Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

gal yra išbandžiusių arbor? galvoju ką čia OT darytis, geriau gal tokį nusipirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 03 16, 12:23)
gal yra išbandžiusių arbor? galvoju ką čia OT darytis, geriau gal tokį nusipirkti  g.gif

OT turėtų būti derinamas su Arbor, nes vos tik atsiranda hormoniniai svyravimai arboras nesamones rodo..
Atsakyti
nesuprantu aš tų OT schmoll.gif Šiandien man 27 CD (ciklas mano 26-28 d) pasidariau šiaip sau OT, rodo dvi juostas ryškias blink.gif kokias prieš OT nerodė schmoll.gif man ciklo viduryje rodo vis neryškią antrą liniją unsure.gif Gaila ne NT čia, bet kaip įdomiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 03 17, 23:25)
nesuprantu aš tų OT  schmoll.gif Šiandien man 27 CD (ciklas mano 26-28 d) pasidariau šiaip sau OT, rodo dvi juostas ryškias  blink.gif  kokias prieš OT nerodė  schmoll.gif  man ciklo viduryje rodo vis neryškią antrą liniją  unsure.gif  Gaila ne NT čia, bet kaip įdomiai  g.gif

Arba tau O vyksta ciklo gale (tokių moterų nemažai) arba tau sutriko hormonai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 17, 22:39)
Arba tau O vyksta ciklo gale (tokių moterų nemažai) arba tau sutriko hormonai smile.gif

o teigiamas OT ciklo gale negali būti nėštumas? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 03 17, 23:41)
o teigiamas OT ciklo gale negali būti nėštumas?  g.gif  g.gif

Gali, tą nesunku išsiaiškinti. Ryt 7 ryto pasimatuok BT, jei žema - vyksta O (nes dar negali būti įvykus), tokiu atveju darot ND, jei aukšta - greičiausiai galima sveikinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 17, 22:48)
Gali, tą nesunku išsiaiškinti. Ryt 7 ryto pasimatuok BT, jei žema - vyksta O (nes dar negali būti įvykus), tokiu atveju darot ND, jei aukšta - greičiausiai galima sveikinti biggrin.gif

šiandien ryte matavausi rodė 37,2, ryt ryte būtinai pasimatuosiu dar smile.gif Su ND jau nieko neišeis, MB grįš tik po mėnesio verysad.gif

Papildyta:
ačiū tau lassie172 už patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Šį mėn ir aš pabandžiau OT. ND atlikom sekancią dieną po teigiamo OT, tačiau kaip suprantu vaisingos gali būti net kelios dienos po O g.gif Noretūsi pabandyti dar kartelį ant šios bangos, tačiau baisu paskubėti, juk vyro turtai gali nespėti subręsti, ir tuo paciu baisu pražiopsoti vaisingas dienas.. verysad.gif Patarkite, ar pasidalinkit sava patirtimi kaip yra Jūsų manymu geriau pasielgti mirksiukas.gif
Atsakyti
šiandien man 28CD, BT - 37,2 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 03 18, 11:12)
šiandien man 28CD, BT - 37,2  ax.gif

Matuok toliau bigsmile.gif Arba darykis NT rytoj, jei jau OT tarkim parodė nėštumą, tai jautrus NT tikrai tą patvirtins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 18, 11:00)
Matuok toliau bigsmile.gif  Arba darykis NT rytoj, jei jau OT tarkim parodė nėštumą, tai jautrus NT tikrai tą patvirtins  ax.gif

ar tikrai OT gali parodyti nestuma? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 18, 11:00)
Matuok toliau bigsmile.gif  Arba darykis NT rytoj, jei jau OT tarkim parodė nėštumą, tai jautrus NT tikrai tą patvirtins  ax.gif

darysiu NT ryt ryte g.gif nors visada sakiau lauksiu savaitės jei neateis mmm, bet kai OT parodė du ryškius brūkšnius, tai darysiu rytoj ax.gif
Atsakyti