Radau prie darbo Palangoje mažą gal 1 mėn. kačiuką, labai gražus. Aš pati negaliu laikyti, nes mano dukra alergiška. Gal kas galite priglausti.
SIAULIUOSE DINGO PILKA TRUMPAI KIRPTA PILKA PERSU KATE, GAL KAS PRIGLAUDET.. 6 METU SMULKI, MIELA... ATSILYGINSIU..
[quote=Ingredd,2013 07 09, 10:26]
SIAULIUOSE DINGO PILKA TRUMPAI KIRPTA PILKA PERSU KATE, GAL KAS PRIGLAUDET.. 6 METU SMULKI, MIELA... ATSILYGINSIU..
atsirado greitai o jau panikoj buvau
atsirado greitai o jau panikoj buvau
Siauliuose
dingo mielas apie 9 men katinukas vardu MIKIS.
Smelio spalvos, su tamsiomis ausimis,snukuciu, tamsia uodega, zydromis akimis.
Radusiems atsilyginsime.
Jei kazka panasaus matete -lauksime....
Labai prasome pagalbos. Musu kate pagimde 5 kaciukus. Taciau katytei reikia skubiai atlikti operacija, burnoje auglys ir katyte negali maitintis. Kate silpsta tiesiog akyse, o jos dar laukia operacija, po kurios rupintis mazyliais ji tikrai nepajegs. todel labai prasome geru zmoniu, padeti - priimti nors po viena kaciuka. Kaciukams 3 dienos.
Atsiliepti prasome kuo skubiau, nes katyte silpsta labai sparciai.
Kreipkites tel.: 860022501 arba el pastu xdonatax@gmail.com
kaciukus nuvesime tiek i VIlniu, tiek i Kauna. Atsilyginsim.
Atsiliepti prasome kuo skubiau, nes katyte silpsta labai sparciai.
Kreipkites tel.: 860022501 arba el pastu xdonatax@gmail.com
kaciukus nuvesime tiek i VIlniu, tiek i Kauna. Atsilyginsim.
Vilniuje, Santariskese, prie Santariskiu ir Franko gatviu sankryzos (salia "Beladenta") jau pora savaiciu vaikstineja tamsaus kailiuko, pukuotas katinelis. Uodegyte apkirpta kaip liuto. Turi antkakli nuo parazitu. Labai meilus, nebijo zmoniu. Lipa i pirmo auksto balkonus ir prasosi ileidziamas i vidu. Niekur rajone nemaciau skelbimo, kad kas nors jo ieskotu. Internete taip pat nieko. Nejaugi niekas niesko tokio puikaus katinelio?
Skubiai katytė 1,5 mėnesio ieško namų, rastas Palangoje . Suduoti vaistukai nuo kirminų, nuo blusų. Labai mielas ir žaismingas. Gat atsirastu gerų žmonių kurie gali juo pasirūpinti. Galiu atvežti netoli Palangos esančius miestus.
ImageShack.us
Papildyta:
ImageShack.us
ImageShack.us
Papildyta:
ImageShack.us
Vakar, liepos 19 dieną vakare iš Kryžiokų sodų 13-osios gatvės Vilniuje paspruko Kornish Rex veislės katinas Maurius. Katinas pilkas, rainas, su mažomis garbanėlėmis. kastruotas, turi indentifikacinę mikroschemą. Kadangi tik pries dvi savaites persikraustėme į Kryžiokus, yra didelė tikimybė rasti katiną Babiniuose, kur mes gyvenome anksčiau (jau skambino keli Babiniuose katiną mate žmonės).
Labai prašau ką nors žinančių apie Maurių paskambinti man. tel. +370 670 72832.
QUOTE(Zuikenas @ 2013 07 20, 15:05)
Vakar, liepos 19 dieną vakare iš Kryžiokų sodų 13-osios gatvės Vilniuje paspruko Kornish Rex veislės katinas Maurius. Katinas pilkas, rainas, su mažomis garbanėlėmis. kastruotas, turi indentifikacinę mikroschemą. Kadangi tik pries dvi savaites persikraustėme į Kryžiokus, yra didelė tikimybė rasti katiną Babiniuose, kur mes gyvenome anksčiau (jau skambino keli Babiniuose katiną mate žmonės).
Vos tik įdėjau skelbimą, iš karto paskambino moteriškė, kad rado mūsų katiną
QUOTE(šeima iš 5 @ 2013 07 09, 18:27)
Siauliuose
dingo mielas apie 9 men katinukas vardu MIKIS.
Smelio spalvos, su tamsiomis ausimis,snukuciu, tamsia uodega, zydromis akimis.
Radusiems atsilyginsime.
Jei kazka panasaus matete -lauksime....
Pakartoju, gal kas matet?