Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

QUOTE(ZBITKA @ 2012 02 08, 12:55)
nesuprantu- is pirmo slapimo pasidariau OT parode labai greitai dvi juosteles (testine buvo ryskesne uz kontroline!), po 2 val. pakartojau testa, jau nerodo 2 linijos ryskios kaip suprasti?! g.gif  g.gif

Tai greiciausiai reiskia, kad pirmojo testo darymo metu buvo LH pikas ir jis tada pradejo mazeti.
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 02 08, 12:02)
Tai greiciausiai reiskia, kad pirmojo testo darymo metu buvo LH pikas ir jis tada pradejo mazeti.

gal skirtingi del to, kad pirmas su pirmu slapumu, o 2 su antru. ant pakuotes veliau pasiskaiciau, kad nedaryti su 1 slapumu, vadinasi teisingas 2 testas, maziau ryskus verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 02 08, 13:19)
gal skirtingi del to, kad pirmas su pirmu slapumu, o 2 su antru. ant pakuotes veliau pasiskaiciau, kad nedaryti su 1 slapumu, vadinasi teisingas 2 testas, maziau ryskus verysad.gif  verysad.gif

Apskritai ot daromi po pietu, vakarop. Ir kasdien tuo pat metu geriausia daryt
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 02 09, 20:22)
Apskritai ot daromi po pietu, vakarop. Ir kasdien tuo pat metu geriausia daryt

ant kanadietisku juosteliu parasyta is pirmo slapumo, o ant kitu italisku juosteliu ne is pirmo slapumo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2012 02 04, 09:39)
Tam yra skelbimu temute ir nereikia visose temose rasyt to pacio mirksiukas.gif

Ne is piktos valios ar biznio ta darau, o noredama padeti mirksiukas.gif Kai man paciai ju reikejo, nezinojau kur rasti ir jau tikrai nesugalvojau iekoti skelbimu skiltyje tokio dalyko... Nelabai "i tema" jie ten prie visokiu kosmetiku ar baldu doh.gif
O pati pasinaudojau temuteje rasta panasia info. Taip, kad nepykite, jei tai jusu nedomina 4u.gif
Atsakyti
man si men. jokio O nerodo doh.gif doh.gif ar gali buti? pries 5d. bent jau rode 2 juosteles seseli, dabar nieko nerodo. siandien 16CD. praeita men kaip tik ta diena buvo O
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 10 vasario 2012 - 21:16
QUOTE(ZBITKA @ 2012 02 10, 20:15)
man si men. jokio O nerodo doh.gif  doh.gif ar gali buti? pries 5d. bent jau rode 2 juosteles seseli, dabar nieko nerodo. siandien 16CD. praeita men kaip tik ta diena buvo O

Tikriausiai si menesi O bus veliau. O nebutinai buna pastoviai ta pacia diena.
Atsakyti
Noriu jusu nuomones. Pasidariau vakar vakare 12CD buvo toks beveik teigiamas, o siandien 13CD jau neigiamas... blink.gif ka tai reiskia, kad bus mano O?siandien buvo, rytoj? Apart eggwhite, pojuciu jokiu, ir is mano BT kol kas neaisku... doh.gif
Ar yra tikimybe, kad rytoj bus dar ryskesnis g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Frenke @ 2012 02 14, 18:20)
Noriu jusu nuomones. Pasidariau vakar vakare 12CD buvo toks beveik teigiamas, o siandien 13CD jau neigiamas... blink.gif ka tai reiskia, kad bus mano O?siandien buvo, rytoj? Apart eggwhite, pojuciu jokiu, ir is mano BT kol kas  neaisku... doh.gif
Ar yra tikimybe, kad rytoj bus dar ryskesnis g.gif
user posted image

O kada pastebejai pirmas eggwhite gleives? As pastebejau, kad gausiausia iskyru buna ta diena kai OT buna teigiamas - ovuliacija ivyksta 1-2 dienas po teigiamo OT. Zodzoi geriausiai butu tiesiog siom dienom daryt ND kasdien iki kol pastebesi nebevaisingu gleiviu - man jos buna gelsvos ir tirstos.
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 02 14, 19:33)
O kada pastebejai pirmas eggwhite gleives? As pastebejau, kad gausiausia iskyru buna ta diena kai OT buna teigiamas - ovuliacija ivyksta 1-2 dienas po teigiamo OT. Zodzoi geriausiai butu tiesiog siom dienom daryt ND kasdien iki kol pastebesi nebevaisingu gleiviu - man jos buna gelsvos ir tirstos.

