QUOTE(Cili @ 2011 02 05, 21:07)
o O net neturėjo būti?
Man tai šiandien ir pagal www.prisimink.lt puslapį turėtų būti O, nes mano ciklas 26-28 dienos.Labai įdomu rytoj ką rodys
tai gerai kai pas tave 26-28 dienos, o pas mane buna po 48dienas ciklas
tai cia stebuklas tiek OT testu isgadinus ir siaip ne taip suradus pasiklydele O
QUOTE(Gule @ 2011 02 06, 11:49)
Savo gyvenime pirmajį OT pasidariau prieš keturias dienas 12 c.d., antros juostelės nesimatė nei truputį. 13 c.d. jau matėsi vos vos, 14 c.d. dar ryškesnė, o vat šiandien ryškumo kaip ir kontrolinė. Tai ar nėra taip, kad kasdien po truputį ryškėjanti juostelė rodo artėjančią ovuliaciją ?
Tik dėl šios dienos OT man truputį abejonių yra. Visus OT dariausi po pietų, o šiandien ryte (neištvėriau), dar vakar vakare išgėriau vyno taurę ir miegojau labai mažai. Ar gali visa tai iškreipti OT rezultatą ? Nors ir BT, ir gleivės rodo, kad tikrai galėtų būti O.
Viskas gerai su tavo OT juostelem, taip ir buna artejant O ryskeja antroji juostele
o su pirminiu rytiniu slapimu darei ar jau antras buvo? Nes siaip kiek skaiciau pirminis rytinis slapimas netinka
pabandyk pasidaryti po pietu ir ziurek ka rodo, bet siaip tai as manau viskas cia su siandieniniu tavo OT yra gerai