Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

QUOTE(pink peony @ 2012 04 15, 21:26)
bet ar gali rodyti sie testai nesamones, pasidariau per 3 dienas ju 4. Ir vis jie rode antraja juostele isryskejusia (bet ne tokia ryskia kaip pirmaja), bet niekaip neteko pamatyti jos ryskesnes arba lygiavercio ryskumo.

Bandykit dažniau daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2012 04 15, 21:28)
Bandykit dažniau daryt mirksiukas.gif

per diena tada kokius 3 kartus reikia reiskias? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 04 15, 22:32)
per diena tada kokius 3 kartus reikia reiskias? smile.gif

Gal smile.gif As is vis dariau 4 kartus dienoje ir nelabai ziurejau i tuos reikalavimus (negert 3val. daryt po pietu) man labai graziai jie ryskejo mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, mergaitės,

jau klausiau kitoje temoje, bet pamaniau dar ir čia paklausiu, ar jums yra buvę, kad ovuliacijos testai buvo neigiami ciklo metu, tačiau pastojote? t.y. ar nebuvo, kad OT apgavo?
Atsakyti
O mano OT jau 4-ta diena rodo tuos vadinamus vaiduoklius. Ar ne per ilgai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bem-bis @ 2012 04 17, 18:20)
sveikos, mergaitės,

jau klausiau kitoje temoje, bet pamaniau dar ir čia paklausiu, ar jums yra buvę, kad ovuliacijos testai buvo neigiami ciklo metu, tačiau pastojote? t.y. ar nebuvo, kad OT apgavo?

Bem-bis, tikrai taip gali būti, nes ovuliacijos testai rodo LH piką, kuris trunka gana trumpai - keletą valandų, ir testais galima jo "nepagauti". mirksiukas.gif Taigi, neigiami OT nereiškia, kad ovuliacija neįvyks.

QUOTE(pink peony @ 2012 04 17, 19:27)
O mano OT jau 4-ta diena rodo tuos vadinamus vaiduoklius. Ar ne per ilgai?  g.gif

Ne, ne per ilgai, ypač jeigu testai yra jautrūs. Lyginkite testus tarpusavyje - net jeigu teigiamo ir nesulauksite, laikykite LH piku laiką tarp ryškiausio testo ir pirmojo, kuris pradėjo blankt. 4u.gif
Atsakyti
Pradejau ir as si zaidima, tik man iskilo klausimas - ar nepilnaverte ovuliacija (ar kaip ji ten vadinama) irgi issaukia LH pika pries tai?
Atsakyti
Labukas,

turiu klausima 4u.gif toki OT uzskaityt kaip teigiama? g.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Orlyte @ 2012 04 17, 20:36)
Labukas,
turiu klausima  4u.gif  toki OT uzskaityt kaip teigiama? g.gif

user posted image

Sakyciau kad jo, teigiamas. Bet palygink su sekanciu, jei sekantis bus blankesnis (tik lygint kai jau isdzius) reiskias tikrai buvo pikas mazdaug kai dareisi testa sita
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 04 17, 18:45)
Ne, ne per ilgai, ypač jeigu testai yra jautrūs. Lyginkite testus tarpusavyje - net jeigu teigiamo ir nesulauksite, laikykite LH piku laiką tarp ryškiausio testo ir pirmojo, kuris pradėjo blankt.  4u.gif

dekui 4u.gif testai jautrus. Ryskiausias buvo sekmadieni (bet toli grazu ne tokie ryskus kaip va pas orlyte unsure.gif ). Tai reiskia vakar atlikti ND gali buti efektyus? blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti