Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

QUOTE(dulsyte @ 2011 05 03, 12:07)
jei OT ka nors rodo,gali meginti paziureti ka rodys NT,o gal tu laukiesi  ax.gif  mirksiukas.gif  kazkuriai merginai jau nepamenu,tijp ir buvo,pasidare NT ir paaiskejo kad  nestuke.gif  sekmes

TAi tame ir esme kad nesilaukiu, ir NT nieko nerode, o galiausiai ir mmm atkeliavo. Tai man idomu pasidare, kodel to hormono LH padaugeja ciklo pabaigoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(titiukas @ 2011 05 03, 12:13)
TAi tame ir esme kad nesilaukiu, ir NT nieko nerode, o galiausiai ir mmm atkeliavo. Tai man idomu pasidare, kodel to hormono LH padaugeja ciklo pabaigoje  g.gif

oo tij nezinau tada reikia literaturos paieskoti gal intere kur ir raso apie tai g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Noreciau patarimo ir OT zinoviu. Uzvakar pasidariau OT buvo neigimas, vakar parode teigiama, o siandien ta antra juostele vos vos imatoma g.gif Plius dar turiu arbor seiliu mikroskopa, tai tas trs dienas rode, bet ryskiausi buvo vakar. ND buvo tik uzvakar. O siaip as turiu mazyle beveik 6 men, mm dar neturejau po gimdymo, maitinu MP, tai ar cia mano hormonai grybauja ar kas cia darosi? Ar buvo galimybe pastoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emse @ 2011 05 07, 17:17)
Sveikutes  4u.gif
Noreciau patarimo ir OT zinoviu.  Uzvakar pasidariau OT buvo neigimas, vakar parode teigiama, o siandien ta antra juostele vos vos imatoma g.gif  Plius dar turiu arbor seiliu mikroskopa, tai tas trs dienas rode, bet ryskiausi buvo vakar.  ND buvo tik uzvakar.  O siaip as turiu mazyle beveik 6 men, mm dar neturejau po gimdymo, maitinu MP, tai ar cia mano hormonai grybauja ar kas cia darosi?  Ar buvo galimybe pastoti? g.gif

As manau kad galimybe buvo pastoti. Dazniausiai taip ir buna kai nelabai nori tai ups ir pastoji, o kai lauki skaiciuoji, matuoji ir nieko schmoll.gif
Pirmas MB eis savo turto tirti, o jei pas ji viskas ok tai jau tada man teks doh.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš. OT naudoju antras ciklas,per pirmąjį O nebuvo,bet ir priežastį žinau,pasirodo padidėjęs prolaktinas.Dabar geriu vaistukus ir jau tikiuosi,kad gal šį mėnesį įvyks ovuliacija smile.gif Šiandien 10cd testukas pradžioj rodė vieną juostelę,bet pažiūrėjus po kelių valandų,matosi dvi ryškios juostelės smile.gif tai gal nuo rytojaus bandysiu ir BT matuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2011 05 16, 20:03)
Jungiuosi ir aš. OT naudoju antras ciklas,per pirmąjį O nebuvo,bet ir priežastį žinau,pasirodo padidėjęs prolaktinas.Dabar geriu vaistukus ir jau tikiuosi,kad gal šį mėnesį įvyks ovuliacija  smile.gif  Šiandien 10cd testukas pradžioj rodė vieną juostelę,bet pažiūrėjus po kelių valandų,matosi dvi ryškios juostelės  smile.gif  tai gal nuo rytojaus bandysiu ir BT matuotis  smile.gif

