif

Atsakyti
Linutee, cia ne i tema, bet krutine gali skaudeti jei padideje liaukos, o tai yra del hormonu sutrikimo kazkokio... Siandien kaip tik buvau pas gydytoja tuo klausimu, tik man abi krutis tempė , o dešinę net ir skaudėjo. Tai sakė jokių pakitimų nėra.

O , kad būtų į temą.. Tai mano iš interneto pirkti 30 jautrumo , o iš užsienio siunčiausi 20. bet jie vienodų spalvų abu.

Ir dar pasakykit man tą moną, kaip ten yra su OT vietoj NT čia žinau, kad nepatvirtinta, bet vistiek kada kažkas gali rezultatus ne per O pakeisti?
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2011 02 07, 23:09)
Linutee,  cia ne i tema, bet krutine gali skaudeti jei padideje liaukos, o tai yra del hormonu sutrikimo kazkokio... Siandien kaip tik buvau pas gydytoja tuo klausimu, tik man abi krutis tempė , o dešinę net ir skaudėjo. Tai sakė jokių pakitimų nėra.
O , kad būtų  į temą.. Tai mano  iš interneto pirkti 30 jautrumo , o iš užsienio siunčiausi 20. bet jie vienodų spalvų abu.

Ir dar pasakykit man tą moną, kaip ten yra su OT vietoj NT čia žinau, kad nepatvirtinta, bet vistiek kada kažkas gali rezultatus ne per O pakeisti?

Labai atsiprasau, kad taip pat nukrypsiu nuo temos, bet del krutines irgi buvau apie tai pagalvojus, kad kokio liauku uzdegimo nebutu ar dar ko g.gif

Na kiek teko skaityti, tai SM daug kas rase, kad ciklo pabaigoje teigiamas OT gali reiksti nestuma ax.gif bet to pati is savo patirties negaliu teigti 4u.gif
Atsakyti
Sekmadienį pamčiau teigiamą OT. Šiandien, pagal mane, įvyko ovuliaciaja. Bet ar gali ji įvykti 2 dienos po teigiamo OT ? Ką jūs apie tai žinote ?
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 02 08, 22:03)
Sekmadienį pamčiau teigiamą OT. Šiandien, pagal mane, įvyko ovuliaciaja. Bet ar gali ji įvykti 2 dienos po teigiamo OT ? Ką jūs apie tai žinote ?

18 CD, man dar vis vaiduoklis doh.gif pagal mane man jau turėjo įvykti g.gif g.gif mano ciklas 26-28, na žiūrėsiu kada mmm ateis g.gif
Atsakyti
Ar ir jums po teigiamo OT po to dar kelias dienas rodo neryškią antrą juostelę ? Pas mane jau trečia diena kaip neryški antroji.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 02 09, 22:18)
Ar ir jums po teigiamo OT po to dar kelias dienas rodo neryškią antrą juostelę ? Pas mane jau trečia diena kaip neryški antroji.

3 dienas rodė vaiduoklius, o šiandien - 19CD tik kontrolinė juostelė g.gif g.gif
Atsakyti