Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit. Dingo, radome kačiuką...

QUOTE(shimmer @ 2014 06 17, 10:13)
SKUBIAI ieškau naujų namų priklydusiam katinėliui.Šiandien anksti ryte(Kėdainiuose) radau gailiai kniaukiantį po savo langais. Pagal mane lyg katytė(bet negarantuoju) kokių 4-6 savaičių.
Valgo pats, linksmas, švelnus, labai mėgsta būti laikomas ant rankų.
Kadangi mano vaikas sergantis astma, jam negalima laikyti gyvūnų namie, tad prašome suteikti kačiukui naujus namus. Galime atvežti iki Kauno.
Rašykite čia arba skambinkite man 8-650-18548
user posted image
user posted image

KATINUKAS JAU ISKELIAVO I NAUJUS NAMUCIUS PAS GERUS ZMONES!
Atsakyti
Giraiteje vakar dingo 7 men. ryzas meino katinas. Tai mylimas seimos narys, todel ne tik vaikas, bet visa seima liudi.
Padekite. Atsilyginsime. Tel. 868655993
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kas pametėt katę lukšio gatvėj prie kalniečių parko??? Nuostabiai meili, 100% naminė, kailis šilkinis, ranka pati į kailį lenda glostyt. Matau jau trečia diena, anksčiau tikrai čia jos nebuvo. Matosi kad buvo kažkada skusta trumpai, dabar jau dalinai ataugusi. Didelė ir graži, žaliaakė, laaabai stambių kaulų, ypač tankaus kailiuko, labai švari. Net nufotografuoti neišeina, tik pritupi iškart ateina meilintis, prašo glostoma.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eiryn: 01 liepos 2014 - 18:43
Prieš savaitę Klaipėdoje Laukininkuose iš 37 namo balkono ( 1 aukšto), iššoko ir pabėgo katytė. Katytė 2 metų, sterilizuota, labai smulkutė, atrodo, kaip kačiukas, trumpaplaukė, visiškai juoda šviesiai rudomis akytėmis, vardu Murka. Labai meili, draugiška. Apieškoti visi artimiausi rajonai, bet be rezultatų. Gal kas matėt arba priglaudėt, gal moterys, kurios šeriat katinėlius pastebėjot naują katinuką. Manau labai toli nueiti negalėjo, nes katytė visiškai naminė. Šeimininkė pagyvenusi moteris labai jos ilgisi. Jei ką nors žinot labai prašom susisiekti kurio nors iš numerių.

Mano tel. 868729275

Šeimininkės tel.846222561(namų) 862040709 (mob.)
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Mėginkite ieškoti katytės vakare - labiausiai tikėtina, kad išlįs iš slėptuvės maisto ieškoti. Dar labai pravartu paklausinėti apylinkės vaikų - jie paprastai daug daugiau pastebi. Tikiuosi, greit rasite 4u.gif
Atsakyti
Liepos 8 d. apie 21 val. is nuosavo kiemo dingo musu katinelis (juodas su baltom letenelem, krutine ir balta barzdele, buvo su raudonu antkakliuku. Katineliui kokie 4-5 menesiai). Paprastas bet labai musu mylimas o ypac musu sunelio. Dingo Kaune, Seniavos pl. Gal kas priklaude? Radus skambinti tel: 861318546, atsilyginsim.

Nuotrauka nera ryski, bet vienintele verysad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Gizmo* @ 2014 07 08, 21:56)
Liepos 8 d. apie 21 val. is nuosavo kiemo dingo musu katinelis (juodas su baltom letenelem, krutine ir balta barzdele, buvo su raudonu antkakliuku. Katineliui kokie 4-5 menesiai). Paprastas bet labai musu mylimas o ypac musu sunelio. Dingo Kaune, Seniavos pl.  Gal kas priklaude? Radus skambinti tel: 861318546, atsilyginsim.

Nuotrauka nera ryski, bet vienintele  verysad.gif
user posted image


Katinelis atsirado thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

Liepos 15d. Nemėžyje dingo mūsų katinukas vardu Bliuzas. Buvo su rausvos spalvos antkakliu nuo blusų ir erkių. katinukas baltos ir rainos spalvų. Ilgais ūsais. 1m. amžiaus. Žaismingas ir draugiškas. Kastruotas, skiepytas. Miauksi prikimusiu balseliu.
Mačiusius, girdėjusius, labai prašome pranešti šeimininkams tel. 869811236. Būsime labai dėkingi.
http://www.google.lt...zHY3sOmIbHVPAEw
Atsakyti
Padėkit... ieškau naujų namų priklydusiam katinėliui. Labai gražus katinas (berniukas), šviesiai "ryžas" maždaug 3 mėn. Pati turiu katiną namuose, kuris kategoriškai nusistatęs prieš šį mažylį, puola iš pasalų tik spėk gaudyt schmoll.gif: verysad.gif gal kas priims šį gražuolį pas save? Su wc problemų nėra, katinas naudojasi dėžute, taip po gi "susipažino" su drąskykle ir net gi pasinaudojo, nagai nukarpyti smile.gif Veiksmas vyksta Kaune, bet jeigu kažkas iš kito miesto sugalvos priglaustį šį priklydėlį, manau ką nors sugalvosim svarbiausia parašykit 4u.gif
user posted image
user posted image

z.faina@gmail.com, 8 670 98908 arba į AŽ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Famili: 18 liepos 2014 - 22:58
Šiauliuose, Dainų gatvėje prieš kelias dienas atsirado tikrai naminė, pusilgio plauko, ryžai-juoda, gal yra ir baltos šiek tiek įmaišyta, prižiūrėta katė - gal kas pasigedot?
Eina prie žmonių, nebaili, labai gaila tokios gražuolės verysad.gif vietiniai išplikę kašakai tikrai jos nepagailės verysad.gif
Jei foto reikia ar žinot, kieno į AŽ
Atsakyti
Skubiai reikalinga maitinanti katė. Kieme radom kačiuką, maždaug 1 paros laiko. Bandom maitinti patys. Tačiau ryt į darbą. sad.gif Kas gali padėti. Miestas - Jurbarkas.
Atsakyti
Kaune,Partizanu g. dingo katyte. Jei kas matet,praneskit ... Aciu
user posted image
Atsakyti