Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

kad nemoku ikelti ir ismeciau jau testuka , na tai kipsiu i darbus as jau sianakt po darbu smile.gif as manaiu kad O bus tik apie 14 diena . na nieko reiskias darysim ND is eiles 5 dienas biggrin.gif tikiuosi neper daug ,.
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 04 11, 16:17)
kad nemoku ikelti ir ismeciau jau testuka , na tai kipsiu i darbus as jau sianakt po darbu smile.gif as manaiu kad O bus tik apie 14 diena . na nieko reiskias darysim ND  is eiles 5 dienas biggrin.gif tikiuosi neper daug ,.

Aš sulaukiau teigiamo testo taip pat anksčiau nei tikėjausi. Beje, jeigu 11 CD teigiamas ovuliacijos testas - tai ovuliuosi kažkada tarp 12-14 ciklo dienų. Taigi, viskas sueina iš esmės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 04 11, 14:20)
Aš sulaukiau teigiamo testo taip pat anksčiau nei tikėjausi. Beje, jeigu 11 CD teigiamas ovuliacijos testas - tai ovuliuosi kažkada tarp 12-14 ciklo dienų. Taigi, viskas sueina iš esmės wink.gif

snd pasidariau vel , jau rodo neigiama , testine linija jau neberyski .. kazkaip nebesuprantu . tai reiskias baigesi jau mano vaisingos dienos .?
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 04 12, 15:35)
snd pasidariau vel , jau rodo neigiama , testine linija jau neberyski .. kazkaip nebesuprantu . tai reiskias baigesi jau mano vaisingos dienos .?

testas rodo pati auksciausia hormono pakilimo pika, po kurio seka ovuliacija.
tai jei teigiamas buvo vakar ar uzvakar- tai sios dienos kaip ir ir bus vaisingos.
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 04 12, 16:35)

Ne, tai reiškia - dabar yra avo vaisingos dienos. 3-4 dienas galite daryti ND be perstojo.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 04 12, 15:48)
Ne, tai reiškia - dabar yra avo vaisingos dienos. 3-4 dienas galite daryti ND be perstojo.

aciukas uz informacija smile.gif kibsim i darbus ... thumbup.gif labai jau noriu nestuke.gif po dvieju nesekmiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
3 dienas matuoju OT ir vakar grįžusi namo kažkur apie 18val pasidariau OT ir rodė tokią vidutiniško ryškumo,bet kažkaip jaučiausi blogai pilvo apačią maudžia,nugarą laužia tai sakau kiba ovul;iacioja ateina tai dar apie 21val pasidariau dar vieną OT ir rodė vienodo ryškumo abi juostos.tai paaiškinkite dabar man ar čia jau įvyko ovuliacija ar dar įvyks ? šiandien man 12CD.
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 04 13, 08:18)
Sveikos,
3 dienas matuoju OT ir vakar grįžusi namo kažkur apie 18val pasidariau OT ir rodė tokią vidutiniško ryškumo,bet kažkaip jaučiausi blogai pilvo apačią maudžia,nugarą laužia tai sakau kiba ovul;iacioja ateina tai dar apie 21val pasidariau dar vieną OT ir rodė vienodo ryškumo abi juostos.tai paaiškinkite dabar man ar čia jau įvyko ovuliacija ar dar įvyks ? šiandien man 12CD.

Jei vienodo ryskumo reiskias O ivyks per 12-24h mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2012 04 13, 07:25)
Jei vienodo ryskumo reiskias O ivyks per 12-24h  mirksiukas.gif

supratau 4u.gif tai jei vakar buvo atlikti namų darbai tai yra tikimybė kad kas nors užsikabins?nes šiandien namų darbai jei darysim gali būti negyvibingi,geriau kas antrą dieną tai daryti,kaip jūs manote?
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 04 13, 08:28)
supratau  4u.gif tai jei vakar buvo atlikti namų darbai tai yra tikimybė kad kas nors užsikabins?nes šiandien namų darbai jei darysim gali būti negyvibingi,geriau kas antrą dieną tai daryti,kaip jūs manote?

jo ir vakar ir ryt ir siandien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2012 04 13, 07:29)
jo ir vakar ir ryt ir siandien smile.gif

aišku biggrin.gif tai šian gal ne bet ryt tada kibsim į darbus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 04 13, 08:31)
aišku  biggrin.gif tai šian gal ne bet ryt tada kibsim į darbus  tongue.gif

Sekmes pagaunant 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti