Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

QUOTE(lassie172 @ 2011 03 14, 18:46)
Anksčiau ar vėliau pamatysim visos 4u.gif  O tai koks ten testukas dedasi į monitorių? OT? Kiek kainavo ir iš kur gavot? biggrin.gif

Jis kainuoja apie 75 svarai. Dedasi specialus tik jam skirti testukai, kuriuos darai taip pat kaip OT ir NT su slapimu. Na ji reikia ijungti pirma ciklo diena. Tada po kazkiek laiko uzsidega viena lempute kuri rodo kad reikia daryti testuka ir deti i ta monitoriu. Tada uzsidega lempute ir parodo ar vaisinga diena, ar O arteja. Zodziu atitinkamus simbolius rodo. Geriausia jei kokius 3 ciklus is eiles ji panaudoji tai jis uzfiksuoja info ir pagal tai praso daryti testukus. Mano drauge ji vietoj kontraceptiku naudojo, tai kol dar as nezinau ar mums bus galima si cikla darbuotis tai man ji dave nes ji ir taip jau nestuke.gif Tai dabar as zaisiu. Reikia kiekviena ryta tuo pat metu testukus daryt. Vis geriau nei nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 14, 21:12)
Jis kainuoja apie 75 svarai. Dedasi specialus tik jam skirti testukai, kuriuos darai taip pat kaip OT ir NT su slapimu. Na ji reikia ijungti pirma ciklo diena. Tada po kazkiek laiko uzsidega viena lempute kuri rodo kad reikia daryti testuka ir deti i ta monitoriu. Tada uzsidega lempute ir parodo ar vaisinga diena, ar O arteja. Zodziu atitinkamus simbolius rodo. Geriausia jei kokius 3 ciklus is eiles ji panaudoji tai jis uzfiksuoja info ir pagal tai praso daryti testukus. Mano drauge ji vietoj kontraceptiku naudojo, tai kol dar as nezinau ar mums bus galima si cikla darbuotis tai man ji dave nes ji ir taip jau  nestuke.gif Tai dabar as zaisiu. Reikia kiekviena ryta tuo pat metu testukus daryt. Vis geriau nei nieko  ax.gif

Aš tai žinau, kad iš ebay galima nusipirkti kažkokį labai "krūtą" vaginalinį monitorių, kuris pagal išskyras pasako kada O, kada vaisingos dienos ir t.t., bet abejoju ar verta pirkti, nes ganėtinai brangu apie 1200 Lt gaunasi, o šiaip ar taip ND visviena nei rečiau nei dažniau darysim biggrin.gif Nebent jei vėl kada sugalvosim saugotis, bet dabar ne tas galvoj ir manau, kad dar negreit bus po tokios nevaisingumo šoko terapijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 14, 19:22)
Aš tai žinau, kad iš ebay galima nusipirkti kažkokį labai "krūtą" vaginalinį monitorių, kuris pagal išskyras pasako kada O, kada vaisingos dienos ir t.t., bet abejoju ar verta pirkti, nes ganėtinai brangu apie 1200 Lt gaunasi, o šiaip ar taip ND visviena nei rečiau nei dažniau darysim biggrin.gif Nebent jei vėl kada sugalvosim saugotis, bet dabar ne tas galvoj ir manau, kad dar negreit bus po tokios nevaisingumo šoko terapijos  doh.gif

As apie sita kur turiu pagalvojau kad gal isigyciau jei reiketu saugotis, nes prie kontraceptiku tikrai nenoriu grizti, visa kita ir tik hormonai. Jei sis patikimas butu tai galima ji kai apsisaugojimo priemone naudoti, na dabar turiu proga isbandyti smile.gif o toki brangu kaip tu rasei tai galima pirkti jei tik piniguciu negaila, gal ir geras dalykelis g.gif Nes as dabar kaip pagalvoju kad man tuos metus atgal kada kontraceptikus rijau tai nieks man ju neikistu! schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 14, 22:10)
As apie sita kur turiu pagalvojau kad gal isigyciau jei reiketu saugotis, nes prie kontraceptiku tikrai nenoriu grizti, visa kita ir tik hormonai. Jei sis patikimas butu tai galima ji kai apsisaugojimo priemone naudoti, na dabar turiu proga isbandyti smile.gif o toki brangu kaip tu rasei tai galima pirkti jei tik piniguciu negaila, gal ir geras dalykelis  g.gif Nes as dabar kaip pagalvoju kad man tuos metus atgal kada kontraceptikus rijau tai nieks man ju neikistu!  schmoll.gif

Mano patirtis su KT: iki tol O vyko, jokių cistų ir t.t. po nutraukimo praėjus pusmečiui: cista, policistinės kiaušidės ir t.t. beje negaliu teigti, kad tai tik dėl KT, bet nieko gero jos man neatnešė tai faktas doh.gif Gerai, kad viskas diagnozuota ankstyvoje stadijoje ir turim nemažai šansų natūraliai susilaukti 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lassie172: 14 kovo 2011 - 20:38
Sveikos,

Gal galit kas patart,kur galeciau isigyt OT testuku ax.gif is forumieciu ,pigiau nei kad yra vaistinei ?Kazkada buvau pirkus is Zydros akys,ar ji dar uzsiema tuom ? blush2.gif

Nors mano patirtis su OT ,nekokia ciklai ,kad ir buvo tada dar reguliarus, || vistiek nesulaukdavau niekaip biggrin.gif .Tai pasitikejau mama.lt kalendorium smile.gif .O dabar kadangi su ciklu bardakas,reikia kazko griebtis doh.gif .

