QUOTE(felija @ 2012 03 03, 22:45)
ar OT gali meluoti? tarkim jeigu 4 dienas vis po biski tamswejo juostele, ir 5 diena buvo labai ryski tai reiskia jau teigiama, ir kad kita diena ivyks ovuliacija
Viskas čia gerai, taip ir turi būti - ryškėja ryškėja ir bats labai ryškus. O vyksta 1-2 dienos po II ryškių. Nebūtinai kitą dieną. Prie ko čia klausimas apie melavimą?
QUOTE(felija @ 2012 03 04, 13:36)
na kad jeigu jau abi ryskios buna tai 100proc kad ovuliaccija ivyks, ar gali ir neivykt nors testas rode du ryskius pagaliukus
Neįvykt negali, o nepastoti - galit, nes ovuliacija pati savaime negarantuoja, kad kas nors laimės spermatozoidų lenktynes
QUOTE(felija @ 2012 03 04, 13:36)
na kad jeigu jau abi ryskios buna tai 100proc kad ovuliaccija ivyks, ar gali ir neivykt nors testas rode du ryskius pagaliukus
Gali įvykti , bet būti nepilnavertė, tokiu atveju tikrai nepastosit. Beto, II ryškių nebuvimas irgi neriškia, kad ovuliacija nevyks, arba bus nepilnavertė.
Sveikos as cia su tokiu klausimeliu, po kiek laiko vertinat testa?
QUOTE(Nailea @ 2012 03 05, 12:57)
Sveikos as cia su tokiu klausimeliu, po kiek laiko vertinat testa?
Labas, jei negeri jokių stimuliuojančių vaistų, hormonų, bet kada galima vertinti, pradžiūvę jie dažniausiai paryškėja Aš visada lyginu su praeitos dienos išdžiūvusius OT
QUOTE(Majaj @ 2012 03 05, 12:59)
Labas, jei negeri jokių stimuliuojančių vaistų, hormonų, bet kada galima vertinti, pradžiūvę jie dažniausiai paryškėja bet čia mano patirtis, labai anksti būna iš karot nerodo II, bet po valandos žiūrėk jau vaiduoklis, man nė kart tokie vaiduokliai nesumelavo
aciu
QUOTE(Miaffa @ 2012 03 07, 12:22)
na matosi ,kad pikas buvo 10val tai kaip ir galejo jau O ivykti ,nes para jau yra ,bet gali dar O ir siandien but.Nes tegiama ,kad po piko 24-48 val begyje O ivyksta.Na pastebek save gal pajausi ka nors.
Man pvz si men teigiamas OT buvo per pietus ,o vakare jau pradejo kaire kiauside mausti paskui praejo.Tai as speju ,kad tada man buvo O. Siaip tai kartais tik pajauciu O dazniausiai tik pagal OT speju.
Vakar buvau pas gine ir pasakiau, kad man tie testai nerodo antros juosteles arba rodo neryskia. Sake nepasitiket vien testais. Vakar persviete ir pasake, kad ovuliacija turejo ivykti vakar ar siandien (12-13CD), o pagal testus reikia tik pradet nuo 13d. daryt OT (ciklas 30d.). Siandien kaip ir turetu buti O pagal gine, bet juosteles nieko nerodo
QUOTE(ZBITKA @ 2012 03 07, 14:44)
Vakar buvau pas gine ir pasakiau, kad man tie testai nerodo antros juosteles arba rodo neryskia. Sake nepasitiket vien testais. Vakar persviete ir pasake, kad ovuliacija turejo ivykti vakar ar siandien (12-13CD), o pagal testus reikia tik pradet nuo 13d. daryt OT (ciklas 30d.). Siandien kaip ir turetu buti O pagal gine, bet juosteles nieko nerodo
na taip teisingai ,jei siandien O turi buti tai juostele nieko ir nerodys.Dvi juosteles ryskios buna trumpai(paziurek i nuotrauka auksciau) ir jos buna diena ar dvi pries pacia ovuliacija.Na geriausia OT pradet daryti iskart po mm bent pirma men tai matai kas prieko .
Na taip testai ne stebuklas sutinku