Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

QUOTE(Pupale @ 2011 12 19, 17:32)
Merginos noriu paklausti: o verta OT darytis kelis kartus per diena ir ka tai duoda? AS darausi visad 1 karta per diena apie 16val
Beje ir pas mane nebuna, kad abi vienodai ryskios juosteles butu... visuomet blyskesne rolleyes.gif

Pas mane tą ciklą kai pastojau irgi nebuvo ryškesnė juostelė už kontrolinę. Nors beveik visad būdavo. OT naudojau kokius 10mėn. Kadangi jau buvau prisisvaigus apie visokias nevykstančias O ir nevaisingumą, tai buvau nusiteikus eiti tirtis, bet pražiopsojau reikiamą CD ir 9DPO jau pamačiau vaiduokliuką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2011 12 19, 23:45)
Praktiskai sutampa, arba plius minus vienos dienos paklaida. ax.gif

Na tai normalu, O testai nėra kažkas tokio 100% tikslaus smile.gif Aš va praeitą ciklą sekiau viską, ND padarėm paskutinį kartą O dienos rytą (iš vakaro OT buvo labai ryškus), ir žirniukas buvo užkibęs, NT buvo teigiami, bet deja neišsilaikė ir greit pabėgo. Tai dar kartą įsitikinau, kad geriausi ND tik iki ovuliacijos. Gal šį syk pavyks jau sėkmingai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 20 gruodžio 2011 - 08:55
Jungiuosi ir as i jusu buri smile.gif Tik ziuriu, kad cia jau tustoka, turbut visos jau nestuke.gif
Nesisaugom jau geras pusmetis, bet kol kas nieko, tai pradejau gadinti OT. Esu kazkada seniai bandziusi OT, bet kazkodel darydavau rytasi, bet dabar visur akcentuoja,kad tik ne su rytiniu. Bet man kaip sunku kad ir tas kelias val neiti i WC. Po darbo vos davaziuoju iki namu doh.gif
Vakar OT buvo gerokai blankesne, tikiuosi siandien jau ryskes. Tik keista, mano ciklas grybauja nuo 23 iki 27d dazniausiai, siandien jau 14cd, dar O nebuvo, tai mano antroji faze kazkokia trumpoka g.gif Visada isivaizduodavau, kad mano O apie 12-13cd, nes ir gleves vaisingos ir kazkokie pojuciai pilve.... Budavo, kad nuo 14cd jau ND i sona atidedavom ax.gif O gal ir be reikalo g.gif
Atsakyti
Laba diena. Norejau paklaust, jei OT abi juosteles vienodo ryskumo, tai reiskia, kad ovuliacija vyksta ar tik vyks artimiausiu metu? Ar ND reikia atlikt ta diena ar pries? Kaip geriau? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2012 01 04, 17:06)
Laba diena. Norejau paklaust, jei OT abi juosteles vienodo ryskumo, tai reiskia, kad ovuliacija vyksta ar tik vyks artimiausiu metu? Ar ND reikia atlikt ta diena ar pries? Kaip geriau? Aciu.

Vyks 12-24val. begyje. Pats laikas ND smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2012 01 04, 18:25)
Vyks 12-24val. begyje. Pats laikas ND smile.gif

Labai idomiai man su tuo O laiku. Kitur raso, kad 24-48val begyje g.gif
Kazin, jei ir laikant, kad O ivyks 12-24val begyje, tai ar ji gali ivykti jau ir pvz po 6val, ar tame nurodytame valandu intervale? Nes jei ziurint i ilgesni laika, tai reiskia, kad tik po dienos ar dvieju... g.gif
Vienu zodziu, mistika kazkokia smile.gif Kaip ir pas mane, vakar OT 14cd labai blyskus, panasus kaip 13cd, jei ne sviesesnis. Speju, nera pas mane O bent jau si menesi verysad.gif
Atsakyti
Abi dienas darykit ND ir bus ramu. Kam cia sukt galva?
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2012 01 05, 09:58)
Abi dienas darykit ND ir bus ramu. Kam cia sukt galva?

Suprantama smile.gif Tik kad MB darbas toks, kad ne kiekviena diena namuose buna...
Atsakyti
QUOTE(Supersmile @ 2012 01 05, 09:19)
Suprantama smile.gif Tik kad MB darbas toks, kad ne kiekviena diena namuose buna...

Tai kai tik buna ir darykit smileysex.gif , kai nebuna ir taip nieko nepriplanuosi smile.gif
Atsakyti
o kiek visgi laiko vaisinga sperma? vienur raso kad iki 3 paru radau ir kad 7 dienas ar ne per ilgai? g.gif
Atsakyti
mano ciklas nereguliarus, bet buna 29-34d paskutini men. buvo 30d. siandien kaip ir turetu buti ovuliacija, vakar pasidariau O testa nieko nerodo. testi toliau, ar laukti kito men? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 01 12, 14:15)
mano ciklas nereguliarus,  bet buna 29-34d paskutini men. buvo 30d. siandien kaip ir turetu buti ovuliacija, vakar pasidariau O testa nieko nerodo. testi toliau, ar laukti kito men? g.gif

Jei nezinai kada tiksliai tau vyksta ovuliacija, testus reikia pradet gadinti 3-4 dienos iki numatosmos ovuliacijos dienos. Daryti juos reikia kasdien tuo pat metu , geriausiai popietu, ir II reiks, kad ovuliacija dar tik ivyks sekancia ar dar sekancia diena. Ovuliacijos diena testas jau gali buti visai neigiamas.
Atsakyti