Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

o aš ir galvoju,kokioj temoj susitikę buvom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2011 05 17, 08:59)
o aš ir galvoju,kokioj temoj susitikę buvom  smile.gif

biggrin.gif aha as irgi tave is ten prisimenu mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos sakikit o ka reiskia kai testas rodo antra juostele neryskia pusiau vaiduokli jau trecia diena?kad ovuliacija dar nevyksta ane?butinai turi buti dvi ryskios juosteles?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 18, 16:46)
merginos sakikit o ka reiskia kai testas rodo antra juostele neryskia pusiau vaiduokli jau trecia diena?kad ovuliacija dar nevyksta ane?butinai turi buti dvi ryskios juosteles?

Na as manau kai antroji yra neryski vadinas LH kiekis dideja, bet didziausia jo konc yra tik pries O ir tada teso juosteles turi buti arba vienodo ryskumo arba testine ryskesne uz kontroline. Tuomet O ivyksta per 24-48val
Atsakyti
Perskaičius visą temą daryčiau išvadą,kad per jautrūs testai. Aš dabartinius kur naudoju,irgi tas pats doh.gif tai turėjau dar senesnių likusių,tai darau net po du iš to paties šlapimo blush2.gif
Atsakyti
merginos siandien nusipirkau OT jautrumas 40 mIU/mL ar cia geras jautrumas ar nelabai?nesigaudau siame reikale visiskai blush2.gif
Atsakyti
patys jautriausi yra 10 4u.gif tiesiog reikia mėginti ir matysit ar užteks tokio jautrumo,ar reikia jautresnių 4u.gif ...aš turiu vienus 10,tai man jie per jautrūs doh.gif labai dažnai rodo dvi juosteles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2011 05 19, 12:14)
patys jautriausi yra 10  4u.gif  tiesiog reikia mėginti ir matysit ar užteks tokio jautrumo,ar reikia jautresnių  4u.gif ...aš turiu vienus 10,tai man jie per jautrūs  doh.gif  labai dažnai rodo dvi juosteles  doh.gif

aciu uz info 4u.gif o kas nors bande daryti OT easy test?man jis kaz koks keistas antra juostele ryskeja praejus daugiau nei 5 min ir paskui tampa vos ne tokia patik kaip ir kontroline doh.gif
Atsakyti
nu va pasidariau OT 40 jautrumo parode dvi juosteles, bet visvien kontroline ryskesne net testo, bet matosi dvi juosteles labai gerai, tai ir suprask kaip cia istikruju su ta ovuliacija doh.gif pabandisiu dar rytoj padaryti, man nuo 12 c.d. rodo dvi tik vaiduoklius, o siandien parode dvi bet jau gerai matosi ax.gif gal rytoj is vis bus ryskiai ryskiai, bijau praleisti O doh.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, gal zinote kokio jautrumo yra OT juosteles pardavinejamos eurovaistineje po viena? g.gif klausiau vaistininkes tai sake nezino, o parasyta nera..... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 19, 13:15)
man nuo 12 c.d. rodo dvi tik vaiduoklius, o siandien parode dvi bet jau gerai matosi ax.gif gal rytoj is vis bus ryskiai ryskiai, bijau praleisti O doh.gif

tai ir darykit ND kasdien ar kas antrą dieną,kad nepraleist biggrin.gif o jūs darot su popietiniu šlapimu ir nevalgius,negėrus,nesišlapinus 2/3h iki testo darymo? 4u.gif .......šiaip man didelė kančia,tų valandų laikytis doh.gif labiausiai į wc sunku iškentėti nenuėjus doh.gif puslė visai nebelaiko verysad.gif

QUOTE(Ziuokute @ 2011 05 19, 13:24)
Noriu paklausti, gal zinote kokio jautrumo yra OT juosteles pardavinejamos eurovaistineje po viena? 

tikrai skaičiau temoj,bet nepamenu kiek doh.gif
Atsakyti
[quote=ramzyte,2011 05 19, 14:31]
tai ir darykit ND kasdien ar kas antrą dieną,kad nepraleist biggrin.gif o jūs darot su popietiniu šlapimu ir nevalgius,negėrus,nesišlapinus 2/3h iki testo darymo? 4u.gif .......šiaip man didelė kančia,tų valandų laikytis doh.gif labiausiai į wc sunku iškentėti nenuėjus doh.gif puslė visai nebelaiko verysad.gif
nu taip stengiuosi daryti nevalgius ir negerius 3 val, po pietu, nu bandisiu dar rytoj pasidaryti ir paziuresiu ka ten man parodis ax.gif
Atsakyti