Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

Jungiuosi ir as prie jusu, pirmas Ciklas Kai gadinu OT. Siandien buvo tasiu gleiviu ir maudimas silpnas jauciasi ir OT rode vaiduokliuka. Tai Kaip suprantu dar ND rezultatu neduos g.gif jei rytoj OT jau bus teigiamas su abiem ryskiom linijom, tai butu geriau Tada rytoj ND?
Atsakyti
QUOTE(Citrinele @ 2012 01 12, 21:26)
Jungiuosi ir as prie jusu, pirmas Ciklas Kai gadinu OT. Siandien buvo tasiu gleiviu ir maudimas silpnas jauciasi ir OT rode vaiduokliuka. Tai Kaip suprantu dar ND rezultatu neduos  g.gif jei rytoj OT jau bus teigiamas su abiem ryskiom linijom, tai butu geriau Tada rytoj ND?

Geriausia butu pradeti siandien ir 4-5 dienas daryti ND kasdien wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 01 12, 21:32)
Geriausia butu pradeti siandien ir 4-5 dienas daryti ND kasdien wink.gif

Bandysiu gundyti vyra ax.gif laukiu nesulaukiu rytdienos Kai vel darysiu OT rolleyes.gif patiko man sitoks stebejimas su testukais ax.gif jau Buvau nusivylusi, galvojau gal ka ne taip darau, kad vis neigiamas kasdien
Atsakyti
QUOTE(Citrinele @ 2012 01 12, 22:16)
Bandysiu gundyti vyra  ax.gif  laukiu nesulaukiu rytdienos Kai vel darysiu OT  rolleyes.gif  patiko man sitoks stebejimas su testukais  ax.gif  jau Buvau nusivylusi, galvojau gal ka ne taip darau, kad vis neigiamas kasdien

Susidraugauti su OT reikia keliu ciklu wink.gif jei ne si tai kita pavyks, o gal ir nebereiks kito ax.gif
Atsakyti
user posted image

va vakar dienos OT ir siandien. matosi, kad antrajame kontroline juostele zymiai ryskesne. vadinasi mano O bus uz 1-2d. ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(felija @ 2012 01 05, 18:21)
o kiek visgi laiko vaisinga sperma? vienur raso kad iki 3 paru radau ir kad 7 dienas ar ne per ilgai?  g.gif

Priklauso ne vien nuo spermos (o ji pas kiekviena vyra skirtingos kokybes), bet ir nuo moters gleiviu. Vaisingos gleives islaiko spermiukus gyvus. O nevaisingos juos zudo. Jei nd yra per moters vaisingu gleiviu dienas, galima tiketis, kad kazkiek spermiuku isgyvens iki O.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selva: 13 sausio 2012 - 00:55
Man siandien vel vaiduokli rodo g.gif o gleives siandien buvo labai tirstos, skaidrios, tasios - kiausinio baltymas ax.gif atrodo vaisingesnes nei vakar, lauksim kol testas teigiamas bus ax.gif as vis pagal gleives ND taikydavau. Kai jau budavo sitos vaisingos gleives tai imdavomes ND, bet turbut pas mane gleives atsiranda kelios dienos pries ovuliacija g.gif
Atsakyti
Noriu Jusu nuomones: teigiamas ar neigiamas?
user posted image
Atsakyti
Pupale, teigiamu galima laikyt, bet dėl viso ko pasidaryt OT dar kitą dieną po šito, arba po 12 val po šito testuko padarymo ir lygink, matysi kas vyksta - hormono didės arba jau mažės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 01 14, 16:48)
Pupale, teigiamu galima laikyt, bet dėl viso ko pasidaryt OT dar kitą dieną po šito, arba po 12 val po šito testuko padarymo ir lygink, matysi kas vyksta - hormono didės arba jau mažės  4u.gif

aciu, rytoj butinai darysiu palyginimui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupale @ 2012 01 14, 17:50)
aciu, rytoj butinai darysiu palyginimui rolleyes.gif

ND jau šiandien būtinai apdarykit, rytoj irgi, ir dar kelias dienas smile.gif Taip neprašausit pro O tikrai 4u.gif
Atsakyti
siandien pakilo tempa, reiskias prasideda PMS. nesuprantu as savo kuno- is 30d. ciklo 12 dienu tesiasi PMS su temperatura. ir kodel man O testas parode ovuliacija g.gif g.gif g.gif
Atsakyti