Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

Kur perkat OT? Gal kam atliko?
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2012 03 08, 12:50)
Kur perkat OT? Gal kam atliko?

As perku is www.testukai.ltman ir kainos ten tinka ir pristatymas.Atliekamus OT mergaites pardavineja 'Skelbimu temoje'-pats pirmasis skyrelis paciam virsuje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *milka*: 08 kovo 2012 - 15:45
Sveikos, jungiuosi ir as prie planuojanciu 4u.gif
Antra zirniuka bandom pagauti mazdaug puse metu, pirmaja pagaminom is pirmo ciklo. Mano ciklas labai ilgas ir nereguliarus 35-40d, paskutinis 49d doh.gif, kaip draugem juokaudama sakau - man gerai, sergu kas antra menesi. Dabar jau imu galvoti, kad pirmasis pastojimas buvo labai didelis atsitiktinumas ir mes tiesiog pataikeme, jauciu kad reikia uzsiimti ir pazaisti su OT, paziureti kada pas mane ta ovuliacija.
Gal galetumete patarti kiek mazdaug testuku nusipirkti vienam ciklui, ir kaip man gal nuo mm pabaigos pradeti? ar daryti kasdien? Labai lauksiu patarimu 4u.gif
Atsakyti
Eveez, kadangi tavo ciklai ilgi, tau neverta daryti ju is kart nuo mm pasibaigimo. Paskaiciuok koks tavo ciklas trumpiausias is jo dienu skaiciaus atimk 14 dienu, nes mazdaug tiek dienu atgal vyksta ovulaicija, ir dar uzmesk tarkim 4 -5 dienas, ir nuo tos CD pradek gadint OT kasdien. Pirmam men gali prireikti 10 gal net 15 su tokiu ilgu ciklu.

Tarkim tavo trumpiausias ciklas 35 dienos: 35-14-5= 16 - tai nuo 16 CD pradedi kasdien tuo pat metu gadinti OT ir visus saugaisi, ir paskui lygini. 4u.gif
Seip dar sek pozymius, gleives, man pagal jas greit pavyksta susigaudyt kada O net ir su ilgais ciklas, kurie dabar kankina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 03 08, 23:23)

Seip dar sek pozymius, gleives, man pagal jas greit pavyksta susigaudyt kada O net ir su ilgais ciklas, kurie dabar kankina  doh.gif

Labai aciu uz patarima, taip ir bandysim, tikiuosi pavyks wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Sakykit, ar OT padeda pagauti, ar parodo tarkim kad O bus po 3-4 dienų? Ar parodo tik kai O įvyks 20-48 val. tarpe?
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2012 03 09, 15:53)
Sveikos,

Sakykit, ar OT padeda pagauti, ar parodo tarkim kad O bus po 3-4 dienų? Ar parodo tik kai O įvyks 20-48 val. tarpe?

Pasiskaitykit temos 1 pranesima, ten labai aiskiai viskas parasyta, ir yra paveiksliukas del hormonu suolio ir OT rodanciu spalvu wink.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif man liko 2 nepanaudoti OT juosteles... kam reiktu galiu perleisti drinks_cheers.gif ...galiu siusti i kita miesta 4u.gif rasykite AZ nes temos neseku
Atsakyti
sveikos smile.gif
Noriu paklausti tris dienas is eiles OT vis ryskejo, vakar paskutini karta 22.00 dariausi, juostele buvo gan ryski, bet vistiek ne tokio ryskumo kaip kita. Siandien pasidariau 12h antroji juostele vos imatoma. Kas galetu pakomentuoti? Ar galejo taip greit ivykti O?
Atsakyti
QUOTE(gegu @ 2012 03 10, 19:57)
sveikos smile.gif
Noriu paklausti tris dienas is eiles OT vis ryskejo, vakar paskutini karta 22.00 dariausi, juostele buvo gan ryski, bet vistiek ne tokio ryskumo kaip kita. Siandien pasidariau 12h antroji juostele vos imatoma. Kas galetu pakomentuoti? Ar galejo taip greit ivykti O?

Ne,O tai negalejo but ,nes OT tegiamas tik parodo ,kad per artimiausias kelias paras ivyks.O jus OT darotes pirma men ?Jei ne ,tai kaip kitu men parodymai? Mat kitoms moterims niekad nebuna abu vienodi,bet tai nereiskia ,kad O nevyksta.Jei kitais men budavo abi vienodos,tai gal sis men anaovuliacinis bus.Dar gali but ,kad tiesiog pika praziopsojot.Man pvz kartais per piet budavo beveik vienodos ,o vakare jau abi vienodai ryskios ,o is ryto tai vos vos matoma.Jei sakykim tau 22.00 buvo beveik teigiamas tai pats pikas galejo but nakti .Tai va tokie mano pamastymai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*milka* @ 2012 03 10, 22:27)
Ne,O tai negalejo but ,nes OT tegiamas tik parodo ,kad per artimiausias kelias paras ivyks.O jus OT darotes pirma men ?Jei ne ,tai kaip kitu men parodymai? Mat kitoms moterims niekad nebuna abu vienodi,bet tai nereiskia ,kad O nevyksta.Jei kitais men budavo abi vienodos,tai gal sis men anaovuliacinis bus.Dar gali but ,kad tiesiog pika praziopsojot.Man pvz kartais per piet budavo beveik vienodos ,o vakare jau abi vienodai ryskios ,o is ryto tai vos vos matoma.Jei sakykim tau 22.00 buvo beveik teigiamas tai pats pikas galejo but nakti .Tai va tokie mano pamastymai ax.gif

Darausi pirma karta. Tikriausiai praziopsojau, nakti buvo pikas mirksiukas.gif, nes siandien ryte buvo ryskesne, per piet maziau, dabar vos iziurima smile.gif
dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gegu: 11 kovo 2012 - 00:25
QUOTE(Majaj @ 2012 03 08, 22:23)
Eveez, kadangi tavo ciklai ilgi, tau neverta daryti ju is kart nuo mm pasibaigimo. Paskaiciuok koks tavo ciklas trumpiausias is jo dienu skaiciaus atimk 14 dienu, nes mazdaug tiek dienu atgal vyksta ovulaicija, ir dar uzmesk tarkim 4 -5 dienas, ir nuo tos CD pradek gadint OT kasdien. Pirmam men gali prireikti 10 gal net 15 su tokiu ilgu ciklu.

Tarkim tavo trumpiausias ciklas 35 dienos: 35-14-5= 16 - tai nuo 16 CD pradedi kasdien tuo pat metu gadinti OT ir visus saugaisi, ir paskui lygini.  4u.gif
Seip dar sek pozymius, gleives, man pagal jas greit pavyksta susigaudyt kada O net ir su ilgais ciklas, kurie dabar kankina  doh.gif

Labai tikslus ir geras aprasymas 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti