Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

QUOTE(dulsyte @ 2011 03 18, 12:05)
ar tikrai OT gali parodyti nestuma?  blush2.gif

Gali gali smile.gif Ten tas hormonas panašiai sureguoja ir nusidažo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 18, 11:06)
Gali gali smile.gif Ten tas hormonas panašiai sureguoja ir nusidažo  mirksiukas.gif

ax.gif ax.gif aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 18, 11:06)
Gali gali smile.gif Ten tas hormonas panašiai sureguoja ir nusidažo  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif vakar per google radau nemažai merginų, kurioms ir OT ir NT rodė II brūkšnius. bet vėl neįsisvajoju per daug, kad paskui nebūčiau lyg musę kandusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 03 18, 11:11)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  vakar per google radau nemažai merginų, kurioms ir OT ir NT rodė II brūkšnius. bet vėl neįsisvajoju per daug, kad paskui nebūčiau lyg musę kandusi  biggrin.gif

atsiprasau ax.gif nelabai seku sia temute,o jus jau darete OT ir parode II ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 03 18, 12:11)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  vakar per google radau nemažai merginų, kurioms ir OT ir NT rodė II brūkšnius. bet vėl neįsisvajoju per daug, kad paskui nebūčiau lyg musę kandusi  biggrin.gif

Bet tai jei BT 37.2, tai O įvykusi jau. O jei O įvykusi, reiškiasi, kad arba nėštumas, arba OT briedą rodo arba hormoninis sutrikimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 18, 11:16)
Bet tai jei BT 37.2, tai O įvykusi jau. O jei O įvykusi, reiškiasi, kad arba nėštumas, arba OT briedą rodo arba hormoninis sutrikimas  g.gif

mano irgi BT 37,2 bet dar 11 DPO,idomu ar OT ka rodytu,nes NT dariau siandien tij kazkoks pilkas vos matomas vaiduoklis,tij nutariau kad cia tas testinis bruksnelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 18, 12:22)
mano irgi BT 37,2 bet dar 11 DPO,idomu ar OT ka rodytu,nes NT dariau siandien tij kazkoks pilkas vos matomas vaiduoklis,tij nutariau kad cia tas testinis bruksnelis  ax.gif

Šiaip aišku kraujo tyrimas jau tiksliai parodytų yra nėštumas ar ne, o OT rodo tada, kai ir NT kažką parodo smile.gif Galit pabandyti po pietų ax.gif Nors šiaip dar ankstoka HCG išsiskyrimu į šlapimą, kolkas tik kraujyje jo gali būti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 18, 11:16)
Bet tai jei BT 37.2, tai O įvykusi jau. O jei O įvykusi, reiškiasi, kad arba nėštumas, arba OT briedą rodo arba hormoninis sutrikimas  g.gif

ciklo viduryje man rodė II, tik antra juostelė blanki buvo, BT aš nematuoju šiaip, pagal gleives darau prielaidą kad ciklo viduryje buvo O. BT matavausi tik šį rytą ir praietą rytą, rodė 37,2 abu rytus ax.gif Na laikas parodys, ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 03 18, 12:29)
ciklo viduryje man rodė II, tik antra juostelė blanki buvo, BT aš nematuoju šiaip, pagal gleives darau prielaidą kad ciklo viduryje buvo O. BT matavausi tik šį rytą ir praietą rytą, rodė 37,2 abu rytus  ax.gif Na laikas parodys, ačiū  mirksiukas.gif

Praneškit, jei NT darysit, manau didelė tikimybė nestuke.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 18, 11:30)
Praneškit, jei NT darysit, manau didelė tikimybė  nestuke.gif  ax.gif

būtinai mirksiukas.gif
Atsakyti
prisiduodu:
naktį puse 3 (aš galvojau, kad jau aušta, nes taip šviesu dėl to sniego pasirodė ir į laikrodį nepažiūrėjau), mano mažoji prabudo, kad nori sysiu, šokau aš iš lovos, uždegiau šviesą, ir mintis dėl BT, kad nebepasimatavau, nu galvoju irgi labai noriu į wc, jau aušta, einu darytis testą, pasidariau, iš pradžių tik kontrolinė juostelė, akys merkiasi, neįžiūriu lotuliukas.gif paskui pradėjo matytis antra juostelė wub.gif bet labai neryški, atsiguliau į lovą, pažiūrėjau į laikrodį doh.gif tik 3 val nakties doh.gif na tai ryte visgi puse 7 pasimatavau BT - 37,2 ax.gif
Atsakyti
įkeliu savo testuką mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti