QUOTE(Eiryn @ 2014 09 10, 00:11)
Labai prašau pagalbos! 09 09 vėlai vakare pro balkoną iškrito mūsų mylimas katinas, britų trumpaplaukis, švelnaus juodo marmuro marginimo ant sidabro, plaukas neseniai kirptas, akys žalios. Kaunas, prie kalniečių parko, lukšio gatvėj 43 namo. Labai prašome pasidalinti, galbūt kasnors matėte, gal kas priglaudėte, svarbi betkokia informacija! Katinas kastruotas, čipuotas ir registruotas, labai jo ieškau ir baigiu išprotėti nuo nežinios. Turintiems betkokių žinių apie jį prašau pranešti man dieną ir naktį betkokiu laiku 861742191
taip pat iskabinkit spalvotus skelbimus su jusu gyvuno nuotrauka, kuo daugiau tuo geriau. Kuo daugiau zmoniu zinos apie tai, didesne tikimybe surasti ji... pakalbekite su valytojomis, zmonemis kurie gyvena salimais jusu, taip pat vaikuciais, jie zaisdami tikrai pastebes mazyli, jie linke padeti:) taip pat ir serejai, jei yra ten tokie ... dabar jis issigandes, pasislepes kur, ir visai netoli jusu namo. TIKRAI!! visa ta kosmara praejau sia savaite taip pat, kiek nemiegotu naktu, baigiau taip pat isproteti. ir dar ieskokite katino vakare kai triuksmo, zmoniu per daug nera lauke (man paskambino apie 23 val, kad mate kaciuka), o anksti ryte jau valytojos ir pastebejo (ziurekite zinute kieme) nors pati ieskojau visur kur tik imanoma, bet maziausiai ten kur ji ir buvo:) stiprybes Jums, tikrai atsiras Jusu katinas!
p.s. nepamaciau, kad radote, sveikinu Jus:)
Papildyta:
QUOTE(Eiryn @ 2014 09 10, 14:39)
Visur buvau visiems viską parašiusi ir apskambinus turbūt viską kieno radau numerius. Katinėlis jau namuose. Nors ir ne viskas gerai, bet grįžome iš veterinarų su geromis prognozėmis, tad išsigydysime, pasveiksime, ir daugiau niekada taip nenutiks. Saugokite savo gyvūnus kad jie neiškristų per langus, balkonus, aš atrodo ir saugojau tikrai, bet va kaip gavosi...
mano beje namie irgi vos neiskrito pro mazaji "langeli" stiklinto balkono, paciame virsuje paciame sone, isvykome i tolima kelione, o ji cia sugalvojo paskui mus, pasoko aukstai i ta fortke ir baladojosi pirmyn atgal ... o pas mus 12 aukstas ... tetis kai pamate toki vaizda, apsales buvo, gerai viskas gerai pasibaige... tai dabar stengiames uzdaryta laikyti ...ypac kai musu nera namie..