Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (15 dalis)

QUOTE(semke @ 2011 02 16, 17:02)
Sveikutes,
Gal pasakysit kur ir uz kiek perkat OT? Noreciau pasipirkti....

as pirkau is testai.eu, tik su jais galima susiskambinti jei is vln ir kur nors susitikus nupirkti is tu zmoniu smile.gif tai as ta pacia diena gavau . 20 testu kainavo apie 30 lt.. wink.gif
Atsakyti
Merginos, o galimas variantas, kad 8 dienas (nuo 12 ciklo dienos iki 20 ciklo dienos, OT rodo antrą neryškią juostelę (apie 17-18 ciklo dienas, buvo šiek tiek ryškesnė, bet ne ryškesnė už kontrolinę)? BT nepakyla verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 02 18, 12:29)
Merginos, o galimas variantas, kad 8 dienas (nuo 12 ciklo dienos iki 20 ciklo dienos, OT rodo antrą neryškią juostelę (apie 17-18 ciklo dienas, buvo šiek tiek ryškesnė, bet ne ryškesnė už kontrolinę)? BT nepakyla  verysad.gif

Gali rodyti, bet BT pakylimas yra pagrindinis rodiklis, kad O įvyko, jei nepakyla BT, laikoma, kad O neįvyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 02 18, 11:29)
Merginos, o galimas variantas, kad 8 dienas (nuo 12 ciklo dienos iki 20 ciklo dienos, OT rodo antrą neryškią juostelę (apie 17-18 ciklo dienas, buvo šiek tiek ryškesnė, bet ne ryškesnė už kontrolinę)? BT nepakyla  verysad.gif

Man tai po teigiamo OT po to dar 10 dienų rodė neryškią juostelę
Atsakyti
Nors šiaip nueinat išsitirti progesterono ir viskas bus aišku kaip ant delno, vyko O ar ne.. Nes šian gydytoja sakė, kad tie OT tiestai dar nieko nereiškia...
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Pirmą mėn. bandžiau testukus ir truputį suabejojau tikslumu. Dariau sąžiningai pagal instrukcijas vakarais po darbo.15-19 c.d -neigiami, 20 c.d. rodė beveik teigiamą, o 21 c.d. tikrai teigiamą (net ryškesnė testinė juostelė) ir rytą po teigiamo testo pakilo BT 37.1 ir laikėsi 10 d. iki mmm. O juk rašo turi įvykti po 24-36 val po teigiamo testo. mano atveju gavosi, kad teigiamas sutapo su O arba jau po O teigiamą parodė g.gif Nes BT pakyla juk po O..?
Kad O įvykusi parodė ir progesterono tyrimas 27 c.d. buvo geras.
Atsakyti
QUOTE(Simon@ @ 2011 02 21, 12:44)
Sveikos  smile.gif

Pirmą mėn. bandžiau testukus ir truputį suabejojau tikslumu. Dariau sąžiningai pagal instrukcijas vakarais po darbo.15-19 c.d -neigiami, 20 c.d. rodė beveik teigiamą, o 21 c.d. tikrai teigiamą (net ryškesnė testinė juostelė) ir rytą po teigiamo testo pakilo BT 37.1 ir laikėsi 10 d. iki mmm. O juk rašo turi įvykti po 24-36 val po teigiamo testo. mano atveju gavosi, kad teigiamas sutapo su O arba jau po O teigiamą parodė  g.gif Nes BT pakyla juk po O..?
Kad O įvykusi parodė ir progesterono tyrimas 27 c.d. buvo geras.

jei sakote kad 20 cd jums rode beveik teigiama, buna kad rodo pora dienu teigiama, tai gali buti kad jums o ivyko pvz 21 cd ryta smile.gif o 22 cd jau temp uzkilo. ar taip supratau? smile.gif
o jums ant kurios dienos ff o nubreze? smile.gif
siaip man pirma men bandant juos irgi nesamone gavos - o buvo 18 cd, o man nuo 16 cd iki 20 cd tik neryskios buvo juosteles ir visai nieko neparode unsure.gif o vat antra men jau viskas gerai . tai ir nezinau kaip cia yra smile.gif
Atsakyti
kada reike daryti ot ryte ar vakare
Atsakyti
QUOTE(KashaloTe @ 2011 02 21, 13:58)
jei sakote kad 20 cd jums rode beveik teigiama, buna kad rodo pora dienu teigiama, tai gali buti kad jums o ivyko pvz 21 cd ryta smile.gif o 22 cd jau temp uzkilo. ar taip supratau? smile.gif
o jums ant kurios dienos ff o nubreze? smile.gif
siaip man pirma men bandant juos irgi nesamone gavos - o buvo 18 cd, o man nuo 16 cd iki 20 cd tik neryskios buvo juosteles ir visai nieko neparode  unsure.gif o vat antra men jau viskas gerai . tai ir nezinau kaip cia yra smile.gif

FF nubreze 21 d., nes iki tol buvo stabili tempe 36,5. Tik keista, kad pries ryskiu abieju nerode, juk 20 c.d. vakare darytas visgi nebuvo teigiamas g.gif
Pabandysim dar vieną mėnesį pažaisti. Gal kiekvienas organizmas dar su savo iskirtinumais visokiais mirksiukas.gif

OT dauguma daro popiet, vakare. Svarbu 2-3 val būti nevalgius,negėrus ir į WC nejus.
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2011 02 21, 22:02)

Kiek teko skaityt tai OT geriausia daryt ne su rytiniu slapimu, nes LH hormonas pradeda gamintis mazdaug nuo 10h. tai geriausia manau butu darytis apie 12h ir net vakare, bet reiketu pries tai negerti mazdaug 2h smile.gif 4u.gif jei klystu, tai manau forumietes pataisys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2011 02 21, 21:02)

skaiciau kad geriausia yra apie 14 h smile.gif
Atsakyti
aš dariau apie 15,30 val. būdavau negėrus, bet eidavau į wc, dabar paskaičiau, kad geriau neiti 2-3 val g.gif g.gif
Atsakyti