gal yra išbandžiusių arbor? galvoju ką čia OT darytis, geriau gal tokį nusipirkti
QUOTE(Cili @ 2011 03 16, 12:23)
gal yra išbandžiusių arbor? galvoju ką čia OT darytis, geriau gal tokį nusipirkti
OT turėtų būti derinamas su Arbor, nes vos tik atsiranda hormoniniai svyravimai arboras nesamones rodo..
nesuprantu aš tų OT Šiandien man 27 CD (ciklas mano 26-28 d) pasidariau šiaip sau OT, rodo dvi juostas ryškias kokias prieš OT nerodė man ciklo viduryje rodo vis neryškią antrą liniją Gaila ne NT čia, bet kaip įdomiai
QUOTE(Cili @ 2011 03 17, 23:25)
nesuprantu aš tų OT Šiandien man 27 CD (ciklas mano 26-28 d) pasidariau šiaip sau OT, rodo dvi juostas ryškias kokias prieš OT nerodė man ciklo viduryje rodo vis neryškią antrą liniją Gaila ne NT čia, bet kaip įdomiai
Arba tau O vyksta ciklo gale (tokių moterų nemažai) arba tau sutriko hormonai
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 17, 22:39)
Arba tau O vyksta ciklo gale (tokių moterų nemažai) arba tau sutriko hormonai
o teigiamas OT ciklo gale negali būti nėštumas?
QUOTE(Cili @ 2011 03 17, 23:41)
o teigiamas OT ciklo gale negali būti nėštumas?
Gali, tą nesunku išsiaiškinti. Ryt 7 ryto pasimatuok BT, jei žema - vyksta O (nes dar negali būti įvykus), tokiu atveju darot ND, jei aukšta - greičiausiai galima sveikinti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 17, 22:48)
Gali, tą nesunku išsiaiškinti. Ryt 7 ryto pasimatuok BT, jei žema - vyksta O (nes dar negali būti įvykus), tokiu atveju darot ND, jei aukšta - greičiausiai galima sveikinti
šiandien ryte matavausi rodė 37,2, ryt ryte būtinai pasimatuosiu dar Su ND jau nieko neišeis, MB grįš tik po mėnesio
Papildyta:
ačiū tau lassie172 už patarimus
Sveikos merginos Šį mėn ir aš pabandžiau OT. ND atlikom sekancią dieną po teigiamo OT, tačiau kaip suprantu vaisingos gali būti net kelios dienos po O Noretūsi pabandyti dar kartelį ant šios bangos, tačiau baisu paskubėti, juk vyro turtai gali nespėti subręsti, ir tuo paciu baisu pražiopsoti vaisingas dienas.. Patarkite, ar pasidalinkit sava patirtimi kaip yra Jūsų manymu geriau pasielgti
šiandien man 28CD, BT - 37,2
QUOTE(Cili @ 2011 03 18, 11:12)
šiandien man 28CD, BT - 37,2
Matuok toliau Arba darykis NT rytoj, jei jau OT tarkim parodė nėštumą, tai jautrus NT tikrai tą patvirtins
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 18, 11:00)
Matuok toliau Arba darykis NT rytoj, jei jau OT tarkim parodė nėštumą, tai jautrus NT tikrai tą patvirtins
ar tikrai OT gali parodyti nestuma?
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 18, 11:00)
darysiu NT ryt ryte nors visada sakiau lauksiu savaitės jei neateis mmm, bet kai OT parodė du ryškius brūkšnius, tai darysiu rytoj