Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

QUOTE(Bugak @ 2012 03 28, 14:36)
OT tiesa sake smile.gif pasidariau ir OT ir NT abu tokie ryskiai teigiami, kad net vaje. smile.gif

sveikinimai. 4u.gif aukit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 03 28, 14:37)
sveikinimai.  4u.gif  aukit smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes visos 4u.gif

Truputuką skaičiau šitą temą,tai norėjau pasiteirauti,tie testai iš ebay.com jie turi būti tokie mažiukai? Tos juosteles gal 5 cm ilgio ir vos 4 mm pločio blink.gif Gal kas naudojo,kažin jos geros? g.gif

Dėkui už atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 04 02, 21:30)
Sveikutes visos 4u.gif

Truputuką skaičiau šitą temą,tai norėjau pasiteirauti,tie testai iš ebay.com jie turi būti tokie mažiukai? Tos juosteles gal 5 cm ilgio ir vos 4 mm pločio  blink.gif  Gal kas naudojo,kažin jos geros?  g.gif 

Dėkui už atsakymą  smile.gif

As naudoju. jo jos tokios siaurytes ir nedidukes smile.gif Bent jau man praeita cikla labai graziai viska parode. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2012 04 03, 06:36)
As naudoju. jo jos tokios siaurytes ir nedidukes  smile.gif  Bent jau man praeita cikla labai graziai viska parode.  thumbup.gif

Aišku,na tada tikiu kad geros bus smile.gif tai pradėsiu nuo naujo ciklo su jomis matuoti,nes šį ciklą matavau su lietuvoje pirktais,tai man visi 7 testukai rodė teigiamus,jau su merginom iš kitos temos aptarėm kad jie ko gero ne kokie blink.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 04 03, 11:11)
Aišku,na tada tikiu kad geros bus smile.gif tai pradėsiu nuo naujo ciklo su jomis matuoti,nes šį ciklą matavau su lietuvoje pirktais,tai man visi 7 testukai rodė teigiamus,jau su merginom iš kitos temos aptarėm kad jie ko gero ne kokie  blink.gif

parasyk ir cia, su kokiais testais taip buvo- kad neapsigautume perkant g.gif

buna, kad nerodo isvis tu ryskiu abieju juosteliu.. lauki nesulauki.. o cia isvis teigiami visada. blink.gif gal jie super jautrus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2012 04 03, 06:36)
As naudoju. jo jos tokios siaurytes ir nedidukes  smile.gif  Bent jau man praeita cikla labai graziai viska parode.  thumbup.gif

Šį ciklą ir aš jas naudoju, tik jau antrą dieną rodo ryškias II, kad ovuliacija vyksta ar greit bus tai jaučiu, bet ar gali dvi dienas būt teigiami?
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 04 03, 11:21)
parasyk ir cia, su kokiais testais taip buvo- kad neapsigautume perkant  g.gif

buna, kad nerodo isvis tu ryskiu abieju juosteliu.. lauki nesulauki.. o cia isvis teigiami visada.  blink.gif  gal jie super jautrus rolleyes.gif

OvuCard,ten 7 testukai buvo,ir kiek merginos sake tai jom visom jie rodydavo II doh.gif o dar ir kaina 56lt doh.gif gaila iššvaistytų pinigų verysad.gif

Jie 25 mIU/ml,kasetėmis.
Papildyta:
QUOTE(toma22 @ 2012 04 03, 13:08)
Šį ciklą ir aš jas naudoju, tik jau antrą dieną rodo ryškias II, kad ovuliacija vyksta ar greit bus tai jaučiu, bet ar gali dvi dienas būt teigiami?

Manau kad gali,būna ne vienai taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo San*: 03 balandžio 2012 - 15:37
QUOTE(San* @ 2012 04 02, 20:30)
Sveikutes visos 4u.gif

Truputuką skaičiau šitą temą,tai norėjau pasiteirauti,tie testai iš ebay.com jie turi būti tokie mažiukai? Tos juosteles gal 5 cm ilgio ir vos 4 mm pločio  blink.gif  Gal kas naudojo,kažin jos geros?  g.gif 

Dėkui už atsakymą  smile.gif

Ash turejau ish ebay dvieju rusiu testus. Vieni buvo su zaliu galu, o kiti dar siauresni su melynu. Pastaruosius tik paskutini menesi naudojau.

Mano patirtis su ot testais nekokia, tiesa sakant smile.gif Dariausia OT tris ciklus. Kadangi ciklai nereguliarus tai pradedavau vos ne pirma ciklo diena daryt. Du ciklus visiskai nerode nei jokio vaiduoklio nei nieko. Trecia cikla, kai jau norejau nebedaryti, bet visgi pasidariau - pamaciau antra juostele. Juostele tikrai nebuvo ryshkesne uz bazine, gerokai sviesesne. Kita diena irgi taip pat. Tai pagal tai, kas parashyta ant testo, rezultatas turejo buti neigiamas, bet sprendziau ir pagal ishskyras, nes ta cikla ju buvo. Veliau jau net ir nesidariau, nes uzpuole pienlige ir apie santykius galvoti nenorejau smile.gif
Galvoju,kad mano atveju gali buti, kad ji nebuvo ryshki todel, kad ash geriu daug skysciu. Tiesa, dvi valandas priesh testa - negerdavau.
Atsakyti
QUOTE(Liusile @ 2012 04 03, 22:22)
Ash turejau ish ebay dvieju rusiu testus. Vieni buvo su zaliu galu, o kiti dar siauresni su melynu. Pastaruosius tik paskutini menesi naudojau.

Mano patirtis su ot testais nekokia, tiesa sakant smile.gif Dariausia OT tris ciklus. Kadangi ciklai nereguliarus tai pradedavau vos ne pirma ciklo diena daryt. Du ciklus visiskai nerode nei jokio vaiduoklio nei nieko. Trecia cikla, kai jau norejau nebedaryti, bet visgi pasidariau - pamaciau antra juostele. Juostele tikrai nebuvo ryshkesne uz bazine, gerokai sviesesne. Kita diena irgi taip pat. Tai pagal tai, kas parashyta ant testo, rezultatas turejo buti neigiamas, bet sprendziau ir pagal ishskyras, nes ta cikla ju buvo. Veliau jau net ir nesidariau, nes uzpuole pienlige ir apie santykius galvoti nenorejau smile.gif
Galvoju,kad mano atveju gali buti, kad ji nebuvo ryshki todel, kad ash geriu daug skysciu. Tiesa, dvi valandas priesh testa - negerdavau.

Tai tau aplamai rodydavo tik vieną juostelę I ,ir daugiau jokio menkiausio vaiduokliuko? g.gif man visada rodo, ta kontolinę (su tais iš ebay,su žaliu galiuku) o ta kita tokia neryški bet rodo ją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 04 03, 23:02)
Tai tau aplamai rodydavo tik vieną juostelę I ,ir daugiau jokio menkiausio vaiduokliuko?  g.gif man visada rodo, ta kontolinę (su tais iš ebay,su žaliu galiuku) o ta kita tokia neryški bet rodo ją smile.gif

taip, visada rodydavo tik viena juostele ir tik vieninteli menesi, kai pastojau - atsirado antra, bet tikrai ne ryshkesne uz kontroline, kaip turetu buti smile.gif
Atsakyti
Merginos gal patarsite kur pigiau įsigyti OT ??nes vaistinėse labai jau brungu doh.gif
Atsakyti