Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

QUOTE(lassie172 @ 2011 03 25, 19:05)
Gal g.gif  nenorėčiau prisisvaigti. Visviena privalau ištverti ir NT darytis ne anksčiau sekmadienio ax.gif

Siaubas kaip sunku taip laukti doh.gif Kazkaip manau kad tavo mmm neateis ir NT bus teigiamas mirksiukas.gif
Atsakyti
Atsiprasau, kad ne i tema.
Dovanoju 19 ovuliacijos testu. Keli menesiai pasibaiges galiojimo laikas, bet gal rodys teisingai. Nekyla ranka ismest. Jei kam reikia, rasykit AZ.
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 26, 02:58)
Siaubas kaip sunku taip laukti  doh.gif Kazkaip manau kad tavo mmm neateis ir NT bus teigiamas  mirksiukas.gif

Sekmadienį dariausi NT, tą iš ebay, tai nieko neparodė. Bet BT laikosi, šiandien visą rytą taip pykina, kad nežinau kur dėtis. Toks jausmas, kad vakar alkoholiu apsinuodyjau, bet negėriau nei lašo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 28, 08:41)
Sekmadienį dariausi NT, tą iš ebay, tai nieko neparodė. Bet BT laikosi, šiandien visą rytą taip pykina, kad nežinau kur dėtis. Toks jausmas, kad vakar alkoholiu apsinuodyjau, bet negėriau nei lašo blink.gif

turiu pazystama,kuri kai pastojo tij sake jautese kaip pagirios kamuotu,manau cia vienas jau is nestuke.gif pozymiu tave kamuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 28, 09:43)
turiu pazystama,kuri kai pastojo tij sake jautese kaip pagirios kamuotu,manau cia vienas jau is  nestuke.gif  pozymiu tave kamuoja  mirksiukas.gif

Eičiau HCG pasidaryt, bet vėl išgirsti "nėštumo nėra" nenorėčiau.. doh.gif lauksiu tol kol ateis mm arba kol nepasivemsiu, nes kai tiek laiko nepastoji, netiki niekuom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 28, 08:52)
Eičiau HCG pasidaryt, bet vėl išgirsti "nėštumo nėra" nenorėčiau.. doh.gif  lauksiu tol kol ateis mm arba kol nepasivemsiu, nes kai tiek laiko nepastoji, netiki niekuom doh.gif

puikiai tave suprantu,nes ir as esu daug kartu nusivylusi ,todel sakau patikeciau tik tada kai pilvukas imtu pustis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 28, 09:54)
puikiai tave suprantu,nes ir as esu daug kartu nusivylusi ,todel sakau patikeciau tik tada kai pilvukas imtu pustis  mirksiukas.gif

Patarimas. Nors ir kokia viliojanti būtų mintis pasidaryti nėštumo testą, dauguma jų pirmąją savaitę nuo tos dienos, kada turėjo prasidėti mėnesinės, nieko neparodo. Taigi testo darymas iki trečiosios nėštumo savaitės pabaigos greičiausiai bus laiko, pinigų (o kai kam ir nervų) švaistymas.

va ka perskaičiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 28, 09:15)
Patarimas. Nors ir kokia viliojanti būtų mintis pasidaryti nėštumo testą, dauguma jų pirmąją savaitę nuo tos dienos, kada turėjo prasidėti mėnesinės, nieko neparodo. Taigi testo darymas iki trečiosios nėštumo savaitės pabaigos greičiausiai bus laiko, pinigų (o kai kam ir nervų) švaistymas.

va ka perskaičiau smile.gif

sutinku,kad reikia kantrybes,ir bus maziau nusivilimu,as irgi uz tai kad testa daryti tik kai veluoja mm kokia savaitele,aisku pazaisti galima anksciau bt ar verta...
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 28, 07:41)

g.gif bet jei BT laikosi, mmm nera tai tikrai yra vilties kad pavyko si kartuka.
Zinoma jei tik turi kantrybes tai palauk kokia savaitele tada vel testuka pasidarysi mirksiukas.gif
Laukiam paciu geriausiu naujienu!
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 28, 14:06)
g.gif bet jei BT laikosi, mmm nera tai tikrai yra vilties kad pavyko si kartuka.
Zinoma jei tik turi kantrybes tai palauk kokia savaitele tada vel testuka pasidarysi  mirksiukas.gif
Laukiam paciu geriausiu naujienu!

Tikėkimės, kad tie mūsų sapnai bus pranašiški abiem smile.gif vienintelis dalykas kas man dar šiandin įstrigo, kad net išgėrus kavos nėra gimdos susitraukimų, tokių kaip prieš mm, tik bloga pasidarė smile.gif bet geriau neprisisvaigti, nes kristi paskui būna per skaudu..
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 28, 12:13)
Tikėkimės, kad tie mūsų sapnai bus pranašiški abiem smile.gif vienintelis dalykas kas man dar šiandin įstrigo, kad net išgėrus kavos nėra gimdos susitraukimų, tokių kaip prieš mm, tik bloga pasidarė smile.gif bet geriau neprisisvaigti, nes kristi paskui būna per skaudu..

Nuojauta tyliai kuzda kad greitai pamatysi ryskius II mirksiukas.gif
Man tai su kava savaime gavosi kad kai pradejom gandru sauktis tai taip ir nustojau as ja gert ir visai nenoriu. Nebent kai kada tik l.silpna su pienu ir torto gabaliuku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 28, 16:14)
Nuojauta tyliai kuzda kad greitai pamatysi ryskius II  mirksiukas.gif
Man tai su kava savaime gavosi kad kai pradejom gandru sauktis tai taip ir nustojau as ja gert ir visai nenoriu. Nebent kai kada tik l.silpna su pienu ir torto gabaliuku  bigsmile.gif

Aš irgi su kava atsargiai, nes prieš mmm išgeriu ir jaučiu kai skaudėti pradeda, matyt skatina susitraukimus. Šiandien neskaudėjo, bet nuo jos pasidarė kažkaip bloga ir prakaitas išpylė doh.gif nežinau, tiesiog gyvensiu ir lauksiu mmm ateis arba ne.. O MB koks patenkintas, kad šiandien netėjo, net juokas paėmė biggrin.gif
Atsakyti