Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

QUOTE(joanaxxxx @ 2011 05 20, 18:46)
Tu nueik i babyplan.ru puslapi
Kiek laiko kai jus planuojat?

taip ir padariau,žiūrėsiu kas ten gausis 4u.gif o planuojam jau 4 ciklus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2011 05 19, 13:37)
skaičiau,kad kai kurioms mergaitėms ir nebūna dvi vienodo ryškumo juostelės,tai tiesiog renka OT ir tada sudėję juos kartu,žiūri kurią CD juostelė buvo ryškiausia  4u.gif

Man taip buvo...nors OT dariau tik kelis men, bet labai ryskios antros juosteles taip ir nebuvo...nors viena diena vistiek matydavosi kad ryskiausias is visu...
Atsakyti

NT teigiamas po 5 minuciu, OT testine juostele ryskesne uz kontroline is karto, 11DPO. PRG 7DPO buvo 93,5. Jusu komentaras? Sesuo nesokineja is dziaugsmo, todel ir suabejojau...

BT
Atsakyti
o kodėl nešokinėja iš džiaugsmo? man kaip ir viskas aišku g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 19, 10:11)
merginos siandien nusipirkau OT jautrumas 40 mIU/mL ar cia geras jautrumas ar nelabai?nesigaudau siame reikale visiskai blush2.gif

40miU yra labai jau nejautrus, su tokiais gali buti, kad tolygiu II ir nepamatysite.

QUOTE(ramzyte @ 2011 05 19, 10:14)
patys jautriausi yra 10  4u.gif  tiesiog reikia mėginti ir matysit ar užteks tokio jautrumo,ar reikia jautresnių  4u.gif ...aš turiu vienus 10,tai man jie per jautrūs  doh.gif  labai dažnai rodo dvi juosteles  doh.gif

Jau yra 10miU jautrumo? Ar nesumaiset blink.gif blink.gif Manau, kad tokie OT yra neinformatyvus, ju neverta naudoti, nes vis tiek LH hormonas yra pajegus issaukti O tik tada, kai paciekia bent 20miU koncentracija

QUOTE(ramzyte @ 2011 05 19, 12:37)
skaičiau,kad kai kurioms mergaitėms ir nebūna dvi vienodo ryškumo juostelės,tai tiesiog renka OT ir tada sudėję juos kartu,žiūri kurią CD juostelė buvo ryškiausia  4u.gif

Taip, kartais nebuna vienodai ryskiu ir tenka arba lyginti, arba kita karta rinktis jautresnius OT.
Atsakyti
Sveikos, mergaites. As cia vel lendu pasidalinti savo naujienom. Pries kelis savaites rasiau kad dariau OT, padariau ND ir laukiau:) Tai kadangi man nusimato kelione si savaitgali ( o as paniskau bijau skrist ir geriu vaistus raminancius) sakau paziuresiu ar netycia nera zirnio...tai padariau NT ir dvi juosteles!!!!!!!!!!! o mmm turi but penkt!! lotuliukas.gif nezn ir verk ir juoktis ir viska norisi...jausmas belekoks biggrin.gif geriausia dovana brangusis gaus Tevo dienos proga:) Visom linkiu sekmes gaudant vaikucius!!!
Atsakyti
QUOTE(pabaisa @ 2011 06 01, 20:10)
Sveikos, mergaites. As cia vel lendu pasidalinti savo naujienom. Pries kelis savaites rasiau kad dariau OT, padariau ND ir laukiau:) Tai kadangi man nusimato kelione si savaitgali ( o as paniskau bijau skrist ir geriu vaistus raminancius) sakau paziuresiu ar netycia nera zirnio...tai padariau NT ir dvi juosteles!!!!!!!!!!! o mmm turi but penkt!! lotuliukas.gif nezn ir verk ir juoktis ir viska norisi...jausmas belekoks biggrin.gif geriausia dovana brangusis gaus Tevo dienos proga:) Visom linkiu sekmes gaudant vaikucius!!!

Puikios zinios;) Sveikinimai taip greitai pagavus gandra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2011 06 02, 10:56)
Puikios zinios;) Sveikinimai taip greitai pagavus gandra 4u.gif

Aciu aciu!! Siaip be OT buciau turbut nepagavus..skaiciavom tas dienas ir kaip ner, taip ner..mano ciklas 28 dienos, kaip laikrodukas, atrodo butu lengva, bandem 12 114 16 dienomis, o mano O pasirodo ispuole 11ta! gerai kad tokios technologijos egzistuoja smile.gif o gaudem gandra 4 ciklus.tikiuosi jums visoms pavyks pasidziaugti greitu laiku taip pat!
Atsakyti
Sveikutes! kreipiuosi i jus, OT ekspertes;) Pirma cikla pradejau OT, pradejau 18cd, nes pas mane gana ilgas nereguliarus ciklas (35-45d), tai antra juostele po truputi pradejo vaiduokliauti, veliau ryskejo ir mazdaug 26cd gana gerai mates, taciau ne ryskesne nei testine juostele,ir net ne tokio pat ryskumo, taip buvo 3d is eiles, o po to vel pradejo blankti(net nespejo tapti ryskesne uz testine), dabar jau 3 diena, ir jos isvis nebeliko verysad.gif BT matuoju visada ir kiekviena diena, taciau ji nepakilo schmoll.gif Stebejau ir gleives, kai buvo ta neryski juostele, tai buvo isskyru tokiu skystu, dabar ju nera, beje pries pora dienu jutau sioki toki maudima pilve, bet trumpai g.gif
TAI NORIU PAKLAUSTI JUSU NUOMONES, KAIP MANOT AR BUVO OVULIACIJA MAN AR NE (nes ryskiu abieju juosteliu kaip ir nebuvo, visada ta antra blankesne buvo)?????
P.S. Visada OT darydavaus apie 19-20h, pries tai 2-3val nieko negerusi ir nevalgiusi, taciau i WC eidavau, kad labiau koncentruotas slapimas butu iki OT darymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mozarella&pica: 29 birželio 2011 - 22:01
QUOTE(mozarella&pica @ 2011 06 29, 22:59)

TAI NORIU PAKLAUSTI JUSU NUOMONES, KAIP MANOT AR BUVO OVULIACIJA MAN AR NE (nes ryskiu abieju juosteliu kaip ir nebuvo, visada ta antra blankesne buvo)?????
P.S. Visada OT darydavaus apie 19-20h, pries tai 2-3val nieko negerusi ir nevalgiusi, taciau i WC eidavau, kad labiau koncentruotas slapimas butu iki OT darymo.

o kokio jautrumo OT dareisi?
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 06 30, 10:09)
o kokio jautrumo OT dareisi?

OT buvo 20 jautrumo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mozarella&pica: 30 birželio 2011 - 09:13
Kiek kainuoja toks testas?
Atsakyti