Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

QUOTE(Violeta* @ 2011 01 29, 18:16)
o kaip interpretuot, jei OT testas yra teigiamas net 25 CD, o ovuliacija šį mėn jau buvo?

OT testukai būna teigiami ir prie nestuke.gif
Atsakyti
Planuoju ir aš išbandyti OT. Tik va turiu keletą klausimų apie juos. Ar OT galima rasti bet kurioje vaistinėje (net ir mažame miestelyje) ? Minite, kad OT yra skirtingo jautrumo. Kaip žinoti, kokį pasirinkti? OT testai turbūt pardavinėjami po kelis vnt. ? Tikiuosi padėsite man apie OT sužinoti daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 02 01, 18:13)
Planuoju ir aš išbandyti OT. Tik va turiu keletą klausimų apie juos. Ar OT galima rasti bet kurioje vaistinėje (net ir mažame miestelyje) ? Minite, kad OT yra skirtingo jautrumo. Kaip žinoti, kokį pasirinkti? OT testai turbūt pardavinėjami po kelis vnt. ? Tikiuosi padėsite man apie OT sužinoti daugiau  ax.gif

Apie mazus miestelius nieko nezinau kaip su tais OT testukais, bet dideliam tai tikrai yra mieste bigsmile.gif OT pardavinejami po viena vnt ir po 7vnt pakuoteje, pvz vienas OT eurovaistineje kainuoja apie 7LT, o visa pakuote (7 vnt OT) apie 47LT eurovaistineje, o kokios kainos kitose tai nezinau nes netikrinau. O siaip tai yra cia SM kurios merginos pardavineja Ot testukus, kur vnt kaina 1-2LT, as pati pirkausi is interneto tai uz 22OT ir 3NT testukus mokejau apie 24LT bigsmile.gif Pas mane OT 20MIU jautrumo, bet O pakolkas nepagavau, arba jos dar nebuvo arba nezinau.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 01, 19:28)
Apie mazus miestelius nieko nezinau kaip su tais OT testukais, bet dideliam tai tikrai yra mieste  bigsmile.gif OT pardavinejami po viena vnt ir po 7vnt pakuoteje, pvz vienas OT eurovaistineje kainuoja apie 7LT, o visa pakuote (7 vnt OT) apie 47LT eurovaistineje, o kokios kainos kitose tai nezinau nes netikrinau. O siaip tai yra cia SM kurios merginos pardavineja Ot testukus, kur vnt kaina 1-2LT, as pati pirkausi is interneto tai uz 22OT ir 3NT testukus mokejau apie 24LT  bigsmile.gif Pas mane OT 20MIU  jautrumo, bet O pakolkas nepagavau, arba jos dar nebuvo arba nezinau....  bigsmile.gif

Ačiū tau 4u.gif Man tai kol kas nauji žaisliukai. Bet išbandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 01, 19:28)
Pas mane OT 20MIU  jautrumo, bet O pakolkas nepagavau, arba jos dar nebuvo arba nezinau....  bigsmile.gif

pas mane 11 CD, dar ir neturi būti O, pirmą mėnesį darau, taip įdomu kada pamatysiu dvi juosteles ir ar pamatysiu g.gif g.gif

aš iš SM pirkaus OT po 1 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 02 01, 21:49)
pas mane 11 CD, dar ir neturi būti O, pirmą mėnesį darau, taip įdomu kada pamatysiu dvi juosteles ir ar pamatysiu  g.gif  g.gif

o pas mane va kiek sugadinta tu OT ir kaip nieko nerodo taip nerodo schmoll.gif arba fuflekus man pakiso arba mano organizmas nenormalus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 01, 22:14)
o pas mane va kiek sugadinta tu OT ir kaip nieko nerodo taip nerodo  schmoll.gif arba fuflekus man pakiso arba mano organizmas nenormalus  mirksiukas.gif

o tavo ciklo ilgumas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 02 01, 22:23)
o tavo ciklo ilgumas  blink.gif

ne naujiena, visada ilgi pas man jie buna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 01, 22:23)
ne naujiena, visada ilgi pas man jie buna  lotuliukas.gif

nu aišku, žiūrėsiu kaip čia man parodys, labai jau smalsu ax.gif BT nematuoju, gleives dar stebėsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 02 01, 22:25)
nu aišku, žiūrėsiu kaip čia man parodys, labai jau smalsu  ax.gif  BT nematuoju, gleives dar stebėsiu  g.gif

va ko ko bet gleiviu dar niekaip neperprantu bigsmile.gif
Atsakyti
Pirmas ciklas kaip naudoju OT. Pirmąjį OT dariausi vakar, buvo vos vos įžiūrima juostelė. Šiandien 13 c.d. - juostelė jau kiek ryškesnė, tačiau iki kontrolinės ryškumo dar toloka. Kaip reik suprasti tą neryškią juostelė ?
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 02 04, 18:01)
Pirmas ciklas kaip naudoju OT. Pirmąjį OT dariausi vakar, buvo vos vos įžiūrima juostelė. Šiandien 13 c.d.  - juostelė jau kiek ryškesnė, tačiau iki kontrolinės ryškumo dar toloka. Kaip reik suprasti tą neryškią juostelė ?

teigiamas OT testukas yra tada kai testine (T) juostele yra tokios pat spalvos kaip kontroline © arba ryskesne mirksiukas.gif
Atsakyti