Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

QUOTE(lassie172 @ 2011 03 20, 12:11)
O jautėte, kad galite būti nėščia, ar visiškai jokių požymių nebuvo?  ax.gif  O šiaip temperatūra gali truputį kristi, nieko čia tokio smile.gif

lassie172, taip deja jau nutiko gyvenime, kad laukiuosi jau 4 karta, kaip matai turiu tik vieną leliuką, pareitą vasarą 12 sav. prasidėjo gimdymas, pasigavau virusą palangoje, ko pasekoje 3 dienas laikėsi 40 temperatūra ir ligoninėje prasidėjo gimdymas.... Na čia gal ne į temą. Visgi visi požymiai nestuke.gif tokie patys kaip mmm, kai atrodo tuoj pradėsiu kraujuoti, krūtinęs skauda, šleikštulys ir jautresnė uoslė mane kamuoja ir prieš mmm, todėl man asmeniškai tikrai nesiskiria. Jei ne OT parodė man II, aš dar tikrai nebūčiau dariusis testo. Mb nustebo labiausiai, kai parašiau sms, kad testas teigiamas....sako kaip anksti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 03 20, 14:46)
lassie172, taip deja jau nutiko gyvenime, kad laukiuosi jau 4 karta, kaip matai turiu tik vieną leliuką, pareitą vasarą 12 sav. prasidėjo gimdymas, pasigavau virusą palangoje, ko pasekoje 3 dienas laikėsi 40 temperatūra ir ligoninėje prasidėjo gimdymas.... Na čia gal ne į temą. Visgi visi požymiai  nestuke.gif  tokie patys kaip mmm, kai atrodo tuoj pradėsiu kraujuoti, krūtinęs skauda, šleikštulys ir jautresnė uoslė mane kamuoja ir prieš mmm, todėl man asmeniškai tikrai nesiskiria. Jei ne OT parodė man II, aš dar tikrai nebūčiau dariusis testo. Mb nustebo labiausiai, kai parašiau sms, kad testas teigiamas....sako kaip anksti  blink.gif

Dar neblogai būtų pasidaryti HCG tyrimą smile.gif nes jei pvz kokie dvynukai ar mergaitė, tai HCG ima labai sparčiai gamintis ir labai anksti testas parodo smile.gif Viskas bus gerai, jei vaikeliui laikas ateiti, jis tikrai niekur nepabėgs, dėl to nereikia iš anksto jaudintis, mamytė turi būti rami ir žinoti, kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 20, 14:40)
Dar neblogai būtų pasidaryti HCG tyrimą smile.gif nes jei pvz kokie dvynukai ar mergaitė, tai HCG ima labai sparčiai gamintis ir labai anksti testas parodo smile.gif Viskas bus gerai, jei vaikeliui laikas ateiti, jis tikrai niekur nepabėgs, dėl to nereikia iš anksto jaudintis, mamytė turi būti rami ir žinoti, kad viskas bus gerai 4u.gif

HCG tyrimą pasidaryti čia kad tikrai esu nestuke.gif ? ar dėl ko kito? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 03 20, 21:30)
HCG tyrimą pasidaryti čia kad tikrai esu  nestuke.gif ? ar dėl ko kito?  g.gif

Tam, kad stėbėti kaip žirniukas auga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 20, 13:31)
ji tikrai neturi buti lygiai tokio pat ryskumo, tiesiog is viso ciklo ryskiausia smile.gif

dekui, dar vis stebesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 20, 12:31)
ji tikrai neturi buti lygiai tokio pat ryskumo, tiesiog is viso ciklo ryskiausia smile.gif

sveikutes 4u.gif
mmm buvo 03.01-03.05, dariausi OT nuo 03.10 bet visi neigiami, tiesa is pradziu dariausi 03.10 ir 03.11, paskui tik 03.14 nes kaip ir planavau O tik 03.17 ir dabar kasdien. Ar galejau praleisti O, nes visa savaite OT neigiami g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamu @ 2011 03 21, 20:44)
sveikutes 4u.gif
mmm buvo 03.01-03.05, dariausi OT nuo 03.10 bet visi neigiami, tiesa is pradziu dariausi 03.10 ir 03.11, paskui tik  03.14 nes kaip ir planavau O tik 03.17 ir dabar kasdien. Ar galejau praleisti O, nes visa savaite OT neigiami g.gif

Galėjai praleisti, nesulaukti arba pasidarei, kai LH banga jau buvo nuslūgus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 21, 19:37)
Galėjai praleisti, nesulaukti arba pasidarei, kai LH banga jau buvo nuslūgus mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamu @ 2011 03 22, 07:49)

O jau sulaukei mmm? Nes jei dar ne tai daryk OT ir toliau, gal tik veluoja O, bet gali buti kad ir praziopsojai g.gif Bet OT teig.buna tik pries O. Jei planuojat leliu tai ND atlikite bent kas antra diena ir gal pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Cili @ 2011 03 18, 10:36)

Sveikinu thumbup.gif:

Pradejau ir as gadint OT nuo 19cd, mano ciklas nereguliarus 40+ d. o trumpiausias buvo bertos 38.Kazin nepervelai cia pradejau testuotis g.gif
Nors siandien neryskiai vaiduokliauja ax.gif
Siaip O man paskaiciuoja nuo 03.29-31 ,na matysim ax.gif kazko greito nesitikiu,bet pasizaisti idomu visai 4u.gif
Atsakyti
Jei toks ilgas ciklas tai gal ir ne per velai, tuo labiau jei rodo neryskia anta tai labai laiku, turetu dabar rysket ji tau. Neismesk testu, palygint galesi mirksiukas.gif Sekmes darbuose smile.gif
Mano O irgi jau arteja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 23, 15:30)
Jei toks ilgas ciklas tai gal ir ne per velai, tuo labiau jei rodo neryskia anta tai labai laiku, turetu dabar rysket ji tau. Neismesk testu, palygint galesi  mirksiukas.gif Sekmes darbuose smile.gif
Mano O irgi jau arteja  ax.gif

Man šaindien 24 cd, pagalvojau, reikia pažiūrėti, ką ciklo gale OT rodo, ar iš vis jokios antros juostos ar neryškią. Tai išryškėjo praktiškai taip kaip kontroline g.gif Kad nesilaukiu, tai garantuoju, bet va kažkoks matyt sutrikimas...
Atsakyti