Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

QUOTE(urkis @ 2012 03 22, 16:34)
Laba diena 4u.gif

Norejau paklausti. Darausi OT 20 jautrumo. Tris dienas is eiles jie buvo visiskai neigiami, na ta antra juostele tik isdziuvus testui galima iziureti. Siandien man turetu buti O pagal grafikelius, bet OT yra visiskai neigiami. Darausi testus kiekviena diena 14 val., pries tai dvi valandas negeriu ir nesisioju. Noreciau pasikonsultuoti, ar as viska gerai darau?

Aš lygiai taip pat kaip Tu elgiausi ir man BT parodė kada buvo O, bet OT visi buvo neigiami g.gif
labai vaisingų gleivių nebuvo, tik tokios kreminės. Tai irgi nežinau ar čia viskas tvarkoj su hormonais. Na pakolkas nepergyvenu, jeigu kurį laiką lelius neužkibs, pulsiu tirtis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 03 22, 15:46)
Viską gerai darai, ar gleivės rodo O? Ar gali būti, kad turi bėdų su hormonais ir LH per mažai gamina?  g.gif

Problemeliu su hormonais tikrai turiu, bet butent su LH tai viskas gerai buvo g.gif Na bent jau BUVO pries menesi, kada tyriausi...

QUOTE(Skraido @ 2012 03 22, 15:51)
Aš lygiai taip pat kaip Tu elgiausi ir man BT parodė kada buvo O, bet OT visi buvo neigiami  g.gif
labai vaisingų gleivių nebuvo, tik tokios kreminės. Tai irgi nežinau ar čia viskas tvarkoj su hormonais. Na pakolkas nepergyvenu, jeigu kurį laiką lelius neužkibs, pulsiu tirtis wink.gif

As ir darausi tuos OT, nes noriu paziureti ar pas mane is viso ovuliacija kada nors buna... Ir taip pat BT kyla, gleives yra (jos kaip ir pas tave tokios kremines, bet labai vandeningos g.gif ), o OT rodo neigiama. Dar pora dieneliu padarysiu ir ziuresiu ka parodys.
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 03 22, 17:00)
bet labai vandeningos g.gif

o ka vandeningos reiskia? mes pas mane irgi ju vis atsiranda, karts nuo karto g.gif
jos vaisingos ar nelabai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(RedOne @ 2012 03 22, 23:36)
o ka vandeningos reiskia? mes pas mane irgi ju vis atsiranda, karts nuo karto g.gif
jos vaisingos ar nelabai? g.gif

Teoriškai sakoma, kad gana vaisingos - ne tiek, kiek "kiaušinio baltymo", bet vaisingos. Kai kurioms moterims tai yra vaisingiausios jų gleivės.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 03 23, 12:16)
Teoriškai sakoma, kad gana vaisingos - ne tiek, kiek "kiaušinio baltymo", bet vaisingos. Kai kurioms moterims tai yra vaisingiausios jų gleivės.

reiks pastebeti g.gif negi as is tu ''kai kuriu'' ir busiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RedOne @ 2012 03 23, 20:04)
reiks pastebeti  g.gif negi as is tu ''kai kuriu'' ir busiu  doh.gif

Na, kiek aš suprantu, nieko čia baisaus, jeigu vaisingiausios gleivės - vandeningos. Aš FertilityFriend apie tai skaičiau. Pastoti galima ir visai be gleivių (pvz, kai yra grybelinė infekcija, ir sveikų gleivių kaip ir nelieka), o jau su vandeningomis - juo labiau.

Aišku, praktikoje neįsitikinau dar, bet straipsniuose vandeningos gleivės aprašomos kaip sveikos vaisingos gleivės. Kai kurims po jų prasideda "kiaušinio baltymo", kai kurioms ne, bet vaisingos yra ir tos, ir kitos, tad nesigąsdink 4u.gif Pastosi su vandeningomis kuo puikiausiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 03 23, 21:22)
Na, kiek aš suprantu, nieko čia baisaus, jeigu vaisingiausios gleivės - vandeningos. Aš FertilityFriend apie tai skaičiau. Pastoti galima ir visai be gleivių (pvz, kai yra grybelinė infekcija, ir sveikų gleivių kaip ir nelieka), o jau su vandeningomis - juo labiau.

Aišku, praktikoje neįsitikinau dar, bet straipsniuose vandeningos gleivės aprašomos kaip sveikos vaisingos gleivės. Kai kurims po jų prasideda "kiaušinio baltymo", kai kurioms ne, bet vaisingos yra ir tos, ir kitos, tad nesigąsdink  4u.gif  Pastosi su vandeningomis kuo puikiausiai  4u.gif

labai labai aciu uz sia info!! 4u.gif
siaip pati narsiau ieskodama, apie tas vandeningas isskyras bet lietuviskuose saituose ne kazin ka radau 4u.gif tai labai idomus buvo tavo komentaras ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, tikiuosi dar nepradejot naujos temos smile.gif

