Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

QUOTE(lassie172 @ 2011 03 23, 13:49)
Man šaindien 24 cd, pagalvojau, reikia pažiūrėti, ką ciklo gale OT rodo, ar iš vis jokios antros juostos ar neryškią. Tai išryškėjo praktiškai taip kaip kontroline g.gif  Kad nesilaukiu, tai garantuoju, bet va kažkoks matyt sutrikimas...

Jau anksciau esu rasiusi, kad mano drauge sake kad O vyksta kai kada du kart per viena cikla, pagal jos skaiciavima tai ji butent tada ir pastojo kai O buvo pabaigoj ciklo, nes kaip prisimenu jos nestumo ilgokai ir NT neparode. Taip kad jei ir vel OT teig. tai atlikit ND mirksiukas.gif
O kodel sakai kad garantuoji kad nesilauki?
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 23, 14:49)
Man šaindien 24 cd, pagalvojau, reikia pažiūrėti, ką ciklo gale OT rodo, ar iš vis jokios antros juostos ar neryškią. Tai išryškėjo praktiškai taip kaip kontroline g.gif  Kad nesilaukiu, tai garantuoju, bet va kažkoks matyt sutrikimas...

kodėl garantuoji kad ne nestuke.gif man irgi įdomu g.gif g.gif nebuvo ND tą mėnesį gal? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 03 23, 16:28)
kodėl garantuoji kad ne  nestuke.gif  man irgi įdomu  g.gif  g.gif nebuvo ND tą mėnesį gal?  ax.gif

BT tik 37, be to toks jausmas, kad greit ateis mmm, jokių papbrinkusių krūtų ar dar kažko tokio g.gif 100% neduodu, kad nesilaukiu, bet 98 tai tikrai..
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 23, 15:55)
BT tik 37, be to toks jausmas, kad greit ateis mmm, jokių papbrinkusių krūtų ar dar kažko tokio  g.gif  100% neduodu, kad nesilaukiu, bet 98 tai tikrai..

Man irgi reikia nusipirkt geras termometras ir pradesiu matuot BT g.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 23, 18:01)
Man irgi reikia nusipirkt geras termometras ir pradesiu matuot BT  g.gif

Geriau rask kokį specialų BT matavimui, aišku, gyvsidabrinio niekas nepakeis smile.gif Bet tie elektroniniai, nors ir brangūs, bet kas sekundę rodo skirtingai doh.gif jau tokie nepatikimi doh.gif Aš dabar derinu OT su BT ir akurat, 2 juostelės OT ir po 2 dienų šuolis BT smile.gif Be to jei likus 2 dienom iki mmm BT nukrenta... visos viltys dūžta biggrin.gif Geras dalykas geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 23, 16:55)
BT tik 37, be to toks jausmas, kad greit ateis mmm, jokių papbrinkusių krūtų ar dar kažko tokio  g.gif  100% neduodu, kad nesilaukiu, bet 98 tai tikrai..

tai svarbu ne 36,8 mirksiukas.gif laikau kumščius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 03 23, 18:37)
tai svarbu ne 36,8  mirksiukas.gif  laikau kumščius  4u.gif

mano BT taip įdomiai atrodo, bet akivaizdu, jog O įvyko http://www.fertility...com/home/34185e o jei būtų antra O, tada vel ji turėtų krist ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 23, 13:30)
Jei toks ilgas ciklas tai gal ir ne per velai, tuo labiau jei rodo neryskia anta tai labai laiku, turetu dabar rysket ji tau. Neismesk testu, palygint galesi  mirksiukas.gif Sekmes darbuose smile.gif
Mano O irgi jau arteja  ax.gif

tai va,bandysim biggrin.gif

QUOTE(lassie172 @ 2011 03 23, 13:49)

as cia gal kvailai uzklausiu,nes nelabai gaudausi grafikuose ,o ka reiskia spalvotos raides po cd ? g.gif Kaip yra zymimi ND?
Nes siaip BT matuodavau tik kelios d iki mmm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Leta* @ 2011 03 23, 19:49)
tai va,bandysim  biggrin.gif
as cia gal kvailai uzklausiu,nes nelabai gaudausi grafikuose ,o ka reiskia spalvotos raides po cd ? g.gif  Kaip yra zymimi ND?
Nes siaip BT matuodavau tik kelios d iki mmm blush2.gif

ND kur BD, o raudonos raidės reiškia menstruacijas, žalios ovuliacines išskyras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 23, 17:40)
mano BT taip įdomiai atrodo, bet akivaizdu, jog O įvyko http://www.fertility...com/home/34185e o jei būtų antra O, tada vel ji turėtų krist ar kaip?  g.gif

nežinau dėl antros O, bet grafikiukas kol kas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 23, 19:40)
ND kur BD, o raudonos raidės reiškia menstruacijas, žalios ovuliacines išskyras biggrin.gif

Aciu uz paaiskinima biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 23, 15:40)
mano BT taip įdomiai atrodo, bet akivaizdu, jog O įvyko http://www.fertility...com/home/34185e o jei būtų antra O, tada vel ji turėtų krist ar kaip?  g.gif

Grafikas superinis, netgi su implantaciniu pakritimu thumbup.gif su tokiu grafiku as tikeciausiu 98% sekmes mirksiukas.gif O ta temperatura nieko nereiskia, jeigu apziuretum pastojusiu grafikiukus, tai labai nemazai ju net nesiekia 37 smile.gif
Papildyta:
O del antros ovuliacijos, tai skaiciau, kad dvi ovuliacijos gali vykti, bet keletos val ar dienu skirtumu. Tikrai nemanau, kad buna taip, jog viena viduryje, o kita pabaigoje. Ir skaityti to dar neteko smile.gif
Atsakyti