Sveikutės būsimos mamytės. Nuo šiandien ir aš nusprendžiau prie jūsų prisijungti, nes iki šiol (apie 2 mėn.) tik skaitinėju ir, beje forume radau tikrai daug naudingos informacijos. Taigi, mes taip pat kaip ir daugelis jūsų labai norėtume susilaukti vaikučio, šis ciklas jau trečias kai bandome. Kadangi per pirmus du mėnesius nepavyko, tai šį kartelį nusprendėme pasinaudoti ovuliacijos testais. Taigi, pasidalinsiu su jumis savo nors ir menka, bet vistik patirtimi naudojant šiuos testus. Šiuo metu man 14 ciklo diena, ciklas 28 dienų, reguliarus. Taigi, nuo 11 ciklo dienos pradėjau kasdien apie 12.30 val. darytis ovuliacijos testus, paprastus, pirktus eurovaistinėje. 11,12 ir 13 CD tuo pačiu laiku testas rodė tik vieną kontrolinį brūkšnelį (neigiamas). 13 CD naktį pradėjo stipriai durti kairį šoną, nusprendžiau, kad tai vienas iš būsimos ovuliacijos požymių ir nulėkiau pasidaryti OT. Parodė kontrolinį ryškų, o kitą neryškų, bet jau smagiau pasidarė pamačius du brūkšnelius
. 14 CD t.y. šiandien vėl maudžia kairį šoną, tiesiog jaučiu, kad artėja ovuliacija (arba įsivaizduoju, kad jaučiu
, taigi vėl 12.30 val. pasidarau OT, vėl tas pats kaip naktį daryto testo, o taip norisi abu ryškius brūkšnelius pamatyti. Kadangi savijauta ir toliau kaip prieš O, tai grįžusi iš darbo puoliau vėl testą darytis (2 val. nieko nevalgiau ir negėriau iki tol) ir ką jūs manote mergaitės, pamačiau taip lauktus du ryškius brūšnelius. Visa patenkinta paskambinau MB, tai sutarėm dėl ND:) Tai vat tokia mano patirtis. Žiūrėsim kas bus toliau