Tai va reikalas tokis. praeityje turejau keleta cistu, atsirasdavo jos kas tris, kas keturis menesius, arba vienam sone arba kitam. daktare sake, kad lyg ir nieko baisaus su menesinem iseis, viena karta pageriau kontraceptiku ir isejo, kita karta siaip pati isejo. kai klausiau del pastojimo, sake problemu labai nera, tik gali buti, kad tais menesiais kai atsiranda cista pastoti neiseis.
o dabar, jauciu, kad vel turiu cista. is pirmo galvojau, gal nescia. pasidariau NT, bet pirma labai anksti, dar nesulaukus mmm dienos - neigiamas, kai visgi nesulaukiau mmm, po 4dienu, vel pasidariau NT - neigiamas, taigi galutinai isitikinau, kad cia su manim cista zaidzia.
Bet. situacija tokia, kad ovuliacija man turejo buti apie 03 01 - 03 05, na daugmaz. OT testus dariausi 6- 7 - 8 dienomis, kai sumasciau, gal blogai pajutau ovuliacija. testai buvo jau pradeje blankti, 8 diena beveik nieko nebuvo. na tai primeciau, kad ovuliacija praejo. 14 d turejo buti mmm. o nera iki siol, pilva maudzia, kaip pries mmm jau nuo pat kovo 3d. iki siol, o tokios dideles krutines kaip dabar, dar gyvenime neturejau. taigi siandien sumasciau pasidaryti OT, nes pagal ideja kazkur sia savaite man turetu buti ovuliacija. testine juostele isryskejo iskart ryskesne nei kontroline. na matyt ovuliacija jau cia. bet ar gali vykti ovuliacija, jei as si menesi taip ir nesulaukiau jokio kraujo, jokiu menesiniu?
Atsakyti
QUOTE(Bugak @ 2012 03 27, 20:01)
Sveikos merginos, tikiuosi dar nepradejot naujos temos smile.gif

Tai va reikalas tokis. praeityje turejau keleta cistu, atsirasdavo jos kas tris, kas keturis menesius, arba vienam sone arba kitam. daktare sake, kad lyg ir nieko baisaus su menesinem iseis, viena karta pageriau kontraceptiku ir isejo, kita karta siaip pati isejo. kai klausiau del pastojimo, sake problemu labai nera, tik gali buti, kad tais menesiais kai atsiranda cista pastoti neiseis.
o dabar, jauciu, kad vel turiu cista. is pirmo galvojau, gal nescia. pasidariau NT, bet pirma labai anksti, dar nesulaukus mmm dienos - neigiamas, kai visgi nesulaukiau mmm, po 4dienu, vel pasidariau NT - neigiamas, taigi galutinai isitikinau, kad cia su manim cista zaidzia.
Bet. situacija tokia, kad ovuliacija man turejo buti apie 03 01 - 03 05, na daugmaz. OT testus dariausi 6- 7 - 8 dienomis,  kai sumasciau, gal blogai pajutau ovuliacija. testai buvo jau pradeje blankti, 8 diena beveik nieko nebuvo. na tai primeciau, kad ovuliacija praejo. 14 d turejo buti mmm. o nera iki siol, pilva maudzia, kaip pries mmm jau nuo pat kovo 3d. iki siol, o tokios dideles krutines kaip dabar, dar gyvenime neturejau. taigi siandien sumasciau pasidaryti OT, nes pagal ideja kazkur sia savaite man turetu buti ovuliacija. testine juostele isryskejo iskart ryskesne nei kontroline. na matyt ovuliacija jau cia. bet ar gali vykti ovuliacija, jei as si menesi taip ir nesulaukiau jokio kraujo, jokiu menesiniu?

Panašu, kad vis tik esate nėščia! Krūtų padidėjimas, maudimas pilvo apačioje ir teigiamas OT, kai ovuliacijai tikrai nelaikas - jau gana nemažai požymių. Bandykite daryti nėštumo testą dar kartą. Jeigu ovuliacijos testas teigiamas - turėtų ir nėštumo testas netrukus suvaiduokliuti. wink.gif Tylūs sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 27 kovo 2012 - 22:25
sveikos,
norejau paklausti ar yra skirtumas apart kainos tarp paprastu OT ir skaitmeniniu.. Gal skaitmeniniai neklysta?
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 03 27, 22:22)
Panašu, kad vis tik esate nėščia! Krūtų padidėjimas, maudimas pilvo apačioje ir teigiamas OT, kai ovuliacijai tikrai nelaikas - jau gana nemažai požymių. Bandykite daryti nėštumo testą dar kartą. Jeigu ovuliacijos testas teigiamas - turėtų ir nėštumo testas netrukus suvaiduokliuti. wink.gif Tylūs sveikinimai  4u.gif

na zinoma smagu butu smile.gif palauksiu dar tada pora valandu, nes neseniai i tualeta ejau ir pasidarysiu NT ir OT, NT gal nudziugins, o OT, jei jei nestumo nera, tai bent jau dar karta patvirtins jog ovuliacijos svaistyti nereikia cool.gif
Atsakyti
OT tiesa sake smile.gif pasidariau ir OT ir NT abu tokie ryskiai teigiami, kad net vaje. smile.gif
Atsakyti