Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

QUOTE(San* @ 2012 04 06, 10:55)
Na nusipirkai geresnį NT? jau gal galima sveikint?  4u.gif

deje ne verysad.gif sulaukiau siandien ryte mmm nu sitas menuo gal sekmningas bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renata&raldas: 07 balandžio 2012 - 11:22
Sveikos. As si men pirma karta bandau siuos testus, tai bisk ima balamutint. Katik padarytas rodo antra juostele neryskiai taip, ne visai vaiduoklis, gana gerai iziurima ir idomiausia, kad tris paskutines dienas rode labiau vaiduoklius,arba vienas sonas bruksniuko ryskesnis, kitas blankesnis, sian ryskiausiai,matyti visas bruksnelis, bet palei skaiciavimus O turetu but tik 11 diena. Siaip skaiciau, kad daugumai vaiduokliauja ir tai normalu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 04 07, 15:33)
Sveikos. As si men pirma karta bandau siuos testus, tai bisk ima balamutint. Katik padarytas rodo antra juostele neryskiai taip, ne visai vaiduoklis, gana gerai iziurima ir idomiausia, kad tris paskutines dienas rode labiau vaiduoklius,arba vienas sonas bruksniuko ryskesnis, kitas blankesnis, sian ryskiausiai,matyti visas bruksnelis, bet palei skaiciavimus O turetu but tik 11 diena. Siaip skaiciau, kad daugumai vaiduokliauja ir tai normalu. g.gif

Viskas cia gerai 4u.gif toliau daryk ir viena diena bus ryskiausias testas, kadangi hormonas gaminasi palaipsniui ir pries O stipriai sokteli, tai del to ir vaiduokliuoja pries 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 04 07, 12:33)

as skaitau jai ryskus abu II reiskias ovuliaciaja ivyks per 24h.ar trumbiau ax.gif i blankia anta I nekreipiu demesio,neskaitau kad arteja ovuliacija
Atsakyti
O aš turiu kalusimėlį kuris neduoda man ramybės g.gif Jaigu net nėra ovuliacijos,ta prasme ji jau praėjo,o šiandien yra 27 CD ir ovuliacijos testa rodo vieną ryškią,o kitą netokią ryškią bet tikrai gerai matomą,tai ar testas neturėtų rodyti tik veino I ? g.gif beje ir 26 CD buvo toks pat..
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 04 07, 19:16)
O aš turiu kalusimėlį kuris neduoda man ramybės  g.gif  Jaigu net nėra ovuliacijos,ta prasme ji jau praėjo,o šiandien yra 27 CD ir ovuliacijos testa rodo vieną ryškią,o kitą netokią ryškią bet tikrai gerai matomą,tai ar testas neturėtų rodyti tik veino I ?  g.gif beje ir 26 CD buvo toks pat..

Nebutinai turi testas buti tuscias, kartais testas rodo ta antra juostele vos ne istisai po mm iki kol pasiekia teigiama wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 04 07, 18:23)
Nebutinai turi testas buti tuscias, kartais testas rodo ta antra juostele vos ne istisai po mm iki kol pasiekia teigiama wink.gif

Bet aš dabar turėčiau mmm sulaukt (aišku tikiuos nesulauksiu) ir man rodo tas dvi juosteles,užtai ir įdomu ar buna jos dvi jau po ovuliacijos 10 dienu ar panasiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 04 07, 22:42)
Bet aš dabar turėčiau mmm sulaukt (aišku tikiuos nesulauksiu) ir man rodo tas dvi juosteles,užtai ir įdomu ar buna jos dvi jau po ovuliacijos 10 dienu ar panasiai  g.gif

Skaiciau, kad jie ir nestuma rodo, tokiu atveju reiktu daryt nestumo testa..

sakykit, kada geriausia kibt i darba, kai testas rodo jau 2 juosteles?
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 04 07, 23:16)

Ta ir kita diena labia vaisingos, neprašausit, jei kibsit Į darbus kokiom 3 dienom iš eilės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 04 07, 22:16)

Aisku.
O testas kai rodo II juosteles,tai jau tada ir kibkit i darbus,ir kelias dienas po,ir turetu pasisekt thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien antrą ciklą bandau žaisti su ovuliacijos testais. Viskas, kaip turi būti, 10 CD - vaiduoklis. Žiūrėsiu, kaip ryškės. Tikiuosi švęsti ovuliaciją penktadienį, 13-ąją. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 04 08, 22:50)
Šiandien antrą ciklą bandau žaisti su ovuliacijos testais. Viskas, kaip turi būti, 10 CD - vaiduoklis. Žiūrėsiu, kaip ryškės. Tikiuosi švęsti ovuliaciją penktadienį, 13-ąją. biggrin.gif

as irgi si cikla bandau testuotis. pradejau nuo 12 cd, va visa eile

ryskiausias buvo priespaskutinis g.gif bet kad nera tokio pat ryskumo kaip kontroline.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesuole: 09 balandžio 2012 - 18:15