Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

QUOTE(the best @ 2011 03 24, 02:48)
Grafikas superinis, netgi su implantaciniu pakritimu thumbup.gif su tokiu grafiku as tikeciausiu 98% sekmes mirksiukas.gif O ta temperatura nieko nereiskia, jeigu apziuretum pastojusiu grafikiukus, tai labai nemazai ju net nesiekia 37 smile.gif
Papildyta:
O del antros ovuliacijos, tai skaiciau, kad dvi ovuliacijos gali vykti, bet keletos val ar dienu skirtumu. Tikrai nemanau, kad buna taip, jog viena viduryje, o kita pabaigoje. Ir skaityti to dar neteko smile.gif

būtų gerai, bet kad jokių požymių nejaučiu.. Be to pilvą paskausta taip kaip prieš artėjant mmm... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 24, 10:54)
būtų gerai, bet kad jokių požymių nejaučiu.. Be to pilvą paskausta taip kaip prieš artėjant mmm...  verysad.gif

ką šiandien parodė BT, o dėl požymių, jie yra tokie patys kaip prieš mmm mirksiukas.gif bent jau man....
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 23, 16:14)
Geriau rask kokį specialų BT matavimui, aišku, gyvsidabrinio niekas nepakeis smile.gif Bet tie elektroniniai, nors ir brangūs, bet kas sekundę rodo skirtingai doh.gif  jau tokie nepatikimi doh.gif Aš dabar derinu OT su BT ir akurat, 2 juostelės OT ir po 2 dienų šuolis BT smile.gif Be to jei likus 2 dienom iki mmm BT nukrenta... visos viltys dūžta biggrin.gif Geras dalykas geras biggrin.gif

Labiausiai noreciau rasti gyvsidabrio termometra, bet londone ji surasti jau praradau vilti doh.gif teks prasytis dovanu, kai sveciai is lietuvos atvyks smile.gif
O del antros O as ir pati nezinau kaip ten yra, tik tiek kad drauge taip sake kuri siuo metu laukiasi. Bet idomu kaip paaiskinti tai kad OT teig.buna pabaigoj ciklo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joanaxxxx: 24 kovo 2011 - 10:25
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 24, 12:21)
Labiausiai noreciau rasti gyvsidabrio termometra, bet londone ji surasti jau praradau vilti  doh.gif teks prasytis dovanu, kai sveciai is lietuvos atvyks smile.gif
O del antros O as ir pati nezinau kaip ten yra, tik tiek kad drauge taip sake kuri siuo metu laukiasi. Bet idomu kaip paaiskinti tai kad OT teig.buna pabaigoj ciklo?

Nu vat jo.. Gyvsidabrinio pirkti tai niekur nerasi, nes jie uždrausti jau seniai smile.gif pasieiškok kur ebay ar šiaip pardoj elektroninėj yra neblogų BT termometrų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Cili @ 2011 03 24, 11:56)
ką šiandien parodė BT, o dėl požymių, jie yra tokie patys kaip prieš mmm  mirksiukas.gif  bent jau man....

BT ir toliau rodo 37, bet iki mm liko kelios dienos..
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 24, 08:54)
būtų gerai, bet kad jokių požymių nejaučiu.. Be to pilvą paskausta taip kaip prieš artėjant mmm...  verysad.gif

Dar anksti panikuoti, grafikas tikrai labai grazus 4u.gif

QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 24, 09:21)
Labiausiai noreciau rasti gyvsidabrio termometra, bet londone ji surasti jau praradau vilti  doh.gif teks prasytis dovanu, kai sveciai is lietuvos atvyks smile.gif

O ji matavo BT? Tik pagal BT galima spresti ar buvo ta "pirma" ovuliacija ar ne. Nes LH bangos visa cikla gali tai pakilti, tai leistis, bet tai nereiskia, kad ovuliacija vyko. Greiciausiai buvo tik viena ovuliacija, bet veliau smile.gif
Atsakyti
Labutis,
Noriu jūsų pasiklausti, kodėl OT yra štai toks 29 c.d.? Vakar DPO buvo 13 (pagal BP), bet pagal mane 14.
Reliai jis ryškesnis.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gule: 24 kovo 2011 - 14:09
QUOTE(Gule @ 2011 03 24, 13:08)
Labutis,
Noriu jūsų pasiklausti, kodėl OT yra štai toks 29 c.d.? Vakar DPO buvo 13 (pagal BP), bet pagal mane 14.
Reliai jis ryškesnis.

Koks testuko jautrumas? Mano manymu, tai nieko nereiskia. Pas mane 10 jautrumo ovuliaciniai testukai, tai nuolat tokius rodydavo, tai ryskesni, tai blankesni. Teigiamas OT buvo, kai testine juostele buvo ryskesne uz kontroline. Visa cikla LH vaiksto bangomis, didziausia banga buna pries ovuliacija.
Atsakyti
QUOTE(the best @ 2011 03 24, 15:25)
Koks testuko jautrumas? Mano manymu, tai nieko nereiskia. Pas mane 10 jautrumo ovuliaciniai testukai, tai nuolat tokius rodydavo, tai ryskesni, tai blankesni. Teigiamas OT buvo, kai testine juostele buvo ryskesne uz kontroline. Visa cikla LH vaiksto bangomis, didziausia banga buna pries ovuliacija.

Šis OT 20 jautrumo. Aš tik pamaniau, gal kokį sutrikimą rodo.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 03 24, 13:47)
Šis OT 20 jautrumo. Aš tik pamaniau, gal kokį sutrikimą rodo.

Neaisku koks padidejimas jau butu sutrikimas. Kadangi 20 nesu bandziusi, tai tikrai negaliu nieko pasakyti apie ryskuma. As bandysiu 20 jautrumo kita cikla, tai ziuresiu ka rodys smile.gif
Atsakyti
šiandien 26 CD, OT vėl kaip ir teigiamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 25, 19:59)
šiandien 26 CD, OT vėl kaip ir teigiamas g.gif

ar nebus tik toks pats variantas kaip man? g.gif mirksiukas.gif Po teigiamo OT, linkiu teigiamo NT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 03 25, 21:03)
ar nebus tik toks pats variantas kaip man?  g.gif  mirksiukas.gif  Po teigiamo OT, linkiu teigiamo NT  4u.gif

Gal g.gif nenorėčiau prisisvaigti. Visviena privalau ištverti ir NT darytis ne anksčiau sekmadienio ax.gif
Atsakyti