Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

QUOTE(lassie172 @ 2011 03 12, 21:37)
Nu va, šiandien 13 CD, iki šiol OT nieko neparodė, tik neryškią antrą juostą, tačiau BT nuo 36.6 visą pirmą ciklo pusę, šiandieną krito iki 36.3, skaudą dešinį šoną ir yra skaidrios tąsios išskyros. Žiūrėsim kaip bus toliau, bet greičiausiai OT visgi pjauna gryba g.gif  Arba tie iš ebay nepatikimi schmoll.gif

13CD yra dar labai nedaug, kodėl taip nekantraujate?
Kokio ilgio Jūsų ciklas?
Jei ciklas trunka 29dienas, tai 13CD reikia tik pradėti gadinti testukus.
O dėl testų patikimumo, žinoma yra visokių, tačiau ovuliacijos testai yra begalo geras ir patikimas dalykas, tik gaila, kad dažnai juos naudoja netinkamai ir visą bėdelę suverčia testams...
Papildyta:
QUOTE(Cili @ 2011 03 12, 11:16)
antrą mėnesį darau OT, tai man antra juostelė būna labai neryški, o po dienos jau vėl rodo tik vieną juostelę, įdomiai taip pas mane... g.gif  na bet namų darbus darome reguliariai, beveik kiekvieną dieną  g.gif  žiūrėsim ar užtaikėm  g.gif  rolleyes.gif šiandien 22 CD, nebedarau OT jau nuo 19 CD, nes tai laidotuvės buvo, tai vėl kas, ai mečiau aš tą reikalą jaučiu  cool.gif nerodo man ryškios antros juostos nors ką  doh.gif

Arba Jūsų organizme pasigamina mažiau liuteinizuojančio hormono arba testukų jautrumas per mažas...o iš kus Jūsų testukai?
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2011 03 13, 00:24)
13CD yra dar labai nedaug, kodėl taip nekantraujate?
Kokio ilgio Jūsų ciklas?
Jei ciklas trunka 29dienas, tai 13CD reikia tik pradėti gadinti testukus.
O dėl testų patikimumo, žinoma yra visokių, tačiau ovuliacijos testai yra begalo geras ir patikimas dalykas, tik gaila, kad dažnai juos naudoja netinkamai ir visą bėdelę suverčia testams...
Papildyta:
Arba Jūsų organizme pasigamina mažiau liuteinizuojančio hormono arba testukų jautrumas per mažas...o iš kus Jūsų testukai?

Mano ciklas 28 dienos, šiaip 12 CD aną mėn rodė teigiamą (na, juostelė nebuvo tokio pat ryškumo, bet gan ryški), o šį ciklą neryškėja doh.gif Bet aš matuoju BT ir stebiu gleives, tai šiandien arba ryt vyks O. Gali būti, kad tiesiog į šlapimą LH per mažai išsiskyrė arba šlapimas nebuvo koncentruotas arba tiesiog nepagavau bangos. Šiaip ar taip aš OT perku iš ebay, tai jie kartais tikrai nesamones rodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2011 03 12, 23:24)

testukus pardavė viena narė iš SM, manau jie iš ebay g.gif 20 jautrumo pas mane....
šiaip du ciklus man apie 16CD parodė neryškią antrą juostelę, bet tik kad ji neryški ax.gif BT nematuoju,šiaip ciklas pas mane 26-28 CD kaip laikrodis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 12, 23:50)
Mano ciklas 28 dienos, šiaip 12 CD aną mėn rodė teigiamą (na, juostelė nebuvo tokio pat ryškumo, bet gan ryški), o šį ciklą neryškėja doh.gif  Bet aš matuoju BT ir stebiu gleives, tai šiandien arba ryt vyks O. Gali būti, kad tiesiog į šlapimą LH per mažai išsiskyrė arba šlapimas nebuvo koncentruotas arba tiesiog nepagavau bangos. Šiaip ar taip aš OT perku iš ebay, tai jie kartais tikrai nesamones rodo smile.gif

Jei praeitą mėnesį lygiai tie patys testukai Jums parodė ovuliaciją, vadinasi jie yra geri smile.gif
Beje ebejuje ovuliacijos testukų bei pardavėjų yra ne vienas ir ne du, todėl ir sakau, kad negalima taip kategoriškai teigti.
Lietuviškoje internetinėje testukų parduotuvėje testai.eu vieni testukai taip pat keliauja iš Anglijos, kiti iš Amerikos, skiriasi jų firmos, kainos, tačiau visos mamytės tik su gerais atsiliepimais ir rezultatais.
Linkiu kuo greičiau sulaukti stebuklėlio nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caramelcandy: 13 kovo 2011 - 20:18
QUOTE(caramelcandy @ 2011 03 13, 22:09)
Jei praeitą mėnesį lygiai tie patys testukai Jums parodė ovuliaciją, vadinasi jie yra geri  smile.gif

