Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

pas mane šiandien 15 CD, antros juostelės dar net su žiburiu nerastum, tik viena.... Paėmė azartas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 02 04, 18:53)
pas mane šiandien 15 CD, antros juostelės dar net su žiburiu nerastum, tik viena.... Paėmė azartas  biggrin.gif  biggrin.gif

Man pirma OT naudojimo menesi irgi azartas buvo biggrin.gif doh.gif Toks ziaurus, kad per menesi sugadinau kokiu 40 OT lotuliukas.gif Atseit man reikejo isitikinti ar tikrai ten teigiamas buvo, ar O nevyksta ciklo pradzioje, na zodziu-juokinga pagalvojus biggrin.gif Dar turiu ta rinkinuka smile.gif

Ziuokute, o gal tavo O dar nebuvo? g.gif Arba ta diena negadinai OT kai buvo? g.gif Nejautei O pozymiu, nenutuoki ar tikrai BP teisingai brezia?

Nes man BP jau antra cikla is eiles juodai uzgrybavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumanioji...: 04 vasario 2011 - 18:39
QUOTE(Sumanioji... @ 2011 02 04, 19:36)
Man pirma OT naudojimo menesi irgi azartas buvo  biggrin.gif  doh.gif  Toks ziaurus, kad per menesi sugadinau kokiu 40 OT  lotuliukas.gif Atseit man reikejo isitikinti ar tikrai ten teigiamas buvo, ar O nevyksta ciklo pradzioje, na zodziu-juokinga pagalvojus  biggrin.gif  Dar turiu ta rinkinuka smile.gif

Ziuokute, o gal tavo O dar nebuvo?  g.gif  Arba ta diena negadinai OT kai buvo?  g.gif  Nejautei O pozymiu, nenutuoki ar tikrai BP teisingai brezia?

Nes man BP jau antra cikla is eiles juodai uzgrybavo  smile.gif

na kai pamatysiu II, tai jau OT nebedarysiu g.gif g.gif
Sumanioji, o kiek ciklų tu darei OT, maždaug panašiomis dienomis būdavo O? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 02 04, 19:47)
na kai pamatysiu II, tai jau OT nebedarysiu  g.gif  g.gif
Sumanioji, o kiek ciklų tu darei OT, maždaug panašiomis dienomis būdavo O?  g.gif

Sis ciklas ketvirtas kai naudoju OT, mano O kolkas tik viena diena yra susvyravusi-tris ciklus vyko 18CD, viena 17CD smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumanioji... @ 2011 02 04, 19:36)
Ziuokute, o gal tavo O dar nebuvo?  g.gif  Arba ta diena negadinai OT kai buvo?  g.gif  Nejautei O pozymiu, nenutuoki ar tikrai BP teisingai brezia?

na pagal BT tai tikrai nematau kad butu buvusi O, gali paziureti si ir kitus grafikelius bigsmile.gif na uzvakar baigesi mano OT 20MIU is ebay'jaus tai vakar papirkau viena OT is eurovaistines (nezinau kokio jautrumo jie yra - neraso) bet koki per puse min isryskejo puiki antra juostyte bigsmile.gif abi vienodos spalvos bigsmile.gif
O va cia mano visi testukai, o cia vakarykscias testukas bigsmile.gif su mobiliaku fotkinau tai nekaip gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Ziuokute, kur daug testų nufotkinta, ten visur matosi neryški antra juostelė g.gif pas mane tai absoliučiai antros nėra schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 02 04, 21:38)
Ziuokute, kur daug testų nufotkinta, ten visur matosi neryški antra juostelė  g.gif  pas mane tai absoliučiai antros nėra  schmoll.gif  schmoll.gif

bet tai va matai kiek as ju prigadinau ir kaip jie man matosi, vienas ciut ciut ryskiau, kitas silpniau , bet vat kad butu tokio ryskumo kaip kontroline juostele schmoll.gif o va tas vienas testukas kur yra tai jis vakarykscias ir va abi juosteles vienodos spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 04, 21:51)
bet tai va matai kiek as ju prigadinau ir kaip jie man matosi, vienas ciut ciut ryskiau, kitas silpniau , bet vat kad butu tokio ryskumo kaip kontroline juostele  schmoll.gif o va tas vienas testukas kur yra tai jis vakarykscias ir va abi juosteles vienodos spalvos  bigsmile.gif

kokio jautrumo pas tave jie? Pas mane 20
Na įdomiai labai g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 04, 21:51)
bet tai va matai kiek as ju prigadinau ir kaip jie man matosi, vienas ciut ciut ryskiau, kitas silpniau , bet vat kad butu tokio ryskumo kaip kontroline juostele  schmoll.gif o va tas vienas testukas kur yra tai jis vakarykscias ir va abi juosteles vienodos spalvos  bigsmile.gif

Vadinasi sulaukei savosios O thumbup.gif Tiksliau jei testukas vakar teigiamas, tai O siandien greiciausiai smile.gif
Grafikeliu kazko neuzkrauna schmoll.gif Na, o BT pakritusi sian? smile.gif
Ryt jau turetum kilti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 02 04, 21:58)
kokio jautrumo pas tave jie? Pas mane 20
Na įdomiai labai  g.gif  g.gif  g.gif

pas mane ir 20tiniai buvo, bet matai koks rezultatas g.gif bigsmile.gif

QUOTE(Sumanioji... @ 2011 02 04, 22:51)
Vadinasi sulaukei savosios O  thumbup.gif  Tiksliau jei testukas vakar teigiamas, tai O siandien greiciausiai smile.gif
Grafikeliu kazko neuzkrauna  schmoll.gif  Na, o BT pakritusi sian? smile.gif
Ryt jau turetum kilti  thumbup.gif

va maano Bt grafikelis, o kad kilsiu ryt tai labai abejoju rolleyes.gif lotuliukas.gif bent jau taip, kad zymetu kaip O kilima mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 04, 21:34)
OT is eurovaistines (nezinau kokio jautrumo jie yra - neraso)

Eurovaistinės 40 jautrumo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 02 04, 23:25)
Eurovaistinės 40 jautrumo mirksiukas.gif

vo brac swoon.gif 20 jautrumo nieko nerodo, o va 40 per kelias sekundes isryskeja bigsmile.gif swoon.gif nu kazkokia mistika g.gif
Atsakyti