Sveika, o ne per vėlai BT matuotis g.gif . Jei jau matei 2 ryškias juosteles, tai ovuliacija jau gali įvykti per 24-48 valandas. O tai reiškia temperatūra gali pakilti poryt ar užporyt. Manau bus sunku suprasti ar įvyko temperatūros šuolis ar ne tiek per tiek mažai dienų (gi gali prastai naktį miegoti, gali taurę vyno vakare išgerti, kas gali pakeisti BT). Pagal visas taisykles laikoma, kad O įvyksta, jei iš eilės einančių 6 dienų temperatūra yra bent 0,2 laipsniais mažesnė, nei kitos trys iš eilės. Na bet čia kita jau tempa apie BT matavimąsi. blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vipa: 16 gegužės 2011 - 20:20
tikriausiai per vėlai,bet nieko neprarasiu bandydama smile.gif o OT dvi juosteles parodė jau praėjus rezultato tikrinimo laikui,tai galvoju,gal ryt bus iš karto matyti tos juostelės g.gif ir šiaip gana anksti rodo,nes tik 10cd rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2011 05 16, 21:25)
tikriausiai per vėlai,bet nieko neprarasiu bandydama  smile.gif  o OT dvi juosteles parodė jau praėjus rezultato tikrinimo laikui,tai galvoju,gal ryt bus iš karto matyti tos juostelės  g.gif  ir šiaip gana anksti rodo,nes tik 10cd  rolleyes.gif

Na taip, tikrai neprarasite ax.gif .
Aš visą ciklą jau matuojuosi, bet susivokti gan sunku, gal tie termometrai nelabai tiksliai rodo, o ir pati BT nuo daug priklauso. Nors va, OT mano teigiamas buvo 16 CD, o temperatūra pakilo 18 CD, taigi O įvyko kaip ir turėjo pagal OT - 17 CD dieną. Va nors tiek tai aišku mirksiukas.gif .
Atsakyti
vat man baisu,kad BT netikslingai rodys,nes būna naktį į WC nueini,ar prie vaiko atsikeli unsure.gif bet pasitikslinimui prie OT gerai būtų smile.gif kaip kažkuri rašė,bent būtų aiškiau ar aplamai O vyksta unsure.gif
Atsakyti
As irgi ir BT matuoju ir OT naudoju. Temperatura pradejau matuoti vien tik del to kad matyciau ar tikrai vyksta O. Nes mums nesigauna nuo lapkricio menesio doh.gif tai pradejau nerimauti. Dabar dar sugalvojom MB turto tyrima padaryti ir jei pas ji viskas gerai tada jau manes visokie tyrimai tyrimukai laukia doh.gif oi kaip as ju nenoriu, bet reikia paziureti ar viskas gerai nes tikrai neramu darosi.
Bet kartu kirba mintis kad gal kuriam laikui nustoti skaiciuoti, matuoti ir atsipalaiduoti, kada norisi vakare taure vyno prie vakarienes isgerti(nes dabar susilaikau, nes BT klaidinga buna), mylu mylu daryti irgi tik tada kada norisi, o ne del to kad OT teigiamas. Gal uzmirsti visus planavimus ir tik tiek kad nesisaugoti g.gif Kai kada jau nei pati nezinau ka galvoti rolleyes.gif
Atsakyti
Joanax,o tu prieš tai problemų su nėštumu neturėjai? 4u.gif nes man buvo nesivystantis,nuo jo organizme laikėsi prolaktinas,todėl nevyksta pilnavertė ovuliacija unsure.gif tai gerai,kad ginekologė ilgai nelaukė,ir jau po trijų nepavykusių ciklų liepė pasidaryti tyrimą 4u.gif labai tikiuosi,kad čia bus ši vienintelė priežastis unsure.gif ....ir jums linkiu,kad greičiau pavyktų ir nereiktų darytis begalės tyrymų 4u.gif
Atsakyti
Kol nerado gimdos kaklelio pakitimu is vis nebuvau turejusi jokio problemu. Kiekvienais metais profilaktiskai pasitikrindavau ir viskas. Dabar turiu pakitimus, siule konizacija, bet atsisakiau, kazkodel nenoriu niekur skubeti su pjaustymais visokiais. Bet dabar kai nesiseka cia mums tai zadu eit prasytis kad siustu apziurai, nes visai nenoriu ilgiau laukti g.gif Kuo toliau tuo neramiau darosi unsure.gif
Atsakyti