Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

Sveikos 4u.gif

užsisakiau ir aš ovuliacijos testukų, bandysiu savo vasingas dienas ir O gaudyti. mirksiukas.gif Tikiuosi šis metodas padės, labai noriu vaikelio. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupale @ 2012 01 16, 13:59)
kaip galima matuoti vakare neislipus is lovos? g.gif
taigi jums aiskina mergaites, kad matuojama tik ryte,atsibudus ir dar neislipus irs lovos ir tiksliai tuo paciu metu. Pasiskaitykit daugiau apie BT matavima mirksiukas.gif

O jei jusu ryte temp 36,7, tai Jus arba iki ovuliacijos dar, arba tiesiog si menesi nepastojote, nes pastojus laikosi apie 37 mirksiukas.gif  na dar vienas variantas: ovuliacija siandien vakar, temperatura dar kyla, nepasieke 37 lygio rolleyes.gif

man ryte neislipus is lovos ir pamatavus rodo 36.7, o vakare jau atsigulus i lova ir pasimatavus rodo 37.1 doh.gif krutis sukietejo labai matyt PMS, nera nestumo cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 01 17, 01:12)
man ryte neislipus is lovos ir pamatavus rodo 36.7, o vakare jau atsigulus i lova ir pasimatavus rodo 37.1 doh.gif  krutis sukietejo labai matyt PMS, nera nestumo cry.gif  cry.gif

Greičiausiai. Plius jau rašėm, kad šitų dviejų temperatūrų negalima lyginti smile.gif Lyginti galima vienos dienos BT su kitos, matuotą ryte, dar lovoj wink.gif
Ir iš vis, nusiramink ir mažiau matuok tą temperatūrą, nes nervai ne į gerą
Atsakyti
norejau ir as del ot pasikonsultoti iki siol pirkau vaistinei bet ten labai brangu apie 9lt kainuoja kur tas jautrumas rasomas neradau nauduojau easyTest ir Baby time bet jautrumo niekur neradau. Ir man kazkaip idomiai rodo viena diena rodo neryskia antra juostele kita diena visai nera ir vel neryskia ir vel nera nauduojau tik pirma cikla o dabar net nezinau ar dar apsimoka si menesi nauduoti nes mm turi prasideti apie 01.22 ciklas nuo 24-27 dienu tai dabar 20ciklo diena Kai pirma karta nauduoju tai neviskas aisku
Ir dar norejau paklausti gal kas pirkot ot is testai.eu kaip ten jie nes ten zymiai pigiau nei vaistinese.
Atsakyti
QUOTE(anzelikal @ 2012 01 17, 14:53)
norejau ir as del ot pasikonsultoti iki siol pirkau vaistinei bet ten labai brangu apie 9lt kainuoja kur tas jautrumas rasomas neradau nauduojau easyTest ir Baby time bet jautrumo niekur neradau. Ir man kazkaip idomiai rodo viena diena rodo neryskia antra juostele kita diena visai nera ir vel neryskia ir vel nera nauduojau tik pirma cikla o dabar net nezinau ar dar apsimoka si menesi nauduoti nes mm turi prasideti apie 01.22 ciklas nuo 24-27 dienu tai dabar 20ciklo diena Kai pirma karta nauduoju tai neviskas aisku
Ir dar norejau paklausti gal kas pirkot ot is testai.eu kaip ten jie nes ten zymiai pigiau nei vaistinese.

As pirkau naudojau, liux testukai ir kaina normali. O šeip tai Lh gali svyruot, dėl to jusotelės dažosi skirtingai, bet prieš O būna labiau ryški už kitas dienas dažniausiai, bet iegi ne visoms, todėl tik 2-3 ciklus darydama OT susigaudysi. Plius stebėk ir išskyras kartu. Man yra buvę įvairiai, bet esu pagavus stipriai ryškią juostelę.
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 01 17, 15:00)
As pirkau naudojau, liux testukai ir kaina normali. O šeip tai Lh gali svyruot, dėl to jusotelės dažosi skirtingai, bet prieš O būna labiau ryški už kitas dienas dažniausiai, bet iegi ne visoms, todėl tik 2-3 ciklus darydama OT susigaudysi. Plius stebėk ir išskyras kartu. Man yra buvę įvairiai, bet esu pagavus stipriai ryškią juostelę.

bet jai ciklas mazdaug 26 dienos turbut toliau kaip 20ciklo diena bandyti ot neapsimoka?
Atsakyti
QUOTE(anzelikal @ 2012 01 17, 15:09)
bet jai ciklas mazdaug 26 dienos turbut toliau kaip 20ciklo diena bandyti ot neapsimoka?

Manau, kad ne, Jums derėtų pradėt gadinti nuo kokios 8-9 CD kad nepražiopsot smile.gif
Atsakyti
Man tie is vaistines easyTest nesamones rode ir kaina tikrai didele. O va is testukai kur perku tai viska graziai rodo tik ,kad niekaip neuzkimba vis.
Atsakyti
Merginos, jei kam reikia galiu perleisti isigytus EGENS ovuliacijos testukus po 1.2 Lt/vnt Jautrumas 20 miu/ml. 4u.gif
Turiu gal 60 vnt (imant visus - atiduosiu po 1 Lt.)

Jei domina - parasykite i az. Vilnius,Fabijoniskes...
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2012 02 03, 21:03)
Merginos, jei kam reikia galiu perleisti isigytus EGENS ovuliacijos testukus po 1.2 Lt/vnt Jautrumas 20 miu/ml. 4u.gif
Turiu gal 60 vnt (imant visus - atiduosiu po 1 Lt.)

Jei domina - parasykite i az. Vilnius,Fabijoniskes...

Tam yra skelbimu temute ir nereikia visose temose rasyt to pacio mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va siandien man OT labai graziai 2 juosteles paruode ir T yra tamsiasne nei C tai ar reikia OT dar ryt daryt ar ne? Kaip suprantu dabar 2-3 dienos reikia vdarbuotis ax.gif Man vakar visa diena ir siandien ryte buvo permatomos gleives. O dabar jau ju neber
Atsakyti
nesuprantu- is pirmo slapimo pasidariau OT parode labai greitai dvi juosteles (testine buvo ryskesne uz kontroline!), po 2 val. pakartojau testa, jau nerodo 2 linijos ryskios kaip suprasti?! g.gif g.gif help.gif help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 08 vasario 2012 - 12:01