Tai va, kad rašo, jog turi būti, kaip kontrolinė, ar netr ryškesnė< ber ar visada taip būna? Negali būti blankesnė , tačiau rodyti artėjančią O? Man šiandi 12 CD, matysim , ką rodys ryt, nes mano ciklas 27-28 dienos... bet ryt dar žadu pas gydytoją apsilankyt...
QUOTE(Ragany @ 2012 04 09, 20:55)
Tai va, kad rašo, jog turi būti, kaip kontrolinė, ar netr ryškesnė< ber ar visada taip būna? Negali būti blankesnė , tačiau rodyti artėjančią O? Man šiandi 12 CD, matysim , ką rodys ryt, nes mano ciklas 27-28 dienos... bet ryt dar žadu pas gydytoją apsilankyt...
Pagal ciklo trukmę, ovuliacija turėtų vykti kasikiniu atveju daugmaž 14-16 cd Man yra buvę ir 18 cd. Taigi, teigiamas testas turėtų būti ryt,poryt, ar net dar viena diena vėliau. Panašu, kad viskas gerai, "pagal planą".
Papildyta:
QUOTE(debesuole @ 2012 04 09, 19:11)
as irgi si cikla bandau testuotis. pradejau nuo 12 cd, va visa eile
ryskiausias buvo priespaskutinis bet kad nera tokio pat ryskumo kaip kontroline.
ryskiausias buvo priespaskutinis bet kad nera tokio pat ryskumo kaip kontroline.
Gali būti, kad po poros valandų tas pats testas rodytų jau kitaip. ali būti, kad LH pikas nebuvo pakankamas, o gali būti, kad tiesiog jo nepagavai, ir tiek.
Einu pati pasidarysiu testuką, pažaisiu. Žiūrėsiu, ar ryškesnis, ar blankesnis nei vakar (vakar dariausi įdienojus, o dabar jau iki vakaro nutempiau).
Papildyta:
QUOTE(vylabusle @ 2012 04 09, 22:19)
Einu pati pasidarysiu testuką, pažaisiu. Žiūrėsiu, ar ryškesnis, ar blankesnis nei vakar (vakar dariausi įdienojus, o dabar jau iki vakaro nutempiau).
Cha! Abi juostelės lygios. Nors dar pagal dienas ne laikas, ryt pasidarbuosim... Visai gali būti, kad šį ciklą ovuliacija paskubės, jaučiuosi lytiškai hyperaktyvi.
QUOTE(vylabusle @ 2012 04 09, 21:28)
Pagal ciklo trukmę, ovuliacija turėtų vykti kasikiniu atveju daugmaž 14-16 cd Man yra buvę ir 18 cd. Taigi, teigiamas testas turėtų būti ryt,poryt, ar net dar viena diena vėliau. Panašu, kad viskas gerai, "pagal planą".
Papildyta:
Gali būti, kad po poros valandų tas pats testas rodytų jau kitaip. ali būti, kad LH pikas nebuvo pakankamas, o gali būti, kad tiesiog jo nepagavai, ir tiek.
Papildyta:
Cha! Abi juostelės lygios. Nors dar pagal dienas ne laikas, ryt pasidarbuosim... Visai gali būti, kad šį ciklą ovuliacija paskubės, jaučiuosi lytiškai hyperaktyvi.
Papildyta:
Papildyta:
Šaunuole kad taip jauties,čiupk vyra ir lovą ND daryt
QUOTE(vylabusle @ 2012 04 09, 21:28)
as ta aktyvuma pajutau kiek anksciau, nei ryskiausia testa tai galvoju, reik vadovautis ir tuo. gal organizmas reikalauja tada, kada reikia
QUOTE(vylabusle @ 2012 04 09, 22:28)
Aš viasada daraus 15 valandą, kaži, o jei pavakary daryt, kada tiksliausias laikas?
QUOTE(Ragany @ 2012 04 10, 11:25)
Aš viasada daraus 15 valandą, kaži, o jei pavakary daryt, kada tiksliausias laikas?
neturiu žalio supratimo. Manau, įvairiai - juk LH pikas gali nutikti ir rytą, ir vakarą...
O pas mane testų vaizdelis toks:
http://www.fertility...com/home/3909ee
Minusiukai apačioje - neigiami testai, pliusiukas - teigiamas. Jeigu testukai nemelavo, turėčiau šiuo metu ovuliuoti Pasinaudojom šansu.
Matuoju BT, pagal ją bus matyt, ar LH pikas parodė ovuliaciją, ar ne.
QUOTE(Liusile @ 2012 04 10, 23:36)
Vylabusle, o ishskyru tyrimo metoda taikai?
Taikau, bet dabar nebuvo jų labai ryškių, tad nežymėjau šį ciklą. Beje, maniau, kad dar ankstoka gleivėms rodytis, tad nepatikrinau, ar jos tąsios.
Apie OT iš ebay esu girdėjus kad visai geri jie,o kaip NT?
labuka , as visiskai susipainiojau , pirma karta darau tu OT man dabar 11 CD TA kontroline linija neryski , o ta kita ryskesne , tai reiskia kad vyksta O , nes seip as jokiu kitu pozymiu nejauciu nei iskiru nieko .. as maniau kad jos abi turi buti vienodos .. ar bent jau ta kontroline ryski testukai is ebay
QUOTE(irena1987 @ 2012 04 11, 14:57)
labuka , as visiskai susipainiojau , pirma karta darau tu OT man dabar 11 CD TA kontroline linija neryski , o ta kita ryskesne , tai reiskia kad vyksta O , nes seip as jokiu kitu pozymiu nejauciu nei iskiru nieko .. as maniau kad jos abi turi buti vienodos .. ar bent jau ta kontroline ryski testukai is ebay
Jai testinė ryškesnė už kontrolinę tai manau 40 valandų laikoarpyje ivyks O.Nepamirškir ND beje kokio jautrumo tavo testai? ir gal nuotrauktę galėtum įdėti?
QUOTE(irena1987 @ 2012 04 11, 15:57)
San* taria teisingai, ovulicija ne už kalnų. O kontrolinė juostelė neturi būti itin ryški. Jeigu testo juostelė ryškesnė už kontrolinę - reiškia, testas tikrai teigiamas, ir ovuliacija netrukus įvyks Laikas meilės žaidimams