Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

Laba 4u.gif
As cia pirkau http://cgi.ebay.ie/w...e=STRK:MEWNX:IT
Labai greit atsiunte ir pigiai.
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2011 07 20, 08:08)
Sveikos,

reiktų patarimo dėl ovuliacijos. Du mėnesiusi bandžiau skaičiuoti dienas, ir abu mėnesiai buvo nesėkmingi, MM atėjo. Šį mėnesį galvoju reik išbandyti OT. Taigi kai jau artėjo ovuliacijos diena pradėjau darytis OT, pradžiai pirkau tik kelis, todėl dariau kas antrą dieną, pirmas testas buvo neigiamas, antra juostele neatsirado, antras buvo su šviesesne antra juostele. Paskui dar vieną testą dariausi ovuliacijos dieną pagal kalendorių ciklo, ir jis toks pat neigiamas kaip prieš tai buvęs - šviesesnė antra juostelė. Po poros dienų pradėjau stipriai skaudėti krūtinę, tiksliau tik vieną iš jų. Išskyros gelsvos, skaidrios yra jau nuo tos dienos kai pradėjau darysi pirmuosus testukus. išskyrų padaugėjimo lygtais dar nebuvo. Tai kaip interpretuoti? Man ovuliacija nevyksta? At testai neteisybę rodo ?
Aišku, nepaisant viso to, bandėm daryti reikalą, bet aš pasimetus dabar, ar iš vis man O buvo  unsure.gif

Sveika,

OT reikia darytis ne kas antra, o kiekviena diena - taigi, galejai praziopsoti. Ir pradeti darytis ne O diena, o kelias dienas anksciau kasdien, kad pagautum O. Bet jei jau is tikruju OT buvo neigiami, tai gali buti, kad O nevyksta arba vyksta nepilnavertiskai. Pas mane panasi situacija, labai retai kada buna vienodo ryskumo OT - tai dabar tiriuosi. Nustate PKS (Policistiniu kiausidziu sindromas) - folikulai uzauga, bet va vel laukiu O, o ji vis dar nepareina, ir OT neigiami. Jei taip ir neateis, tai tokiu atveju skirs "sprogdukus".
Atsakyti
QUOTE(_Valyte_ @ 2011 07 20, 08:30)
Sveika,

OT reikia darytis ne kas antra, o kiekviena diena - taigi, galejai praziopsoti. Ir pradeti darytis ne O diena, o kelias dienas anksciau kasdien, kad pagautum O. Bet jei jau is tikruju OT buvo neigiami, tai gali buti, kad O nevyksta arba vyksta nepilnavertiskai. Pas mane panasi situacija, labai retai kada buna vienodo ryskumo OT - tai dabar tiriuosi. Nustate PKS (Policistiniu kiausidziu sindromas) - folikulai uzauga, bet va vel laukiu O, o ji vis dar nepareina, ir OT neigiami. Jei taip ir neateis, tai tokiu atveju skirs "sprogdukus".

Pradėjau darytis 4 dienos prieš tariamą O dieną, O dieną buvo trečias testas. bet manau kad ir kas antrą dieną turėjo parodyti, gi po teigiamo testo tik 3ijų parų bėgyje vyksta pati O. Tai ar neturėtų visas tas 2 ar 3 dienas OT teigiamas būti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasucci: 20 liepos 2011 - 09:11
QUOTE(Rasucci @ 2011 07 20, 08:37)
Pradėjau darytis 4 dienos prieš tariamą O dieną, O dieną buvo trečias testas. bet manau kad ir kas antrą dieną turėjo parodyti, gi po teigiamo testo tik 3ijų parų bėgyje vyksta pati O. Tai ar neturėtų visas tas 2 ar 3 dienas OT teigiamas būti?  g.gif

Reiktu darytis kasdien, nes LH banga labiausiai pakilusi buna viena diena. Kaikurioms mergaitems ryskiai rodo ir 2-3 dienas, bet dazniausiai viena diena normalaus ryskumo OT.
Pabandyk dar pagadinti OT, gal visgi neatejo dar O. Ir O diena tikrai neturetu buti OT teigiamas.
Atsakyti
QUOTE(_Valyte_ @ 2011 07 20, 09:23)
Reiktu darytis kasdien, nes LH banga labiausiai pakilusi buna viena diena. Kaikurioms mergaitems ryskiai rodo ir 2-3 dienas, bet dazniausiai viena diena normalaus ryskumo OT.
Pabandyk dar pagadinti OT, gal visgi neatejo dar O. Ir O diena tikrai neturetu buti OT teigiamas.

