Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

QUOTE(lassie172 @ 2011 03 07, 16:52)
Dėja, ar ji įvyko gali patvirtinti tik progesterono tyrimas smile.gif

o BT pakilimas nerodo įvykusios ovuliacijos? tai pakilusi BT gali rodyt ir nepilnavertę ovuliaciją? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lemputė @ 2011 03 07, 17:18)
o BT pakilimas nerodo įvykusios ovuliacijos? tai pakilusi BT gali rodyt ir nepilnavertę ovuliaciją? g.gif

sveikas žmogus
Įvykus ovuliacijai, po 1–4 dienų BT pakyla ir pakilusi laikosi (gali svyruoti, bet neturėtų kristi iki pirmai ciklo fazei būdingos temperatūros) iki kitų menstruacijų pradžios. BT turi pakilti bent 0,2 laipsnio, palyginti su šešiomis paskutinėmis žemos BT dienomis, ir tokia išsilaikyti bent 3 dienas – tada laikoma, kad ovuliacija tikrai įvyko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lemputė: 07 kovo 2011 - 16:40
QUOTE(lemputė @ 2011 03 07, 18:39)
sveikas žmogus
Įvykus ovuliacijai, po 1–4 dienų BT pakyla ir pakilusi laikosi (gali svyruoti, bet neturėtų kristi iki pirmai ciklo fazei būdingos temperatūros) iki kitų menstruacijų pradžios. BT turi pakilti bent 0,2 laipsnio, palyginti su šešiomis paskutinėmis žemos BT dienomis, ir tokia išsilaikyti bent 3 dienas – tada laikoma, kad ovuliacija tikrai įvyko.

Iš savo, savo pažįstamu patirties galiu pasakyti, kad tikrai ne smile.gif Teoriškai turėtų būti taip, bet organizmas yra sudėtingas smile.gif 21 CD tikrinies PRG, jei daugia nei 25 viskas ok, jei ne, tai ne. Man čia ir ginė tą patį sakė smile.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif nebesuprantu saves,OT vakar dariau ir testo bruksnelis buvo riebus.bt ne vienodas su kontroliniu,tij maniau kad siandien bus ryskesnis,bt ne siandien blankesnis nesuprantu,jauciu pilva maudzia ir krutine siandien skaudi g.gif
http://www.babyplan.ru/profile/102249
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 08, 17:25)
doh.gif  doh.gif  nebesuprantu saves,OT vakar dariau ir testo bruksnelis buvo riebus.bt ne vienodas su kontroliniu,tij maniau kad siandien bus ryskesnis,bt ne siandien blankesnis nesuprantu,jauciu pilva maudzia ir krutine siandien skaudi  g.gif

*dulsyte* kaip minėjau, 21 CD nueikite psitikrinti progesterono, bus viskas kuo aiškiausiai, nes aš jau įsitikinai, kad tie visi testeriai tik pasižaidimui.. Bet jei požymiai yra, greičiausiai O vyksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lassie172: 08 kovo 2011 - 15:49
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 08, 16:49)
*dulsyte* kaip minėjau, 21 CD nueikite psitikrinti progesterono, bus viskas kuo aiškiausiai, nes aš jau įsitikinai, kad tie visi testeriai tik pasižaidimui..  Bet jei požymiai yra, greičiausiai O vyksta.

reiks taip ir padaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 08, 18:42)
reiks taip ir padaryti  ax.gif

dažniausiai šiaip jei O vyksta ir kiaušintakiai pratekami, o pastoti nepavyksta problemos būna su vyro grikiukais smile.gif Bet bent tris mėn iš eilės reikia tirtis progesteroną, geriausia jei jis 21 cd butu bent 30 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 08, 17:49)
dažniausiai šiaip jei O vyksta ir kiaušintakiai pratekami, o pastoti nepavyksta problemos būna su vyro grikiukais smile.gif Bet bent tris mėn iš eilės reikia tirtis progesteroną, geriausia jei jis 21 cd butu bent 30 smile.gif

su vyro grikiukais viskas gerij ax.gif ,vat reikes man laabiau pasistengti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 08, 19:07)
su vyro grikiukais viskas gerij  ax.gif ,vat reikes man laabiau pasistengti  ax.gif

O man darė laparoskopiją, dabar viskas tvarkoj, O vyksta, bet kažkodėl iki šiol dar neužkibo... Na labai tikiuosi, kad šį mėn... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 08, 18:13)
O man darė laparoskopiją, dabar viskas tvarkoj, O vyksta, bet kažkodėl iki šiol dar neužkibo... Na labai tikiuosi, kad šį mėn...  rolleyes.gif

kuo didzisusios sekmes tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 08, 16:25)
doh.gif  doh.gif  nebesuprantu saves,OT vakar dariau ir testo bruksnelis buvo riebus.bt ne vienodas su kontroliniu,tij maniau kad siandien bus ryskesnis,bt ne siandien blankesnis nesuprantu,jauciu pilva maudzia ir krutine siandien skaudi  g.gif

Tikriausiai šiandien vyksta ovuliacija.
O testukas nebūtinai turi išryškėti labiau už kontrolinę juostelę.
Jūs darotės testukus ir iš visų išsirenkate ryškiausia. O Jūsų ryškiausias ir buvo vakar, o šiandien jau jaučiate pamaudenimus.
Sekmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2011 03 09, 12:21)
Tikriausiai šiandien vyksta ovuliacija.
O testukas nebūtinai turi išryškėti labiau už kontrolinę juostelę.
Jūs darotės testukus ir iš visų išsirenkate ryškiausia. O Jūsų ryškiausias ir buvo vakar, o šiandien jau jaučiate pamaudenimus.
Sekmės  mirksiukas.gif

taip ir as pamaniau,aciu uz patarima,pasitaisiau ir grafikiuke,nes tijp ryskiai buvo tada o jau vakar blankiau sakau del ramybes dar siandien pagadinsiu,ir tikrai isitikinsiu ar ryskiausias ir buvo 12 CD.aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti