Įkraunama...
Įkraunama...

Rytu Europos aviganiai ir ne tik

QUOTE(_Aurelija_ @ 2011 01 29, 17:09)
(nors pavėluotai sužinojau,kad koncentracijos reikia mokinti su skanėstu doh.gif ) 4u.gif

TAIP-Jusu klaida -dirbate be skanesto,ta dirbame tik egzamino ar varzybu metu,per treniruotes-VISADA skanestas ar zaislas ir GERAS
Atsakyti
QUOTE(mondioring @ 2011 01 29, 17:15)
TAIP-Jusu klaida -dirbate be skanesto,ta dirbame tik egzamino ar varzybu metu,per treniruotes-VISADA skanestas ar zaislas ir GERAS

Dirbau su skanestų iki Pegui sueinant 6mėn,o iki šiol labai retai skanėstą panaudoju,bet stengsimės ištaisyti šią klaidą 4u.gif smile.gif GERAS-visą laiką turiu omeny kai dresuoju Peggo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Aurelija_: 29 sausio 2011 - 16:17
QUOTE(_Aurelija_ @ 2011 01 29, 17:16)
Dirbau su skanestų iki Pegui sueinant 6mėn,o iki šiol labai retai skanėstą panaudoju,bet stengsimės ištaisyti šią klaidą 4u.gif  smile.gif GERAS-visą laiką turiu omeny kai dresuoju Peggo smile.gif

bet Jusu Peggo labai neblogai dirba,IPO B turetu islaikyti,ar moka komanda aport ir pirmyn?
Atsakyti
QUOTE(mondioring @ 2011 01 29, 17:15)

Siaip turesiu omeny ka Jus cia pakomentavote smile.gif Tikrai naudinga informacija 4u.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(mondioring @ 2011 01 29, 17:33)
bet Jusu Peggo labai neblogai dirba,IPO B turetu islaikyti,ar moka komanda aport ir pirmyn?

Ruosiuosi BH testa laikytis pradziai,o poto ateityje galvot apie IPO1-B jei islaikysim BH testa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grase @ 2011 01 29, 00:21)

pritariu! Aurelija, o jam kamuoliuką gaudyti patinka? nusipirk va tokį i ant virvutės ir po pratimo leisk pagaudyti (pagaudo ir vėl paslepi, nebūtina kiekvieną kartą duoti įsikasti) - užsives labiau.
o jeigu nepatinka - tada su maistu, bet padaryk kad būtų maži minkšti, momentaliai praryjami gabaliukai, nereikėtų sėdėti ir gromuliuoti pusę minutės, kad visas procesas 'darau-gaunu' būtų spartesnis

p.s. pagalvojau apie savo šunį audio-video formate ir biškį susigėdau, nėlabaaai yra ką įdėti - video turiu cielus du, o pažiūrėjus pasidaro gera, kad tai buvo 'seniai ir netiesa' biggrin.gif nu bet žinok įdėsiu vieną tokią senieną, nes visų pirma tai negražu vien iš už ekrano karksėti (mondioring teisingai vis primena, kad prieš patarinėjant reikia savo video dėti biggrin.gif ) ir antra, gal bus įdomu pažiūrėti, kaip aš kliuvinėdama ir pagrybaudama pradedu procesą tapimo įdomia savo šuniui.. čia aš jau kuris laikas dresuotojo supažindinta su tokia 'naujove' kaip kamuoliukas, grobis, žaidimas, kontaktas ir mes tobulinamės-tarkuojamės-testuojamės svetimoj aikštelėj ir mane filmuoja, kad iš šono pažiūrėčiau į savo klaidas biggrin.gif
tai va ir iškirpau biškį kaip su vėjeliu atlekia 'pas mane' nes taigi čia mes žaidžiam su kamuoliuku (matosi kaip atbėgęs į jį žvilgčioja bjaurybė biggrin.gif ) ir palieku, kaip nemokėjo gult, kad būtų nenupudruota teisybė šiam pasaulyje biggrin.gif
http://www.youtube.c...h?v=7XwDCr_5XIw
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliaslangelis: 29 sausio 2011 - 16:56
Oj,cia berods mano drebancios rankos filmavo ax.gif
Kaip seniai tai buvo ! doh.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=7XwDCr_5XIw
smile.gif Kiek šiam vokiečiui buvo laiko? smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
įdedu šiandieną fotografuotas foto.Suraskite panašumus lotuliukas.gif :
[attachmentid=209147]

Didelis bučkis biggrin.gif :
[attachmentid=209148]

Sniego senis thumbup.gif :
[attachmentid=209149]

Vyriški žaidimai ax.gif mirksiukas.gif :
[attachmentid=209150]

Peggo susikaupęs ritmiškai šoka kartu su savo draugu mirksiukas.gif :
[attachmentid=209152]

Peggo stovi:
[attachmentid=209153]
[attachmentid=209154]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Aurelija_: 30 sausio 2011 - 14:45
Aš patarčiau nuimti tokius antkaklius kai šunys žaidžia... nes gali be dantų likt..
Gražios nuotraukos
Atsakyti
QUOTE(aldarija @ 2011 01 30, 16:55)
Aš patarčiau nuimti tokius antkaklius kai šunys žaidžia... nes gali be dantų likt..
Gražios nuotraukos

Pamiršau nuimti 4u.gif blush2.gif Bet šiaip uždėjau girežtą,kad pasidresuotume smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Aurelija_ @ 2011 01 30, 16:01)
Pamiršau nuimti 4u.gif  blush2.gif  Bet šiaip uždėjau girežtą,kad pasidresuotume smile.gif  4u.gif

Griežtas dedasi po šuns ausimis, per žemai dedat kol kas.
Turi atrodyti taip:

(antkaklis turėtų būti vietoj to geltono brūkšnio)
user posted image
va taip:
user posted image

Čia, pvz., jau per žemai:
user posted image

Antkaklis turėtų būti pakankamai susiaurintas, kad neslidinėtų, bet ganėtinai laisvas, kad nespaustų šuns kaklo be reikalo ir leistų jam normaliai kvėpuoti.

P.S. Radau vieną gražų vaizdelį, gal bus įdomu - 9 mėnesių šuniukas
čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo megeja: 31 sausio 2011 - 00:53
QUOTE(megeja @ 2011 01 31, 01:42)
P.S. Radau vieną gražų vaizdelį, gal bus įdomu - 9 mėnesių šuniukas
čia

Laaaaabai gražiai dirba... Nuostabu rolleyes.gif 4u.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Aurelija_: 31 sausio 2011 - 18:21