Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 04, 22:37)
vo brac swoon.gif  20 jautrumo nieko nerodo, o va 40 per kelias sekundes isryskeja  bigsmile.gif  swoon.gif nu kazkokia mistika  g.gif

Siūlau dar kitos firmos testuką pagadinti, bet aš labiau linkus tikėti eurovaistinės, nei ebay testukais, nes apie testukus iš ebay esu prisiklausius visko, vienoms pastoviai teigiamus rodo, kitom nieko nerodo, trečiom iš vis rodo ne per O biggrin.gif taip kad jai labai stipriai tikėti neverta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2011 02 05, 01:14)
Siūlau dar kitos firmos testuką pagadinti, bet aš labiau linkus tikėti eurovaistinės, nei ebay testukais, nes apie testukus iš ebay esu prisiklausius visko, vienoms pastoviai teigiamus rodo, kitom nieko nerodo, trečiom iš vis rodo ne per O  biggrin.gif  taip kad jai labai stipriai tikėti neverta  4u.gif

siandien neturejau kada nulekt i vaistine nusipirkti o ryt i baliuska islekiu tai ir nelabai kada bus gadinti, bandysiu laukti BT pakilimo (jei toks bus ) lotuliukas.gif siaip vaistinese tai tik eurovaistinej esu maciusi OT testukus kad pardavineja, o kitur tai schmoll.gif but idomu keliu firmu testukus pabandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2011 02 05, 01:14)
Siūlau dar kitos firmos testuką pagadinti, bet aš labiau linkus tikėti eurovaistinės, nei ebay testukais, nes apie testukus iš ebay esu prisiklausius visko, vienoms pastoviai teigiamus rodo, kitom nieko nerodo, trečiom iš vis rodo ne per O  biggrin.gif  taip kad jai labai stipriai tikėti neverta  4u.gif

o kokia kaina eurovaistinėje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 02 05, 09:27)
o kokia kaina eurovaistinėje?  g.gif

Virs 6 litu doh.gif
Atsakyti
pasirodė šiandien antra juostelė, bet nelabai ryški, tikrai neryškesnė, įdomu kaip rytoj rodys g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na mergaites siandien ant juoko nusipirkau OT is vaistines ir va ziurekite ka isvydau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 05, 16:27)
Na mergaites siandien ant juoko nusipirkau OT is vaistines ir va ziurekite ka isvydau  mirksiukas.gif

o O net neturėjo būti? g.gif g.gif Man tai šiandien ir pagal www.prisimink.lt puslapį turėtų būti O, nes mano ciklas 26-28 dienos.Labai įdomu rytoj ką rodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 02 05, 16:21)
pasirodė šiandien antra juostelė, bet nelabai ryški, tikrai neryškesnė, įdomu kaip rytoj rodys  g.gif  biggrin.gif

Savo gyvenime pirmajį OT pasidariau prieš keturias dienas 12 c.d., antros juostelės nesimatė nei truputį. 13 c.d. jau matėsi vos vos, 14 c.d. dar ryškesnė, o vat šiandien ryškumo kaip ir kontrolinė. Tai ar nėra taip, kad kasdien po truputį ryškėjanti juostelė rodo artėjančią ovuliaciją ?
Tik dėl šios dienos OT man truputį abejonių yra. Visus OT dariausi po pietų, o šiandien ryte (neištvėriau), dar vakar vakare išgėriau vyno taurę ir miegojau labai mažai. Ar gali visa tai iškreipti OT rezultatą ? Nors ir BT, ir gleivės rodo, kad tikrai galėtų būti O.
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 02 05, 21:07)
o O net neturėjo būti?  g.gif  g.gif Man tai šiandien ir pagal www.prisimink.lt puslapį turėtų būti O, nes mano ciklas 26-28 dienos.Labai įdomu rytoj ką rodys  g.gif

tai gerai kai pas tave 26-28 dienos, o pas mane buna po 48dienas ciklas mirksiukas.gif tai cia stebuklas tiek OT testu isgadinus ir siaip ne taip suradus pasiklydele O mirksiukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Gule @ 2011 02 06, 11:49)
Savo gyvenime pirmajį OT pasidariau prieš keturias dienas 12 c.d., antros juostelės nesimatė nei truputį. 13 c.d. jau matėsi vos vos, 14 c.d. dar ryškesnė, o vat šiandien ryškumo kaip ir kontrolinė. Tai ar nėra taip, kad kasdien po truputį ryškėjanti juostelė rodo artėjančią ovuliaciją ?
Tik dėl šios dienos OT man truputį abejonių yra. Visus OT dariausi po pietų, o šiandien ryte (neištvėriau), dar vakar vakare išgėriau vyno taurę ir miegojau labai mažai. Ar gali visa tai iškreipti OT rezultatą ? Nors ir BT, ir gleivės rodo, kad tikrai galėtų būti O.

Viskas gerai su tavo OT juostelem, taip ir buna artejant O ryskeja antroji juostele bigsmile.gif o su pirminiu rytiniu slapimu darei ar jau antras buvo? Nes siaip kiek skaiciau pirminis rytinis slapimas netinka schmoll.gif pabandyk pasidaryti po pietu ir ziurek ka rodo, bet siaip tai as manau viskas cia su siandieniniu tavo OT yra gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 06, 11:55)
Viskas gerai su tavo OT juostelem, taip ir buna artejant O ryskeja antroji juostele  bigsmile.gif o su pirminiu rytiniu slapimu darei ar jau antras buvo? Nes siaip kiek skaiciau pirminis rytinis slapimas netinka  schmoll.gif pabandyk pasidaryti po pietu ir ziurek ka rodo, bet siaip tai as manau viskas cia su siandieniniu tavo OT yra gerai  thumbup.gif

Po pietų OT juostelė dar ryškesnė thumbup.gif
Papildyta:
Teigiamas ovuliacijos testas rodo jau įvykusią ovuliaciją ar tai, kad ji turi būti artimiausiomis dienomis ?
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 02 06, 18:43)
Po pietų OT juostelė dar ryškesnė  thumbup.gif
Papildyta:
Teigiamas ovuliacijos testas rodo jau įvykusią ovuliaciją ar tai, kad ji turi būti artimiausiomis dienomis ?

jei nepameluosiu per artimiausias 12-48val vyks ovuliacija bigsmile.gif VA CIA i daug klausimu atsako, gali pasiskaityti bigsmile.gif
Atsakyti
vakar kaip sakiau pasirodė neryški antra linija, šiandien - vėl tik kontrolinė g.gif g.gif
Atsakyti