Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit. Dingo, radome kačiuką...

Vilniuje rasta Siamo veisles katyte arba katinelis.
Kuo skubiau kreiptis i az.
Atsakyti
Vilniuje, Šatrijos Raganos (S/b Pragiedruliai) ar Mileišiškių sodų n-oji gatvių rajone, dingo rainas katinėlis apie 1 metų amžiaus. Yra uždėtas žalias antkaklis su skambaliukais. Radusius ar mačiusius labai prašome pranešti.
Atsakyti
vieną dieną atidarius sklepo duris mane pasitiko nemaža šeimyna: 3 kačiukai ir jų mama. visi bailiukai, bėga nuo žmogaus - nepasitiki. pačią drąsiausią rainiukę sesę prisiviliojau maistu.
taigi ji nukirminuota ir nublusuota jau laukia šiltų namų. wub.gif
kol kas dar į žmogų žiūri iš tolo, bet susisukus į rankšluostį ant mano rankų užmigo labai greitai. jaunutė dar tik kokių 2mėn, todėl instinktai greitai nurims ir atsiduos žmogaus meilei. wub.gif

pilkasis berniukas atkeliavo tą pačią dieną, jį rado vaikai po laiptais. jis drąsesnis, patikimiau žvelgia į žmogų, amžius apie 2mėn. taip pat nukirminuotas ir nublusuotas laukia naujų šeimininkų. wub.gif

naujo gyvenimo pradžiai abiem kačiukams padovanosim kraiko ir maistelio. 4u.gif

Šiauliai.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2011 04 21, 10:01)
Gal kas pasigedote ar zinote kas pasigedo Vilniuje centre raino katino? Labai grazus, matosi priziuretas rainas katinas, atsirado kieme kai buvo morcius, kieme gyvena 4 katytes, tai jis cia ir apsistojo kartu su jomis tikriausiai. Vaikstineja su raudonu antkakliu, tikriausiai dar gana jaunas, nes nori zaisti, glaustosi aplink kojas, leidziasi paglostomas. Iskabinciau kokius skelbimus, bet nesu tikrai ar jis kur nors netoli negyvena arba gal kokie kaimynai isleidzia tiesiog ji pabimbineti ir jis cia gyvena  biggrin.gif  Galbut jis ir namo pareina ir retkarciais tik ateina, nes jis niekada nevalgo kartu su kiemo katemis ir asmeniskai jam siuliau desros, tai neima.. Bet buvau ji anksciau jau pastebejusi, o dabar jau kokias 3 dienas is eiles jis pas mus kieme. Kieme gyveno katinas labai ilgai, bet ji suvazinejo, o po to pradejo eiti katinu gvardijos i kiema ir jie visi kovesi kuris cia pasiliks.. Tai va sis grazuolis visus nugalejo ir liko..



Pasirodo šis katinas yra kaimynų ir tiesiog išleidžia jį pasivaikščioti į kiemą blush2.gif
Atsakyti
Sveiki gerieji zmones,dovanojami du kaciukai,nuotrauku neturiu del techniniu kliuciu,yra raina katyte ir juodas katukas ,jiem menesis laiko yra neisrankus,jau nukirminti,rasti lauke naslaiteliai,jie pukuoti =ne trumpo plauko,ieskomi jiems namai kaune ir skubiai, kreiptis su rimtais ketinimais 860152109 acestume i namus,bet tik kaune
Atsakyti
Vilniuje, Šeškinėje, Paberžės g. 2011-07-26 dingo katytė. Pilka, ilgesnio plauko. Iškrito iš balkono naktį. Gal kas matėt kur. Vaikai liūdi be savo katytės. 864830499

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Siru @ 2011 07 20, 19:44)
Vilniuje, Šatrijos Raganos  (S/b Pragiedruliai) ar Mileišiškių sodų n-oji  gatvių rajone,  dingo rainas katinėlis apie 1 metų amžiaus. Yra uždėtas žalias antkaklis su skambaliukais. Radusius ar mačiusius labai prašome pranešti.


Atsirado mūsų katinėlis. Buvo nuklydęs beveik keturis kilomentrus. Atsirado lygiai po savaitės. Išklijavome šiame rajone ant pagrindinių kelių pora šimtų skelbimų. Vieni gerieji žmonės paskambino vakar ryte ir pasakė, kad miegojo ant namo laiptų. Pasirodo, kad jų kaimynai šėrė keturias dienas. Tai sergėjome visą dieną prie jų namų. Vakare kai atėjo paėsti ir sugavome. Dabar visi su katinu miegame iš nuovargio, nes tik dabar jį pajautėm.
Sėkmės visiems ieškantiems!
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2011 07 27, 13:54)
Vilniuje, Šeškinėje, Paberžės g. 2011-07-26 dingo katytė. Pilka, ilgesnio plauko. Iškrito iš balkono naktį. Gal kas matėt kur. Vaikai liūdi be savo katytės. 864830499


Atsirado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2011 06 25, 23:50)
Labai prašau, padėkite surasti...
Kaune, Trakų gatvėje, dingo balta katytė. 10 mėn. Gali būti susižeidusi ir labai alkana.
Visa balta, tik ant kaktos dešinėje pusėje yra dėmelė.

Jei kas radote -  priglauskite ir paskambinkite 868711122, labai prašau...



Mes neradome savo katės sad.gif
Bet nusprendėm priglausti nuo konteinerio kačiuką, gal kas užskaitys mūsų gerą darbą ir priglaus mūsiškę...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 05 rugpjūčio 2011 - 20:04
QUOTE(Arbatėlė @ 2011 08 05, 20:02)
Mes neradome savo katės sad.gif
Bet nusprendėm priglausti nuo konteinerio kačiuką, gal kas užskaitys mūsų gerą darbą ir priglaus mūsiškę...

O Jūs bandėte jos ieškoti vėlų vakarą arba ankstyvą rytą, kai mažai žmonių? Paprastai naminukės toli nuo namų neina, dažnai išsigandę slepiasi kur netoliese.
Gal kas ją į prieglaudą kurią nunešti galėjo?

O kačiukui labai pasisekė, kad Jūs jį suradote ir priglaudėte smile.gif
Atsakyti
Ir ryte, ir vakare, ir naktį. Skelbimus klijavom, lapelius mėtėm į pašto dėžutes...Visas rajono kates jau pažįstam, ir jos mus pažįsta. (mūsų katė nukrito nuo stogo, gyveno ji ketvirtame aukšte)
Prieglaudas informavome ir pastoviai teiravomės. Nežinau ką galėjome dar padaryti. Ir vis dėl to, dar tikimės, kad atsiras.
O mažoji Tika - tikra ugnis, jos pilna visur smile.gif
Atsakyti
08.14 vakare Olandų gatvėje iš 4 aukšto iškrito katinas. Tik ryte apsižiūrėjom, kol kas niekur nerandam verysad.gif . Katinas rainas su baltu pilvu ir letenėlėm, 2-iejų metų, labai mielas.
Jeigu kas kur matėt ar priglaudėt - labai prašom pranešti 8 615 63788.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 15 rugpjūčio 2011 - 22:47