pas mane šiandien 15 CD, antros juostelės dar net su žiburiu nerastum, tik viena.... Paėmė azartas
QUOTE(Cili @ 2011 02 04, 18:53)
pas mane šiandien 15 CD, antros juostelės dar net su žiburiu nerastum, tik viena.... Paėmė azartas
Man pirma OT naudojimo menesi irgi azartas buvo Toks ziaurus, kad per menesi sugadinau kokiu 40 OT Atseit man reikejo isitikinti ar tikrai ten teigiamas buvo, ar O nevyksta ciklo pradzioje, na zodziu-juokinga pagalvojus Dar turiu ta rinkinuka
Ziuokute, o gal tavo O dar nebuvo? Arba ta diena negadinai OT kai buvo? Nejautei O pozymiu, nenutuoki ar tikrai BP teisingai brezia?
Nes man BP jau antra cikla is eiles juodai uzgrybavo
QUOTE(Sumanioji... @ 2011 02 04, 19:36)
Man pirma OT naudojimo menesi irgi azartas buvo Toks ziaurus, kad per menesi sugadinau kokiu 40 OT Atseit man reikejo isitikinti ar tikrai ten teigiamas buvo, ar O nevyksta ciklo pradzioje, na zodziu-juokinga pagalvojus Dar turiu ta rinkinuka
Ziuokute, o gal tavo O dar nebuvo? Arba ta diena negadinai OT kai buvo? Nejautei O pozymiu, nenutuoki ar tikrai BP teisingai brezia?
na kai pamatysiu II, tai jau OT nebedarysiu
Sumanioji, o kiek ciklų tu darei OT, maždaug panašiomis dienomis būdavo O?
QUOTE(Cili @ 2011 02 04, 19:47)
na kai pamatysiu II, tai jau OT nebedarysiu
Sis ciklas ketvirtas kai naudoju OT, mano O kolkas tik viena diena yra susvyravusi-tris ciklus vyko 18CD, viena 17CD
QUOTE(Sumanioji... @ 2011 02 04, 19:36)
na pagal BT tai tikrai nematau kad butu buvusi O, gali paziureti si ir kitus grafikelius na uzvakar baigesi mano OT 20MIU is ebay'jaus tai vakar papirkau viena OT is eurovaistines (nezinau kokio jautrumo jie yra - neraso) bet koki per puse min isryskejo puiki antra juostyte abi vienodos spalvos
O va cia mano visi testukai, o cia vakarykscias testukas su mobiliaku fotkinau tai nekaip gavosi
Ziuokute, kur daug testų nufotkinta, ten visur matosi neryški antra juostelė pas mane tai absoliučiai antros nėra
QUOTE(Cili @ 2011 02 04, 21:38)
Ziuokute, kur daug testų nufotkinta, ten visur matosi neryški antra juostelė pas mane tai absoliučiai antros nėra
bet tai va matai kiek as ju prigadinau ir kaip jie man matosi, vienas ciut ciut ryskiau, kitas silpniau , bet vat kad butu tokio ryskumo kaip kontroline juostele o va tas vienas testukas kur yra tai jis vakarykscias ir va abi juosteles vienodos spalvos
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 04, 21:51)
bet tai va matai kiek as ju prigadinau ir kaip jie man matosi, vienas ciut ciut ryskiau, kitas silpniau , bet vat kad butu tokio ryskumo kaip kontroline juostele o va tas vienas testukas kur yra tai jis vakarykscias ir va abi juosteles vienodos spalvos
kokio jautrumo pas tave jie? Pas mane 20
Na įdomiai labai
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 04, 21:51)
Vadinasi sulaukei savosios O Tiksliau jei testukas vakar teigiamas, tai O siandien greiciausiai
Grafikeliu kazko neuzkrauna Na, o BT pakritusi sian?
Ryt jau turetum kilti
QUOTE(Cili @ 2011 02 04, 21:58)
pas mane ir 20tiniai buvo, bet matai koks rezultatas
QUOTE(Sumanioji... @ 2011 02 04, 22:51)
Vadinasi sulaukei savosios O Tiksliau jei testukas vakar teigiamas, tai O siandien greiciausiai
Ryt jau turetum kilti
Ryt jau turetum kilti
va maano Bt grafikelis, o kad kilsiu ryt tai labai abejoju bent jau taip, kad zymetu kaip O kilima
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 04, 21:34)
OT is eurovaistines (nezinau kokio jautrumo jie yra - neraso)
Eurovaistinės 40 jautrumo
QUOTE(Puk @ 2011 02 04, 23:25)
Eurovaistinės 40 jautrumo
vo brac 20 jautrumo nieko nerodo, o va 40 per kelias sekundes isryskeja nu kazkokia mistika