Įkraunama...
Įkraunama...

Rytu Europos aviganiai ir ne tik

Sveiki,
įdedu nuoroda kur Peggo žaidžia su pele smile.gif :
http://www.youtube.c...h?v=djbyS8RpZPQ
Papildyta:
QUOTE(zaliaslangelis @ 2011 01 29, 17:41)
QUOTE(grase @ 2011 01 29, 00:21)

pritariu! Aurelija, o jam kamuoliuką gaudyti patinka? nusipirk va tokį i ant virvutės ir po pratimo leisk pagaudyti (pagaudo ir vėl paslepi, nebūtina kiekvieną kartą duoti įsikasti) - užsives labiau.
o jeigu nepatinka - tada su maistu, bet padaryk kad būtų maži minkšti, momentaliai praryjami gabaliukai, nereikėtų sėdėti ir gromuliuoti pusę minutės, kad visas procesas 'darau-gaunu' būtų spartesnis

Tai mes taip ir darome-su maistu smile.gif 4u.gif sekasi neblogai sukoncentruoti Peggo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Aurelija_: 31 sausio 2011 - 19:25
QUOTE(zaliaslangelis @ 2011 01 29, 17:41)

antra, gal bus įdomu pažiūrėti, kaip aš kliuvinėdama ir pagrybaudama pradedu procesą tapimo įdomia savo šuniui.. čia aš jau kuris laikas dresuotojo supažindinta su tokia 'naujove' kaip kamuoliukas, grobis, žaidimas, kontaktas ir mes tobulinamės-tarkuojamės-testuojamės svetimoj aikštelėj ir mane filmuoja, kad iš šono pažiūrėčiau į savo klaidas biggrin.gif
tai va ir iškirpau biškį kaip su vėjeliu atlekia 'pas mane' nes taigi čia mes žaidžiam su kamuoliuku (matosi kaip atbėgęs į jį žvilgčioja bjaurybė biggrin.gif ) ir palieku, kaip nemokėjo gult, kad būtų nenupudruota teisybė šiam pasaulyje biggrin.gif
http://www.youtube.c...h?v=7XwDCr_5XIw

jei cia treniruote o ne koks pakazucha smile.gif geriau po "gulet" butu korekcija ir as vietoj Jusu dar dirbciau su pavadeliu,nes kai eina "greta" tai graziai ziuri-tai nusuka galva trumpam...graziau kai pastoviai ziuri.
o komanda "gulet " reikia mokyti daugiau zaidziant pele ar kamuoliuku,tik GULET-korekcija-tik atsigule"geras" zaisk ir metam kamuoliuka. Gultis suo turi per milisekunde,kaip robotas
Atsakyti
QUOTE(mondioring @ 2011 02 01, 09:20)
jei cia treniruote o ne koks pakazucha smile.gif

čia senos dainos.... ax.gif
dabar viskas daug blogiau biggrin.gif (juokauju)
ačiū - aš paskui taip darydavau gult - su kamuoliuko metimu, tik biškį netaisyklingai prisižaidžiau - griūdavo žemyn, bet belekaip kreivai ir pastoviai trūkčiodavo į priekį, kartais nusiraudamas iš nekantrumo..
taigi be korekcijų su juo niekaip, o stipri korekcija - iškart konfliktas, gali mušti-užmušti, nusileis tik su elektra pakratytas, kada iš tikro baisu pasidaro. velniop to man reikia, aš noriu būti jauna ir graži biggrin.gif
todėl išeina kad reikia apeidinėti situaciją, ir galvoti galvoti į priekį, nu vnž... reikia man į aikštelę kada vėl išsigrūsti būtinai, pasiilgau šitos veiklos, o tai dabar gaunas kad tik vaikščiojam, o dresūros pratimai - pažaidimui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaslangelis @ 2011 02 01, 15:13)
čia senos dainos.... ax.gif
dabar viskas daug blogiau biggrin.gif (juokauju)
ačiū - aš paskui taip darydavau gult - su kamuoliuko metimu, tik biškį netaisyklingai prisižaidžiau - griūdavo žemyn, bet belekaip kreivai ir pastoviai trūkčiodavo į priekį, kartais nusiraudamas iš nekantrumo..
taigi be korekcijų su juo niekaip, o  stipri korekcija - iškart konfliktas, gali mušti-užmušti, nusileis tik su elektra pakratytas, kada iš tikro baisu pasidaro. velniop to man reikia, aš noriu būti jauna ir graži biggrin.gif
todėl išeina kad reikia apeidinėti situaciją, ir galvoti galvoti į priekį, nu vnž... reikia man į aikštelę kada vėl išsigrūsti būtinai, pasiilgau šitos veiklos, o tai dabar gaunas kad tik vaikščiojam, o dresūros pratimai - pažaidimui unsure.gif

bet visai neblogai dirba,Jumi reikia dar mokytis-tada ismokysite ir sabaka iki galo graziai dirbti :)svarbiausia,kad sabaka reaguoja i kamuoliuka-ko daugiau reikia???
Atsakyti
QUOTE(mondioring @ 2011 02 01, 15:39)
ko daugiau reikia???

