Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

QUOTE(Cili @ 2011 03 19, 09:41)
įkeliu savo testuką  mirksiukas.gif

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
manau jau galima sveikinti mergyt tave ,linkiu kad tik rysketu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 19, 10:07)
wub.gif  wub.gif  wub.gif
manau jau galima sveikinti mergyt tave ,linkiu kad tik rysketu  mirksiukas.gif

mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 03 19, 07:41)

user posted image

Tikrai labai graziai matosi II.Sveikinimai! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 03 19, 10:41)

user posted image

Nu va nesuklydau ax.gif Ką gi, didėliausi sveikinimai wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš truputį panikoje g.gif pasimatavau BT - 37,0 (kai paskutines dienas buvo 37,2), pakrito, ką čia galėtų reikšti? g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 03 20, 08:39)
aš truputį panikoje  g.gif  pasimatavau BT - 37,0 (kai paskutines dienas buvo 37,2), pakrito, ką čia galėtų reikšti?  g.gif  verysad.gif

Paziurek BT temuteje pas Miledi buvo nukritusi iki 36,7 manau viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 20, 11:42)
Paziurek BT temuteje pas Miledi buvo nukritusi iki 36,7  manau viskas gerai  mirksiukas.gif

ačiū, nuraminote mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 03 20, 09:39)
aš truputį panikoje  g.gif  pasimatavau BT - 37,0 (kai paskutines dienas buvo 37,2), pakrito, ką čia galėtų reikšti?  g.gif  verysad.gif

O jautėte, kad galite būti nėščia, ar visiškai jokių požymių nebuvo? ax.gif O šiaip temperatūra gali truputį kristi, nieko čia tokio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 20, 12:11)
O jautėte, kad galite būti nėščia, ar visiškai jokių požymių nebuvo?  ax.gif  O šiaip temperatūra gali truputį kristi, nieko čia tokio smile.gif

tai manau kad ji laukiasi juk testuka cili ikele ir gana ryskus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 20, 13:12)
tai manau kad ji laukiasi juk testuka cili ikele ir gana ryskus  ax.gif

Kad laukiasi tai faktas bigsmile.gif Bet įdomu ar buvo kokių ankstyvų požymių, nes čia visos pasakoja, kad tai tą jautė tai aną bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif as truputeli pasimetusi ir nebesuprantu g.gif uzvakar dariausi ot T Juostele tokia apyriske buvo, bet ne tokio ryskumo kaip C, tad rezultatas neigiama. Vakar pasidariau ir buvo dar blankesne schmoll.gif tai, kaip cia manote man yra? ar as neov si men? Aisku dar stebesiu likusias savaiteles iki mmm blush2.gif
bet taip buvau apsidziaugusi, nes maniau, kad ta juostele kita diena bus dar riskesne, bet gavosi atvirksciai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vestallsim @ 2011 03 20, 14:09)
sveikutes  smile.gif as truputeli pasimetusi ir nebesuprantu  g.gif  uzvakar dariausi ot T Juostele tokia apyriske buvo, bet ne tokio ryskumo kaip C, tad rezultatas neigiama. Vakar pasidariau ir buvo dar blankesne  schmoll.gif  tai, kaip cia manote man yra? ar as neov si men? Aisku dar stebesiu likusias savaiteles iki mmm  blush2.gif
bet taip buvau apsidziaugusi, nes maniau, kad ta juostele kita diena bus dar riskesne, bet gavosi atvirksciai  verysad.gif

ji tikrai neturi buti lygiai tokio pat ryskumo, tiesiog is viso ciklo ryskiausia smile.gif
Atsakyti