Eggwhite prasidejo 10CD, manau vis delto 12CD skaitysiu kaip teigiama, nes siryt BT nukrito kaip pries O rolleyes.gif
Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės būsimos mamytės. Nuo šiandien ir aš nusprendžiau prie jūsų prisijungti, nes iki šiol (apie 2 mėn.) tik skaitinėju ir, beje forume radau tikrai daug naudingos informacijos. Taigi, mes taip pat kaip ir daugelis jūsų labai norėtume susilaukti vaikučio, šis ciklas jau trečias kai bandome. Kadangi per pirmus du mėnesius nepavyko, tai šį kartelį nusprendėme pasinaudoti ovuliacijos testais. Taigi, pasidalinsiu su jumis savo nors ir menka, bet vistik patirtimi naudojant šiuos testus. Šiuo metu man 14 ciklo diena, ciklas 28 dienų, reguliarus. Taigi, nuo 11 ciklo dienos pradėjau kasdien apie 12.30 val. darytis ovuliacijos testus, paprastus, pirktus eurovaistinėje. 11,12 ir 13 CD tuo pačiu laiku testas rodė tik vieną kontrolinį brūkšnelį (neigiamas). 13 CD naktį pradėjo stipriai durti kairį šoną, nusprendžiau, kad tai vienas iš būsimos ovuliacijos požymių ir nulėkiau pasidaryti OT. Parodė kontrolinį ryškų, o kitą neryškų, bet jau smagiau pasidarė pamačius du brūkšnelius bigsmile.gif . 14 CD t.y. šiandien vėl maudžia kairį šoną, tiesiog jaučiu, kad artėja ovuliacija (arba įsivaizduoju, kad jaučiu smile.gif, taigi vėl 12.30 val. pasidarau OT, vėl tas pats kaip naktį daryto testo, o taip norisi abu ryškius brūkšnelius pamatyti. Kadangi savijauta ir toliau kaip prieš O, tai grįžusi iš darbo puoliau vėl testą darytis (2 val. nieko nevalgiau ir negėriau iki tol) ir ką jūs manote mergaitės, pamačiau taip lauktus du ryškius brūšnelius. Visa patenkinta paskambinau MB, tai sutarėm dėl ND:) Tai vat tokia mano patirtis. Žiūrėsim kas bus toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzolis @ 2012 02 23, 19:53)
Sveikutės būsimos mamytės. Nuo šiandien ir aš nusprendžiau prie jūsų prisijungti, nes iki šiol (apie 2 mėn.) tik skaitinėju ir, beje forume radau tikrai daug naudingos informacijos. Taigi, mes taip pat kaip ir daugelis jūsų labai norėtume susilaukti vaikučio, šis ciklas jau trečias kai bandome. Kadangi per pirmus du mėnesius nepavyko, tai šį kartelį nusprendėme pasinaudoti ovuliacijos testais. Taigi, pasidalinsiu su jumis savo nors ir menka, bet vistik patirtimi naudojant šiuos testus. Šiuo metu man 14 ciklo diena, ciklas 28 dienų, reguliarus. Taigi, nuo 11 ciklo dienos pradėjau kasdien apie 12.30 val. darytis ovuliacijos testus, paprastus, pirktus eurovaistinėje. 11,12 ir 13 CD tuo pačiu laiku testas rodė tik vieną kontrolinį brūkšnelį (neigiamas). 13 CD naktį pradėjo stipriai durti kairį šoną, nusprendžiau, kad tai vienas iš būsimos ovuliacijos požymių ir nulėkiau pasidaryti OT. Parodė kontrolinį ryškų, o kitą neryškų, bet jau smagiau pasidarė pamačius du brūkšnelius bigsmile.gif . 14 CD t.y. šiandien vėl maudžia kairį šoną, tiesiog jaučiu, kad artėja ovuliacija (arba įsivaizduoju, kad jaučiu smile.gif, taigi vėl 12.30 val. pasidarau OT, vėl tas pats kaip naktį daryto testo, o taip norisi abu ryškius brūkšnelius pamatyti. Kadangi savijauta ir toliau kaip prieš O, tai grįžusi iš darbo puoliau vėl testą darytis (2 val. nieko nevalgiau ir negėriau iki tol) ir ką jūs manote mergaitės, pamačiau taip lauktus du ryškius brūšnelius. Visa patenkinta paskambinau MB, tai sutarėm dėl ND:) Tai vat tokia mano patirtis. Žiūrėsim kas bus toliau  smile.gif

Saunuoliai jus 4u.gif Linkiu sekmes susilaukti gandru 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti