Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

QUOTE(lassie172 @ 2011 03 28, 14:25)
Aš irgi su kava atsargiai, nes prieš mmm išgeriu ir jaučiu kai skaudėti pradeda, matyt skatina susitraukimus. Šiandien neskaudėjo, bet nuo jos pasidarė kažkaip bloga ir prakaitas išpylė doh.gif  nežinau, tiesiog gyvensiu ir lauksiu mmm ateis arba ne.. O MB koks patenkintas, kad šiandien netėjo, net juokas paėmė biggrin.gif

Ech tie vyrai lotuliukas.gif
Sako nestumo metu galima kava gerti saikingai ir jeigu paciai norisi, bet kiek esu prisiklausiusi is kavos megeju tai sake kai buvo nestuke.gif tai kavos net kvapo uzuost negalejo, bet cia ne pirmomis savaitemis, veliau truputi
Atsakyti
Laba,

gal galėtumėt kažkuri pakomentuoti tyrimų atsakymus (daryta 22 c.d.):

Progesteronas 5,93 nmol/l (atsakymas parašytas ties liutein.f.)
TTH 0,662 mIU/I
FT4 15,15 pmol/l
FT3 5,00 pmol/l

Visai nesigaudau šiuose reikaluose, bet man tie skaičiukai mažoki lyg tai

Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 03 31, 17:31)
Laba,

gal galėtumėt kažkuri pakomentuoti tyrimų atsakymus (daryta 22 c.d.):

Progesteronas 5,93 nmol/l (atsakymas parašytas ties liutein.f.)
TTH 0,662 mIU/I
FT4 15,15 pmol/l
FT3 5,00 pmol/l

Visai nesigaudau šiuose reikaluose, bet man tie skaičiukai mažoki lyg tai

Man rods mergyt, ne i ta forumiuka papuolei, paieskok Hormonu rezultatai (atrodo taip vadinas) ax.gif
Atsakyti
As norejau paklausti gal kuri naudojot siuos OT, gal zinot koks ju jautrumas. Mamyte is kurios pirkau sake kad jie 20miu, bet man toks itarimas kad 10miu. user posted image
Atsakyti
QUOTE(titiukas @ 2011 04 09, 10:48)
As norejau paklausti gal kuri naudojot siuos OT, gal zinot koks ju jautrumas. Mamyte is kurios pirkau sake kad jie 20miu, bet man toks itarimas kad 10miu. user posted image

O kodel itari kad 10? g.gif Ir koks skirtumas. Svarbu kad banga pries O parodytu. Ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 04 09, 17:46)
O kodel itari kad 10?  g.gif Ir koks skirtumas. Svarbu kad banga pries O parodytu. Ar ne?  g.gif

Na turiu kitus OT ant kuriu parasyta kad 20miu, ir ju ryskumas skiriasi, tarkim jei abu testus padarius su tuo paciu slapimu, tai sis buna daug ryskesnis uz 20. O skirtumas tai gal kuo didesnis LH kiekis tuo arciau O. Tai 10 miu teigiamas gal buna 3 dienos pries O, 20 miu 2 dienos ir t.t. As nzn, tiesiog toki samprotavima isvedziojau ax.gif . Tai klausiu kad gal yra labiau patyrusiu OT gadintoju ir papasakotu kaip cia yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(titiukas @ 2011 04 09, 17:20)
Na turiu kitus OT ant kuriu parasyta kad 20miu, ir ju ryskumas skiriasi, tarkim jei abu testus padarius su tuo paciu slapimu, tai sis buna daug ryskesnis uz 20. O skirtumas tai gal kuo didesnis LH kiekis tuo arciau O. Tai 10 miu teigiamas gal buna 3 dienos pries O, 20 miu 2 dienos ir t.t. As nzn, tiesiog toki samprotavima isvedziojau  ax.gif . Tai klausiu kad gal yra labiau patyrusiu OT gadintoju ir papasakotu kaip cia yra  smile.gif

Na cia zinok is manes ne kokia patareja blush2.gif pati visa laika naudoju tuos pacius OT, tik jei ir si kart nepavyko tai dar ir BT matuosiu ir labai tikiuosi kad angeliukas greitai pas mus uzsuks ax.gif
Na o kai man OT pradeda rysketi antra juostele tada labai rimtai kimbam i ND, jei ne kiekviena diena tai bent kas antra smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 04 10, 01:52)
Na cia zinok is manes ne kokia patareja  blush2.gif pati visa laika naudoju tuos pacius OT, tik jei ir si kart nepavyko tai dar ir BT matuosiu ir labai tikiuosi kad angeliukas greitai pas mus uzsuks  ax.gif
Na o kai man OT pradeda rysketi antra juostele tada labai rimtai kimbam i ND, jei ne kiekviena diena tai bent kas antra smileysex.gif

O kokio jautrumo pas tave?
Atsakyti
Kreipiuos i jus pagalbos 4u.gif
Gadinu OT pirma menesiuka, niekada su jais daugiau neteko susidurti smile.gif
Darau jau testus 4 idenas (nuo 10 c.d ) ir jie man vienodai rodo du bruksnelius ,tik antras visuose sviesesnis uz kontrolini. Tai kaip suprantu neigami OT visi. Ar cia normalu kad tas atras bruksnikas matosi tiek dienu , ar ia su tais testerais kazkas ne taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kreida @ 2011 04 11, 13:30)
Darau jau testus 4 idenas (nuo 10 c.d ) ir jie man vienodai rodo du bruksnelius ,tik antras visuose sviesesnis uz kontrolini. Tai kaip suprantu neigami OT visi. Ar cia normalu kad tas atras  bruksnikas matosi tiek dienu , ar ia su tais testerais kazkas ne taip? g.gif

g.gif o ryskumas antrojo nesikeicia? Visuose 4 vienodas? Man siaip vis ryskedavo kol pasidarydavo labai ryskus, o paskui jau blankesnis darydavosi g.gif siulyciau daryti ND kai tik pradeda rysketi OT
Atsakyti
QUOTE(kreida @ 2011 04 11, 15:30)
Darau jau testus 4 idenas (nuo 10 c.d ) ir jie man vienodai rodo du bruksnelius ,tik antras visuose sviesesnis uz kontrolini. Tai kaip suprantu neigami OT visi. Ar cia normalu kad tas atras  bruksnikas matosi tiek dienu , ar ia su tais testerais kazkas ne taip? g.gif

bandyk toliau tikrinti OT smile.gif Šiaip turi būti būtinai vienas bent iš visų ryškiausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(titiukas @ 2011 04 10, 18:53)
O kokio jautrumo pas tave?

Zinok nezinau kokio jautrumo pas mane buvo g.gif
Dabar as jau ne su OT zaidiu, naudoju ten toki monitoriuka vaisingoms dienoms nustatyti. Persona vadinasi ax.gif
Atsakyti