Jei nesunku gal brukstelsit kas i az. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 14, 20:37)
Mano patirtis su KT: iki tol O vyko, jokių cistų ir t.t. po nutraukimo praėjus pusmečiui: cista, policistinės kiaušidės ir t.t. beje negaliu teigti, kad tai tik dėl KT, bet nieko gero jos man neatnešė tai faktas doh.gif  Gerai, kad viskas diagnozuota ankstyvoje stadijoje ir turim nemažai šansų natūraliai susilaukti 2.gif

Taip norisi patarti pazystamai mergaitei kad negertu KT bet ka tu ja perkalbesi, dar tik 17m kaip ji sako bijau pastoti ir siuo metu geriausia iseitis. Ir as taip galvojau, tik truputi vyresne buvau 20-ties, bet dabar jau visai kitaip galvoju ir elgciausi unsure.gif
*lassie172* o tau kazkokie blogumai buvo, skaudejo kazka kai po KT ejai tikrintis ir kazka rado, ar tik profilaktiskai tikrinaisi ir aptiko kazkokiu blogumu?

*Leta* jei naudojiesi ebay tai maciau ten labai didelis pasirinkimas ir kainos mazos OT mirksiukas.gif
Atsakyti
nu ir varna as doh.gif neturiu sau geresnio zodzio. Naudodamasi OT O prazioplinau. Pagal savo visus pozymius jauciau, kad vakar kaip ir O prasideda, bet OT nebuvo tokia jau labai ryski kaip kontroline, tai pmaniau, kad siandien pasidariusi daug ryskiau pamatysiu, bet pasirode tik I. Pamaniau kad vyras tegul "pataupo" savo turta ir tada tiksliai pataikysim....o gavosi.... verysad.gif
bet gal dar yra vilties, nes sekmadieni ND darem.... g.gif
tiesiog varnu varna lotuliukas.gif

*Leta* OT gali nusipirkti is testai.eu man regis taip vadinasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 03 15, 16:46)
nu ir varna as  doh.gif neturiu sau geresnio zodzio. Naudodamasi OT O prazioplinau. Pagal savo visus pozymius jauciau, kad vakar kaip ir O prasideda, bet OT nebuvo tokia jau labai ryski kaip kontroline, tai pmaniau, kad siandien pasidariusi daug ryskiau pamatysiu, bet pasirode tik I. Pamaniau kad vyras tegul "pataupo" savo turta ir tada tiksliai pataikysim....o gavosi.... verysad.gif
tiesiog varnu varna  lotuliukas.gif

*Leta* OT gali nusipirkti is testai.eu man regis taip vadinasi  smile.gif

Letute25 nepraziopsojai O nes testas teig.buna pries O o ne per. Ir kazkur skaiciau kad vaisingos dienos yra 2 po O. Paskaityk kas ant testuko parasyta po kiek laiko bus O jei testas teig. pasiskaiciuok ir darbuokites mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 03 15, 17:46)
nu ir varna as  doh.gif neturiu sau geresnio zodzio. Naudodamasi OT O prazioplinau. Pagal savo visus pozymius jauciau, kad vakar kaip ir O prasideda, bet OT nebuvo tokia jau labai ryski kaip kontroline, tai pmaniau, kad siandien pasidariusi daug ryskiau pamatysiu, bet pasirode tik I. Pamaniau kad vyras tegul "pataupo" savo turta ir tada tiksliai pataikysim....o gavosi.... verysad.gif
tiesiog varnu varna  lotuliukas.gif

Ovuliacija įvyksta nuo teigiamiausio testuko praėjus 20-44 apytiksliai valandoms.
Tik darbuokitės biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2011 03 15, 19:46)
Ovuliacija įvyksta nuo teigiamiausio testuko praėjus 20-44 apytiksliai valandoms.
Tik darbuokitės  biggrin.gif  wub.gif

Turi buti parasyta OT informaciniam lapelyje.
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 15, 13:42)
*Leta* jei naudojiesi ebay tai maciau ten labai didelis pasirinkimas ir kainos mazos OT  mirksiukas.gif

nesinaudoju ebay smile.gif

QUOTE(letute25 @ 2011 03 15, 16:46)

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 15, 15:42)
Taip norisi patarti pazystamai mergaitei kad negertu KT bet ka tu ja perkalbesi, dar tik 17m kaip ji sako bijau pastoti ir siuo metu geriausia iseitis. Ir as taip galvojau, tik truputi vyresne buvau 20-ties, bet dabar jau visai kitaip galvoju ir elgciausi  unsure.gif
*lassie172* o tau kazkokie blogumai buvo, skaudejo kazka kai po KT ejai tikrintis ir kazka rado, ar tik profilaktiskai tikrinaisi ir aptiko kazkokiu blogumu?

*Leta* jei naudojiesi ebay tai maciau ten labai didelis pasirinkimas ir kainos mazos OT  mirksiukas.gif

man pradėjo nugarą skaudėti ir nujaučiau kažką negero..
Atsakyti