čia prieš du metus turbūt tas video.. dabar biškį gražiau daro, labiau džiaugiasi ir ilgiau žiūri - pafiksavau kaitaliodama klikerį ir griežtą biggrin.gif
o trūksta tai visko man ir tik man: košės galvoj, nuoseklumo ir kartas nuo karto - paspardymo į vieną vietą biggrin.gif šitą paspardymą ir šiaip pamokymą tai meistriškai daro cviakas, labai man trūksta jo aikštelės, bet dabar aš tipo labai dirbu ir nugriebus laisvą momentą 'dresuojuos' daugiau pati - skaitydama ir seminare kokiam
Atsakyti
QUOTE(zaliaslangelis @ 2011 02 01, 15:47)
čia prieš du metus turbūt tas video.. dabar biškį gražiau daro, labiau džiaugiasi ir ilgiau žiūri - pafiksavau kaitaliodama klikerį ir griežtą biggrin.gif
o trūksta tai visko man ir tik man: košės galvoj, nuoseklumo ir kartas nuo karto - paspardymo į vieną vietą biggrin.gif šitą paspardymą ir šiaip pamokymą tai meistriškai daro cviakas, labai man trūksta jo aikštelės, bet dabar aš tipo labai dirbu ir nugriebus laisvą momentą 'dresuojuos' daugiau pati - skaitydama ir seminare kokiam

as maciau keliose varzybose ir treniruoteje,dirbancius cviako sunis asmeninius-na kukliai tariant nesuzavejo...gal as nieko nesuprantu,bet kai suo dirba uodega po subine-mumi tas nepatinka.
tikiuosi su klientu sunimis jis dirba PUIKIAI
Atsakyti
QUOTE(mondioring @ 2011 02 01, 15:58)
as maciau keliose varzybose ir treniruoteje,dirbancius cviako sunis asmeninius-na kukliai tariant nesuzavejo...gal as nieko nesuprantu,bet kai suo dirba uodega po subine-mumi tas nepatinka.
tikiuosi su klientu sunimis jis dirba PUIKIAI

man atrodo su viena kale jis ir dalyvaudavo visur, dabar tik patiną ruošiasi, dar jaunas jis, ir atrodo visai smagus.
nežinau, kaip ten buvo vaizdas varžybose, jis turbūt dar ir nuo šuns priklauso. bet man atmosfera jo aikštelėje - super - darbinga, viskas turi būti ir greitai, kietai ir teisingai ir emocingai. viską, kas buvo svarbiausia, išmokau iš jo - kontaktą, žaidimą, drausmės išreikalavimą. o kas man neaišku, trūksta ar papildomai reikia pasidėlioti, atsinaujinti - išmoksiu ir pati, taip ir turi būti biggrin.gif
Atsakyti
na svarbiausia kad dresura padetu judeti i prieki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaslangelis @ 2011 02 01, 15:47)
šitą paspardymą ir šiaip pamokymą tai meistriškai daro cviakas,

Gal galetumete paaiskinti zodzio prasme? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mondioring @ 2011 02 01, 09:20)
jei cia treniruote o ne koks pakazucha smile.gif geriau po "gulet" butu korekcija ir as vietoj Jusu dar dirbciau su pavadeliu,nes kai eina "greta" tai graziai ziuri-tai nusuka galva trumpam...graziau kai pastoviai ziuri.
o komanda "gulet " reikia mokyti daugiau zaidziant pele ar kamuoliuku,tik GULET-korekcija-tik atsigule"geras" zaisk ir metam kamuoliuka. Gultis suo turi per milisekunde,kaip robotas

O kaip mums sekėsi video su gulėt ir sėdėt komanda man nueinat neatsisukus? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
cviakas yra vieno dresuotojo pravardė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2011 02 02, 21:38)
cviakas yra vieno dresuotojo pravardė  biggrin.gif

Aisku,zinosiu 4u.gif smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
noriu ideti foto vakar dienos fotografijos bet neatidaro kad galeciau is vis deti foto,prisiregistravau is naujo,tai bajerius skaldo supermama.lt/forumas.... doh.gif blush2.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Aurelija_123: 03 vasario 2011 - 12:27