Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

QUOTE(mozarella&pica @ 2011 06 30, 10:13)
OT buvo 20 jautrumo g.gif

turbut tiksliai ar vyko O ar ne, pasakytu tik kraujo tyrimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 06 30, 20:04)
turbut tiksliai ar vyko O ar ne, pasakytu tik kraujo tyrimas  4u.gif

Na, va vakar atejo mm verysad.gif bet tik vos vos tepa, o siandien tokios rudos isskyros! Vadinasi OT teisingai rode, ryskejo ryskejo, bet taip ir netapo tokios pat spalvos ar net ryskesnis nei kontroline juostele, o po to isvis pranyko... Reiskia O man si cikla nebuvo, nes ir BT pokyciu nebuvo schmoll.gif Bet ir mm kazkokios kaip ne mm g.gif bet kas tada kraujuoja, jai net nebuvo to kiausinelio isejusio? juk sako kad neapvaisintas kiausinelis pasisalina ir taip ateina mm? Gal tik gimdos gleivine??? g.gif kaip jum atrodo?
Atsakyti
QUOTE(mozarella&pica @ 2011 07 01, 09:31)
Na, va vakar atejo mm verysad.gif  bet tik vos vos tepa, o siandien tokios rudos isskyros! Vadinasi OT teisingai rode, ryskejo ryskejo, bet taip ir netapo tokios pat spalvos ar net ryskesnis nei kontroline juostele, o po to isvis pranyko... Reiskia O man si cikla nebuvo, nes ir BT pokyciu nebuvo schmoll.gif  Bet ir mm kazkokios kaip ne mm g.gif  bet kas tada kraujuoja, jai net nebuvo to kiausinelio isejusio? juk sako kad neapvaisintas kiausinelis pasisalina ir taip ateina mm? Gal tik gimdos gleivine??? g.gif  kaip jum atrodo?

taip pasisalina gimdos gleivine drinks_cheers.gif
Esu skaicius kad kai kuriom merginom OT testine niekad nebuna ryskesni nei kontroline juostele, nors pagal kraujo tyrima matyti, kad O ivyko, lygiai taip pat teigiamas OT nereiskia 100 proc. kad O ivyko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 07 01, 12:41)
taip pasisalina gimdos gleivine  drinks_cheers.gif
Esu skaicius kad kai kuriom merginom OT testine niekad nebuna ryskesni nei kontroline juostele, nors pagal kraujo tyrima matyti, kad O ivyko, lygiai taip pat teigiamas OT nereiskia 100 proc. kad O ivyko  doh.gif

Na teks ir kita cikla stebet kaip bus, nes sis pirmasis kartas buvo g.gif
Atsakyti
sveikos merginos..

pries daugiau nei 2 metukus naudodama Ot testukus gana greit pagavom savo maziuke smile.gif

jau pamastem kad ir antram leliukui laikas...norejau paklaust pas ka galima isigyt testuku..cia turbut reklama negalima, tai gal kas i az gali parasyt, arba i tema jei galima rolleyes.gif nes lietuvoje tie testai brangus, o pamenu is vienos merginos buvau pirkus pigesniu paprastuciu tu testuku ir jie buvo thumbup.gif busiu labai dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 07 02, 09:59)
sveikos merginos..

pries daugiau nei 2 metukus naudodama Ot testukus gana greit pagavom savo maziuke smile.gif

jau pamastem kad ir antram leliukui laikas...norejau paklaust pas ka galima isigyt testuku..cia turbut reklama negalima, tai gal kas i az gali parasyt, arba i tema jei galima  rolleyes.gif nes lietuvoje tie testai brangus, o pamenu is vienos merginos buvau pirkus pigesniu paprastuciu tu testuku ir jie buvo  thumbup.gif busiu labai dekinga uz info 4u.gif

As perkuosi is testai.eu smile.gif Paiskambinu, ir ta pacia diena jau juos turiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Valyte_ @ 2011 07 04, 00:29)
As perkuosi is testai.eu  smile.gif  Paiskambinu, ir ta pacia diena jau juos turiu.  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif jau atidziau sm' paskaitinejus radau vis tik tema kur parduodami jie..pries tai ne ten ieskojau smile.gif
Atsakyti
sveikutes
as norejau kai ka parysyti ao OT, nagi sestadieni ryte dariau nes artejo vaisingos dienos, tai jis man nieko neparode, tai pagal viska dar O nevyks, o vakare zaidziau su dukrele ir mes ten stryksejom kaip kiskiai ir man taip pilva sumaude apacioj kad net nepaejau , teko prisest. o uz 3 valandu pasirode kiausinio baltymo gleives, ir tokios gausios ir net i rausvuma, tai manau kad man O ivyko, ir noras taip pakilo blush2.gif
nu ar kas pavyko bus matyt uz 2 sav. geliviu dar buvo vakar bet jau maziau, os siandien beveik nera.
beja pirma mergyte ir tik su testu pagavau biggrin.gif , bet jis geras brangus buvo clearblue, o sis kur dabar pirkau tai pigesnis bet matyt netikslus.
Atsakyti
Gal kuri atsakysite,darau kelias dienas OT ir ta antra juostelė vos vos ryški,dabar galvoju jei bus abi vienodo ryškumo tai kada tas laikas gamybiniam procesui tinkamas?ar kai dar nevisai ryšku ar kai jau ryškios tos abi juostelės?
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2011 07 05, 11:19)
Gal kuri atsakysite,darau kelias dienas OT ir ta antra juostelė vos vos ryški,dabar galvoju jei bus abi vienodo ryškumo tai kada tas laikas gamybiniam procesui tinkamas?ar kai dar nevisai ryšku ar kai jau ryškios tos abi juostelės?

Kai bus abi vienodo ryskumo, arba testine ryskesne uz kontroline, tai gamybinis procesas, pagal teorija, sekmingiausias turetu buti sekancia diena, nes po teigiamo OT, O ivyksta per 24-36 val ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 07 05, 10:52)
Kai bus abi vienodo ryskumo, arba testine ryskesne uz kontroline, tai gamybinis procesas, pagal teorija, sekmingiausias turetu buti sekancia diena, nes po teigiamo OT, O ivyksta per 24-36 val  ax.gif

dėkui už atsakymą smile.gif dabar jau aiškiau.
Atsakyti
Sveikos,

reiktų patarimo dėl ovuliacijos. Du mėnesiusi bandžiau skaičiuoti dienas, ir abu mėnesiai buvo nesėkmingi, MM atėjo. Šį mėnesį galvoju reik išbandyti OT. Taigi kai jau artėjo ovuliacijos diena pradėjau darytis OT, pradžiai pirkau tik kelis, todėl dariau kas antrą dieną, pirmas testas buvo neigiamas, antra juostele neatsirado, antras buvo su šviesesne antra juostele. Paskui dar vieną testą dariausi ovuliacijos dieną pagal kalendorių ciklo, ir jis toks pat neigiamas kaip prieš tai buvęs - šviesesnė antra juostelė. Po poros dienų pradėjau stipriai skaudėti krūtinę, tiksliau tik vieną iš jų. Išskyros gelsvos, skaidrios yra jau nuo tos dienos kai pradėjau darysi pirmuosus testukus. išskyrų padaugėjimo lygtais dar nebuvo. Tai kaip interpretuoti? Man ovuliacija nevyksta? At testai neteisybę rodo ?
Aišku, nepaisant viso to, bandėm daryti reikalą, bet aš pasimetus dabar, ar iš vis man O buvo unsure.gif
Atsakyti