sveikos, noriu parodyti savo 7 dienu eksperimenta ir norejau suzinoti jusu nuomone. Tris dienas rodo LH banga , ar tai normalu?
Kazko kompas neikelia nuotraukos, tad keliu nuoroda:
http://public.fotki....s/dscf7817.html
QUOTE(inezzza @ 2011 02 17, 09:09)
iš tikro, tai panikoj aš o jei apskritai ovuliacija nevyksta man pamenu, mūsų angelėlis, kai įsitvirtino pradžioje tai naudojau Dufaston...čia gal viskas dėl to, kad bėdos su kokiais hormonais pas mane
gal gali plačiau papasakot apie gleives kaip jos turėtų pasikeisti?
o gal čia psichiškai viskas iš to didelio noro
gal gali plačiau papasakot apie gleives kaip jos turėtų pasikeisti?
o gal čia psichiškai viskas iš to didelio noro
Ar ant testo pakuotės kitoje pusėje nėra parašyto jautrumo? Turėtų būti užrašas 20miu/ml arba 30miu/ml.
Nežinau kokio pas Jus jautrumo testukai, bet galbūt Jums netinka testukų jautrumas.
Beje, ne visada turi būti juostelė ryškesnė už kontrolinę. Tiesiog darant testukus kokią savaitėlę iš visų išrenkamas ryškiausias
Kutikule,
Mano manymu Jums ovuliacija įvyko 15cd ir po to juostelė pradėjo blankti.
QUOTE(kutikutule @ 2011 02 17, 10:35)
sveikos, noriu parodyti savo 7 dienu eksperimenta ir norejau suzinoti jusu nuomone. Tris dienas rodo LH banga , ar tai normalu?
na as matau, kad ryskiausias buvo 02.13 o paskui po truputuka blanko
QUOTE(semke @ 2011 02 16, 21:33)
Is vaistines tai brangoka... o kaip internetu nusipirkti? gal per tarpininkus perkat ar puslapiuka koki zinot is kur siuncia i LT ir ne koki menesi laiko?
As berods is testai.eu pirkau, atsiuntė per 3 dienas bet jie ne visada jų turi. Daugiau gal iš Ebay, kartais čia šitam skyrelyje pardavinėja
QUOTE(Ziuokute @ 2011 02 17, 10:46)
na as matau, kad ryskiausias buvo 02.13 o paskui po truputuka blanko
na o jei mes ND atlikom 13 ir 14 dienom, ar yra kokia tikimybe, kad uzkibs? nes kiek skaiciau ovuliacija prasideda 12-48 val. po lh bangos, o vaisingiausios dienos 3 dienos po O, pataisykit jei klystu, aciu
QUOTE(Cili @ 2011 02 16, 21:39)
aš irgi galvojau, geriau arbor reikėjo kokį padėvėtą pirkti, negu OT tiek prispirkti
Geriausia Arboras plius OT ir BT matavimas plius gleivės
Šį mėn taip ir dariau, o vikas parasta, stebi OT ir Arborą, tada parodo 2 juostas, tada žiūri arborą ir jei vyksta O, tada dideli paparčiai kitas 3 dienas, tada ryte BT ne mažesnė nei 37 (čia man tik asmeniškai, visą ciklą matuotis tyngiu, bet prieš O pasimatuoju ir po O) ir aišku, jei vyksta O, pasikeičia gleivės, tą iškart pastebėsit, jei bent vieną ciklą tikrinsit. Jei nėra O, tada ten sausa arba gleivės nelimpa iš vis, o jei O yra, tada jos tysta tarp pirštų ir būna skaidrios arba kaip kiaušinio baltymas, nes tik tokiose gleivėse gali išgyventi spremiukai žodžiu O dienom ten turi būti tąsu ir drėgna
Plius per O mane rytais pykina ir norisi Beje iki laporoskopijos man niekas nevykdavo, tai aš iškar jaučiu skirtumus
Papildyta:
QUOTE(kutikutule @ 2011 02 17, 12:11)
na o jei mes ND atlikom 13 ir 14 dienom, ar yra kokia tikimybe, kad uzkibs? nes kiek skaiciau ovuliacija prasideda 12-48 val. po lh bangos, o vaisingiausios dienos 3 dienos po O, pataisykit jei klystu, aciu
Vaisingos 3 dienos prieš O, O ir 3 dienos po O
QUOTE(caramelcandy @ 2011 02 17, 10:40)
Ar ant testo pakuotės kitoje pusėje nėra parašyto jautrumo? Turėtų būti užrašas 20miu/ml arba 30miu/ml.