Dėja, ne tie patys smile.gif
Atsakyti
O kokios firmos šie? Koks jautrumas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2011 03 13, 22:19)
O kokios firmos šie? Koks jautrumas? smile.gif

Prieš tai pirkau iš vienos mamytės, berods 40 jautrumo, o šie iš ebay 20 jautrumo. Šiaip sudėjus juos visus 12 CD antra juostelė ryškiausia, bet toli gražu iki tokio pat ryškumo su kontroline. Gal būt BT pakankamai nepakils ir šis ciklas bus anovuliacinis, viskas išaiškės eigoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 13, 20:24)
Prieš tai pirkau iš vienos mamytės, berods 40 jautrumo, o šie iš ebay 20 jautrumo. Šiaip sudėjus juos visus 12 CD antra juostelė ryškiausia, bet toli gražu iki tokio pat ryškumo su kontroline. Gal būt BT pakankamai nepakils ir šis ciklas bus anovuliacinis, viskas išaiškės eigoje smile.gif

Merginos as anksciau buvau rasiusi kad paskutini kart kai dariau OT tai dariau ir ryte ir vakare. Ir man tik ryte l.ryskus buvo, o jau vakare maziau ryskus, ir toliau vis blanko. Gal tikrai nepataikei ant bangos g.gif
Dabar as jau isigijau kitoki "zaisliuka" ax.gif nors sakiau kad jau neskaiciuosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 14, 18:09)
Merginos as anksciau buvau rasiusi kad paskutini kart kai dariau OT tai dariau ir ryte ir vakare. Ir man tik ryte l.ryskus buvo, o jau vakare maziau ryskus, ir toliau vis blanko. Gal tikrai nepataikei ant bangos  g.gif
Dabar as jau isigijau kitoki "zaisliuka"  ax.gif nors sakiau kad jau neskaiciuosiu  blush2.gif

Kokį? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 14, 18:09)
Merginos as anksciau buvau rasiusi kad paskutini kart kai dariau OT tai dariau ir ryte ir vakare. Ir man tik ryte l.ryskus buvo, o jau vakare maziau ryskus, ir toliau vis blanko. Gal tikrai nepataikei ant bangos  g.gif
Dabar as jau isigijau kitoki "zaisliuka"  ax.gif nors sakiau kad jau neskaiciuosiu  blush2.gif

Šiaip taip, OT dariausi gerokai po pietų g.gif
Atsakyti
Nu va, be reikalo trizniavau, šiandien "ant durniaus" pasidariau OT (nors buvau ir daug gerus ir t.t.), bet testas parodė dvi ryškias linijas bigsmile.gif reiškias O bus apie 16 17 CD smile.gif O aš jau norėjau juos nurašyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 14, 17:16)
Nu va, be reikalo trizniavau, šiandien "ant durniaus" pasidariau OT (nors buvau ir daug gerus ir t.t.), bet testas parodė dvi ryškias linijas bigsmile.gif  reiškias O bus apie 16 17 CD smile.gif  O aš jau norėjau juos nurašyti  biggrin.gif

As isigijau monitoriu i kuri dedasi testukas ir tada tas parodo kada arteja O, buna kad ir pacia O parodo, bet ne visada. Ziuresiu ka jis cia man parodys. Ir tikiuosi kad gydytojas leis ir toliau planuotis ax.gif
*lassie172* matai ir tu sulaukei savo dvieju ryskiu bruksneliu, butu gerai kad ir po 2 savaiciu du pamatytum smile.gif tik jau NT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 14, 20:43)
As isigijau monitoriu i kuri dedasi testukas ir tada tas parodo kada arteja O, buna kad ir pacia O parodo, bet ne visada. Ziuresiu ka jis cia man parodys. Ir tikiuosi kad gydytojas leis ir toliau planuotis  ax.gif
*lassie172* matai ir tu sulaukei savo dvieju ryskiu bruksneliu, butu gerai kad ir po 2 savaiciu du pamatytum smile.gif tik jau NT  mirksiukas.gif

Anksčiau ar vėliau pamatysim visos 4u.gif O tai koks ten testukas dedasi į monitorių? OT? Kiek kainavo ir iš kur gavot? biggrin.gif
Atsakyti