Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

QUOTE(Birmania @ 2012 04 04, 15:31)
Merginos gal patarsite kur pigiau įsigyti OT ??nes vaistinėse labai jau brungu  doh.gif

internetu bandyk sakytis, tikrai turetu buti pigiau 4u.gif
Atsakyti
sveikos.
As uzsisakiau is testai.eu atejo per pora dienu.
O kiek vaistinej kainuoja? net nesidomejau...
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 04 04, 23:12)
sveikos.
As uzsisakiau is testai.eu atejo per pora dienu.
O kiek vaistinej kainuoja? net nesidomejau...

apie 5-8lt pigiausi kiek domejausi
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 04 04, 14:31)
Merginos gal patarsite kur pigiau įsigyti OT ??nes vaistinėse labai jau brungu  doh.gif

Sveika,gali sakytis is ebay.com ten 30 ovuliacijos testu ir + dar 10 NT ,kaina 6 doleriai smile.gif pasiverk ir zinosi kokia maza kaina uz tiek testuku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 04 05, 11:41)
Sveika,gali sakytis is ebay.com ten 30 ovuliacijos testu ir + dar 10 NT ,kaina 6 doleriai smile.gif pasiverk ir zinosi kokia maza kaina uz tiek testuku  bigsmile.gif

ačiū bet nesu nieko siuntusi iš jokio puslapio tad problematiška,man geriau atvažiavi sumokėjai pinigus paiėmei 4u.gif bandysiu gal isigyti is testai.eu
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 04 05, 11:45)
ačiū bet nesu nieko siuntusi iš jokio puslapio tad problematiška,man geriau atvažiavi sumokėjai pinigus paiėmei  4u.gif bandysiu gal isigyti is testai.eu

Aišku sekmes 4u.gif
Atsakyti
labas,noriu paklausti ar ovoliacijos testas gali parotiti nestuma? kaskuri forume rase,kad daresi ovuliasijos testa ir rode II rausvas juosteles,ir jai nestumas pasitvirtino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renata&raldas @ 2012 04 05, 12:32)
labas,noriu paklausti ar ovoliacijos testas gali parotiti nestuma? kaskuri forume rase,kad daresi ovuliasijos testa ir rode II rausvas juosteles,ir jai nestumas pasitvirtino  thumbup.gif

Sveika 4u.gif esu girdejus ir as kad galiparodyt ,bet tai nevisada pasiteisina doh.gif aišku geriau NT daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 04 05, 10:40)
Sveika  4u.gif  esu girdejus ir as kad galiparodyt ,bet tai nevisada pasiteisina  doh.gif aišku geriau NT daryti smile.gif

tai dariau, step juostele,suvaiduokliavo,pasidariau ne step juostele OT rodo II pilva 5diena maudzia, varysiu pirkti geresni koki NT. Aciu
Atsakyti
QUOTE(renata&raldas @ 2012 04 05, 12:49)
tai dariau, step juostele,suvaiduokliavo,pasidariau ne step juostele OT rodo II pilva 5diena maudzia, varysiu pirkti geresni koki NT. Aciu

Man kazkur 6 DPO tai OT irgi rodo II,tai nezinau nei ka pasakyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 04 05, 10:53)
Man kazkur 6 DPO tai OT irgi rodo II,tai  nezinau nei ka pasakyti  tongue.gif

oho... man siandien 14 DPO thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renata&raldas: 05 balandžio 2012 - 12:57
QUOTE(renata&raldas @ 2012 04 05, 12:49)

Na nusipirkai geresnį NT? jau gal galima sveikint? 4u.gif
Atsakyti