Ačiū, žinosiu, ir gadinsui OT toliau smile.gif Dabar bent jau žinosiu, kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, ar gali per ovuliacija kraujuoti? mano ciklas nera labai reguliarus 28-35 dienos, praeita menesi buvo 35 dienos, siandien yra 18 CD ir pastebejau toki tik tepima, planuojam leliuka, tai ir nesisaugojam, nuo 14 CD intensyviai darbuojames, tai nesuprantu ar cia ovuliacijos tepimas ar kaip jus manote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BellaR @ 2011 07 28, 15:54)
Norejau paklausti, ar gali per ovuliacija kraujuoti? mano ciklas nera labai reguliarus 28-35 dienos, praeita menesi buvo 35 dienos, siandien yra 18 CD ir pastebejau toki tik tepima, planuojam leliuka, tai ir nesisaugojam,  nuo 14 CD intensyviai darbuojames, tai nesuprantu ar cia ovuliacijos tepimas ar kaip jus manote  4u.gif

Gali buti ir O tepimas, gali buti ir implantacijos, bet implantacija vyksta mazdaug po savaites (po O).
Jei daugiau neteplioja ir neskauda, tai gal neturetu buti problemu. Na, o jei kartosis, tai jau geriau su gine pasikalbeti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(titiukas @ 2011 05 03, 11:13)
TAi tame ir esme kad nesilaukiu, ir NT nieko nerode, o galiausiai ir mmm atkeliavo. Tai man idomu pasidare, kodel to hormono LH padaugeja ciklo pabaigoje  g.gif

sveikutes cia jau gana senas irasa, bet kadangi zinau atsakyma tai rasau, uzvakar kaip tik skaiciau kad dar pries prasidedant mmm, jei nepastojai, organizmas jau ima brandinti kiausinelius, ir kai kurioms moteris net per mmm arba iskart po ju ivyksta O, stai kodel gali ir testas rodyti LH padidejima
Atsakyti
Man labai kvailas retorinis klausimas iškilo:
Galima pasidaryti OT, ir jeigu jis yra neigiamas ( ar teigiamas g.gif žodžiu, rodantis, kad šiandien nevaisinga diena ) , tai galima mylėtis 'pilnavertiškai' ir būti 100proc.įsitikinusiai, kad nepastosiu?

Arjis visai kitai paskirčiai skirtas yra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Corleone @ 2011 08 06, 18:33)
Man labai kvailas retorinis klausimas iškilo:
Galima pasidaryti OT, ir jeigu jis yra neigiamas ( ar teigiamas g.gif  žodžiu, rodantis, kad šiandien nevaisinga diena ) , tai galima mylėtis 'pilnavertiškai' ir būti 100proc.įsitikinusiai, kad nepastosiu?
Arjis visai kitai paskirčiai skirtas yra?  ax.gif

sveikute,as patarciau OT nesinuaodoti kaip apsaugine priemone, ju paskirtis nustatyti LH hormono padidejima kraujyje,pries O, kadangi spermatazoidai gali isgyventi net iki 78 val. tai net jei viena diena testas butu neigiamas ir tu pasimyletum, o ant rytojaus testas butu teigiams, tai butu didele tikimybe jog tu pastosi. tikiuosi suprantamai parasiau.
Atsakyti
Sveikos. Darausi OT nuo 9 c.d., ciklas pirmas po KT buvo 44 dienu, antras- 30 dienu. Nuo 14 c.d. OT rodo vaiduokli (neryskia antra linija), siandien jau 17 c.d. g.gif Ar tie vaiduokliai reiskia artejancia O ,ar nebutinai?
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2011 08 17, 07:59)
Sveikos. Darausi OT nuo 9 c.d., ciklas pirmas po KT buvo 44 dienu, antras- 30 dienu. Nuo 14 c.d. OT rodo vaiduokli (neryskia antra linija), siandien jau 17 c.d.  g.gif  Ar tie vaiduokliai reiskia artejancia O ,ar nebutinai?

Taip, tai reiskia artejancia O, bet tai nereiskia, kad ji ivyks mirksiukas.gif Visu pirma reikia sulaukti vienodo ryskumo OT - tada vienos dvieju paru begyje turi ivykti O (arba neivykti). OT tik parodo, kada gali tiketis O.
Atsakyti