Nežinau kokio pas Jus jautrumo testukai, bet galbūt Jums netinka testukų jautrumas.
Beje, ne visada turi būti juostelė ryškesnė už kontrolinę. Tiesiog darant testukus kokią savaitėlę iš visų išrenkamas ryškiausias
Kutikule,
Kutikule,
Tai vat, kad nėra pirkau iš eurovaistinės....visą instrukciją net du kartus perskaičiau, dėžutę nuo iki apžiūrėjau-jokios info apie jautrumą
O kokio jautrumo testai reikalingi? Apskritai kaip jie skirstomi? visai žalia aš dar tuose reikaluose, tai kas galit, help
Iš tikro, tai man vieną dieną juostelė buvo pakankamai ryški, tačiau ne ryškesnė nei kontrolinė ir panašiai tą dieną, kai buvo ryškesnė jaučiau tempimą šonuose bet tada temperatūra turėjo po to šoktelt, o ji nė iš vietos
QUOTE(inezzza @ 2011 02 17, 12:26)
Tai vat, kad nėra pirkau iš eurovaistinės....visą instrukciją net du kartus perskaičiau, dėžutę nuo iki apžiūrėjau-jokios info apie jautrumą
O kokio jautrumo testai reikalingi? Apskritai kaip jie skirstomi? visai žalia aš dar tuose reikaluose, tai kas galit, help
Iš tikro, tai man vieną dieną juostelė buvo pakankamai ryški, tačiau ne ryškesnė nei kontrolinė ir panašiai tą dieną, kai buvo ryškesnė jaučiau tempimą šonuose bet tada temperatūra turėjo po to šoktelt, o ji nė iš vietos
Eurovaistinėse man atrodo 40, o man pvz tinkamiausi 30miu/ml O šiaip LH banga negarantuoja, kad įvyks ovuliacija Kartais folikulas ir nesprogsta.
QUOTE(lassie172 @ 2011 02 17, 11:34)
Eurovaistinėse man atrodo 40, o man pvz tinkamiausi 30miu/ml O šiaip LH banga negarantuoja, kad įvyks ovuliacija Kartais folikulas ir nesprogsta.
tai 40 yra jautriausi ar kaip? o gal kuri žinot kokie pojūčiai paprastai būna jei folikulas nesprogsta?
QUOTE(inezzza @ 2011 02 17, 12:44)
tai 40 yra jautriausi ar kaip? o gal kuri žinot kokie pojūčiai paprastai būna jei folikulas nesprogsta?
Ne jautriausi berods 10 BT nepakyla, o jei stebeti su Arboru, kristalizacija pasiekusi piką nemažėja arba sumažėja ir vėl pasirodo
QUOTE(lassie172 @ 2011 02 17, 11:47)
Ne jautriausi berods 10 BT nepakyla, o jei stebeti su Arboru, kristalizacija pasiekusi piką nemažėja arba sumažėja ir vėl pasirodo
Kadangi man temperat8ra nekyla, reiškia, kad jei ir įvyksta ovuliacija, folikulas nesprogsta....gal kuri esat susidūrusios, kas tokiu atevju gelbėja? Gal yra kokių liaudiškų priemonių?
QUOTE(inezzza @ 2011 02 17, 13:11)
Kadangi man temperat8ra nekyla, reiškia, kad jei ir įvyksta ovuliacija, folikulas nesprogsta....gal kuri esat susidūrusios, kas tokiu atevju gelbėja? Gal yra kokių liaudiškų priemonių?
Iš pradžių reikia tirtis hormonus. Iš liaudiškų priemonių - folinė rūgštis ir citrusiniai vaisiai, bet nežinau ant kiek tas efektyvu Man padėjo tik operacija
bet reikia stebėti kelis ciklus iš eilės, jei BT nekyla 4 mėn, galima įtarti sutrikimus