QUOTE(grase @ 2011 01 29, 00:21)
pritariu! Aurelija, o jam kamuoliuką gaudyti patinka? nusipirk
va tokį i ant virvutės ir po pratimo leisk pagaudyti (pagaudo ir vėl paslepi, nebūtina kiekvieną kartą duoti įsikasti) - užsives labiau.
o jeigu nepatinka - tada su maistu, bet padaryk kad būtų maži minkšti, momentaliai praryjami gabaliukai, nereikėtų sėdėti ir gromuliuoti pusę minutės, kad visas procesas 'darau-gaunu' būtų spartesnis
p.s. pagalvojau apie savo šunį audio-video formate ir biškį susigėdau, nėlabaaai yra ką įdėti - video turiu cielus du, o pažiūrėjus pasidaro gera, kad tai buvo 'seniai ir netiesa'
nu bet žinok įdėsiu vieną tokią senieną, nes visų pirma tai negražu vien iš už ekrano karksėti (mondioring teisingai vis primena, kad prieš patarinėjant reikia savo video dėti
) ir antra, gal bus įdomu pažiūrėti, kaip aš kliuvinėdama ir pagrybaudama pradedu procesą tapimo įdomia savo šuniui.. čia aš jau kuris laikas dresuotojo supažindinta su tokia 'naujove' kaip kamuoliukas, grobis, žaidimas, kontaktas ir mes tobulinamės-tarkuojamės-testuojamės svetimoj aikštelėj ir mane filmuoja, kad iš šono pažiūrėčiau į savo klaidas
tai va ir iškirpau biškį kaip su vėjeliu atlekia 'pas mane' nes taigi čia mes žaidžiam su kamuoliuku (matosi kaip atbėgęs į jį žvilgčioja bjaurybė
) ir palieku, kaip nemokėjo gult, kad būtų nenupudruota teisybė šiam pasaulyje
http://www.youtube.c...h?v=7XwDCr_5XIw