Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

O man šiandiena 12 CD ir OT nieko nerodo verysad.gif Įtariu šį mėn teks palaidoti viltis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 11, 15:44)
O man šiandiena 12 CD ir OT nieko nerodo verysad.gif  Įtariu šį mėn teks palaidoti viltis verysad.gif

Oi mergina nenusimink dar mirksiukas.gif dar tikrai parodys, pamatysi. Man rode gal 14CD bet jau dziaugsmo buvo tai lyg buciau nestumo testo dvi juosteles pamacius ax.gif
Cia kazkurioj temoj (lyg tai "Kada anksciausiai galima daryti nestumo testa") labai fainas staipsnis ikeltas apie nestumo ir ovuliacijos testus. Ir zinai parasyta kad ovuliacijos testas buna teig. pries O, o ne tada kai ji vyksta ir pacios vaisingiausios yra 2 dienos po O g.gif
Kantrybes ir sekmes darbukuose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joanaxxxx: 11 kovo 2011 - 19:52
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 11, 21:46)
Oi mergina nenusimink dar  mirksiukas.gif dar tikrai parodys, pamatysi. Man rode gal 14CD bet jau dziaugsmo buvo tai lyg buciau nestumo testo dvi juosteles pamacius  ax.gif
Cia kazkurioj temoj (lyg tai "Kada anksciausiai galima daryti nestumo testa") labai fainas staipsnis ikeltas apie nestumo ir ovuliacijos testus. Ir zinai parasyta kad ovuliacijos testas buna teig. pries O, o ne tada kai ji vyksta ir pacios vaisingiausios yra 2 dienos po O  g.gif
Kantrybes ir sekmes darbukuose  4u.gif

Aha skaičiau, tik irgi nesupratau, kaip gali būti vaisingos dienos po O? blink.gif
Visviena man gydytoja liepia progesteroną tikrintis, tai pamatysiu buvo O ar ne smile.gif Bet paprastai 12 CD jau rodo dvi juosteles (ciklas 28 d). Tiesą sakant nustojau jaudintis, kažkoks vidinis balsas sako, kad visviena susilauksim savo vaikelio. Tik vyro gaila, labai jau jis nori tų vaikų ir kai nesigauna nuslūsta šimtą kart labiau už mane smile.gif
Atsakyti
antrą mėnesį darau OT, tai man antra juostelė būna labai neryški, o po dienos jau vėl rodo tik vieną juostelę, įdomiai taip pas mane... g.gif na bet namų darbus darome reguliariai, beveik kiekvieną dieną g.gif žiūrėsim ar užtaikėm g.gif rolleyes.gif šiandien 22 CD, nebedarau OT jau nuo 19 CD, nes tai laidotuvės buvo, tai vėl kas, ai mečiau aš tą reikalą jaučiu cool.gif nerodo man ryškios antros juostos nors ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 03 12, 12:16)
antrą mėnesį darau OT, tai man antra juostelė būna labai neryški, o po dienos jau vėl rodo tik vieną juostelę, įdomiai taip pas mane... g.gif  na bet namų darbus darome reguliariai, beveik kiekvieną dieną  g.gif  žiūrėsim ar užtaikėm  g.gif  rolleyes.gif šiandien 22 CD, nebedarau OT jau nuo 19 CD, nes tai laidotuvės buvo, tai vėl kas, ai mečiau aš tą reikalą jaučiu  cool.gif nerodo man ryškios antros juostos nors ką  doh.gif

Man šį mėn nerodo verysad.gif gal nevyksta O, reikės PRG pasitikrinti ir bus aišku, jei PRG bus geras, tai nesidarysiu daugiau OT, nes grybą pjauna reiškias..
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 12, 12:21)
Man šį mėn nerodo verysad.gif  gal nevyksta O, reikės PRG pasitikrinti ir bus aišku, jei PRG bus geras, tai nesidarysiu daugiau OT, nes grybą pjauna reiškias..

o kaip tą PRG pasitikrinti? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 03 12, 13:54)
o kaip tą PRG pasitikrinti?  g.gif  g.gif

Progesteronas čia, nueini į bet kokią kliniką, kur daro hormoninius tyrimus 21 ciklo dieną ir pasidarai progesterono tyrimą, jei daugiau nei 25 ovuliacija vyksta, jei ne, tai greičiausiai ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 12, 15:03)
Progesteronas čia, nueini į bet kokią kliniką, kur daro hormoninius tyrimus 21 ciklo dieną ir pasidarai progesterono tyrimą, jei daugiau nei 25 ovuliacija vyksta, jei ne, tai greičiausiai ne  4u.gif

čia ima kraują tyrimams ar kaip? Įdomu kur šiauliuose juos padarytų? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 03 12, 18:46)
čia ima kraują tyrimams ar kaip? Įdomu kur šiauliuose juos padarytų?  g.gif  g.gif

aha kraują smile.gif Sorpo, tilžės g. 11 4u.gif Ryte padaro ir už kelių val atsakymas
Atsakyti
Nu va, šiandien 13 CD, iki šiol OT nieko neparodė, tik neryškią antrą juostą, tačiau BT nuo 36.6 visą pirmą ciklo pusę, šiandieną krito iki 36.3, skaudą dešinį šoną ir yra skaidrios tąsios išskyros. Žiūrėsim kaip bus toliau, bet greičiausiai OT visgi pjauna gryba g.gif Arba tie iš ebay nepatikimi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 12, 21:37)
Nu va, šiandien 13 CD, iki šiol OT nieko neparodė, tik neryškią antrą juostą, tačiau BT nuo 36.6 visą pirmą ciklo pusę, šiandieną krito iki 36.3, skaudą dešinį šoną ir yra skaidrios tąsios išskyros. Žiūrėsim kaip bus toliau, bet greičiausiai OT visgi pjauna gryba g.gif  Arba tie iš ebay nepatikimi schmoll.gif

skaičiau, kad tie iš ebay nelabai patikimi, geriausia būtų nusipirkti iš vaistinės, bet kaina doh.gif na bet gal reikės nusipirkti, matysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 03 12, 22:40)
skaičiau, kad tie iš ebay nelabai patikimi, geriausia būtų nusipirkti iš vaistinės, bet kaina  doh.gif na bet gal reikės nusipirkti, matysiu  g.gif

progesteroną visviena tikrinsiuos ir pasakysiu ar testai sumelavo ar aš čia nenormali biggrin.gif Tų iš vaistinės iš principo nepirksiu, nes apiplėšimas doh.gif
Atsakyti