Įkraunama...
Įkraunama...

Rytu Europos aviganiai ir ne tik

QUOTE(blogiukeeee @ 2012 04 02, 15:04)
Mes dar paleidimo nesimokėm,nes jis dar netvirtai ima,paleidinėja. Vieną kartą pratestavom ir viskas.  4u.gif

o jeig JUMI pratestuotu,na vyras duotu i galva ir ishzagintu... tai gerai???? mokyti ikasti yra kitokiu variantu...
Atsakyti
Na juk ten pratestavom ar nembėgtų link tvoros atgal...Aš tą norėjau pamatyt,kaip butent jis elgtųsi be manęs. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
džiaugiamės pavasariu 4u.gif :
user posted image

user posted image

Suvyriškėjom (23 mėnesiai) rolleyes.gif :
user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveiki,
parduodama Rytų Europos aviganio veislės kalytė, gimusi 2012.02.25 d.
user posted image
user posted image

Tėvas: Оздер Русский Риск ( HD-A, ED-0), ОКД-1, ЗКС-1, Т-1.
user posted image
user posted image
ЮКЧК, победитель монопородной выставки ранга КЧК в классе юниоров,
Чемпион России,
Чемпион ОАНКОО,
неоднократный ЛПП и ЛК, BIG-1.
Многократный призёр соревнований,
Призёр Чемпионата НКП ВЕО по ОКД-ЗКС 2011.
Чемпион Москвы по СОВРЕМЕННОМУ ДВОЕБОРЬЮ

Motina: Хельхаус Лавиния ( HD-A, ED-0)
user posted image
user posted image
Юный Чемпион Беларуси,
Чемпион Беларуси,
Гранд Чемпион Беларуси,
Чемпион России,
Чемпион Породы,
2 x Победитель Беларуси (2009, 2011). Тест +
Многократно ЛПП, ЛС и BIG-1. Лучшая собака Республиканской выставки собак всех пород 12.06.11г., г. Молодечно.

Kalytę gali atvežti iki Lietuvos. Kalytė randasi Baltarusijoje. Parduodama tik geriems ir rūpestingiems žmonėms.
Išsamesnė informacija tel: +375-296-75-76-72 .(vardas Svetlana)

Atsakyti
Truputį pasirodom kaip dirbam prie dirgiklių(figūranto ir kito šuns):
http://www.youtube.c...h?v=T__QsR4MOoE
Atsakyti
Sveiki, kaži kas paaiškintų tundrai kuo skiriasi VA nuo REA charakteriu? ax.gif nes kaip suprantu jie giminingi, beto VA kaip ir skaitosi lb aukšto intelekto šunys, o REA turbūt netokie?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuju'ke: 09 balandžio 2013 - 10:59
QUOTE(ciuju'ke @ 2013 04 09, 11:57)
Sveiki, kaži kas paaiškintų tundrai kuo skiriasi VA nuo REA charakteriu?  ax.gif nes kaip suprantu jie giminingi, beto VA kaip ir skaitosi lb aukšto intelekto šunys, o REA turbūt netokie?

o ka reishkia aukshtas intelektas???pas shuni? na ir pas zmoga smile.gif))
ash tokiu kaip jumi prisiziuriu shimtais..."mano shuo labai protingas,aukshto intelekto,o va kvieciu "pas mane"jis zino ka reikia daryti-bet nedaro....oiiiii koks protingas shuo!!!!! ir tarp VA yra puikiu shunu ir tarp REA yra puikiu,kaip sakoma "net semji bez urodov"visur pasitaiko brokelio...
Atsakyti
na aš toli gražu ne ta iš 100. Ir nesu tokia naivi, kaip čia paišot mane. Man tiesiog įdomūs šių veislių skirtumai, nes kiek skaitau, tai jie pasirodė man panašūs g.gif
Atsakyti
Rytietis sunkesnis, didesnis šuo, tad jo ir temperamentas ramesnis nei vokiečio. Vis tik nesigilinant į debatus kuris šuo geresnis, abi veislės savotiškai geros kai žinai konkrečiai kokiu tikslu imi smile.gif. Manyčiau blogiukeeee jau gali pakankamai gerai palyginti iš savo praktikos-nes augina ir rytietį ir darbinių linijų VA. Man net pačiai įdomu-jei imtum trečią šunį tai būtų rytietis ar vokietis?
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2013 04 09, 10:57)
Sveiki, kaži kas paaiškintų tundrai kuo skiriasi VA nuo REA charakteriu?  ax.gif nes kaip suprantu jie giminingi, beto VA kaip ir skaitosi lb aukšto intelekto šunys, o REA turbūt netokie?

Sveiki,
kiekvienas šuo yra individualus, bet kaip minėjo zay, tai jie sunkesni ir didesni, bet yra išimčių kaip visada. Atvirkščiai sakyčiau jog REA yra aukšto intelekto, ramūs. Tiesiog šeimos šunys. Nesupykit vokietistai, nes tai mano asmeninė nuomonė. mirksiukas.gif REA jautresnės psichikos(bet taip pat pasitaiko išimčių), Lietuvoje turbūt neatrastum pasitikinti savimi REA veislės atstovą(taip pat nesupykit REA augintojai). Šiaip REA sargūs. Labai atsakingai reikia rinktis šios veislės atstovą... Rimtam sportui nepatarčiau, nebent obedience, bet tik ne IPO(nebent paklusnumo varžybose)... O VA judresni(bet taip pat būna išimčių), prielipukai (dažniausiai), grobiniai ir daug ką galima apie juos prirašyt. Jei tarkim rašyčiau apie savo REA ir darbinio VA skirtumus, tai manau jie žymiai skiriasi beveik viskuo. Visų pirma, tai temperamentingumu. Psichika, prieraišumo lygiu (apibendrinau trumpai). Jeigu ką-klausk, parašyt galėsiu išsamiau į užduodamus klausimus apie jų skirtumus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blogiukeeee: 09 balandžio 2013 - 14:25
Pagyvinu temą 4u.gif :
http://www.youtube.c...h?v=tsmzG0THfpA
Atsakyti
Sveiki rytukų mylėtojai! Gal yra klaipėdiečių norinčiu kartu pavedžioti šunelius? Maniškė super aktyvi šveicarė, tad ieškau jai draugų 4u.gif happy.gif
user posted image
Atsakyti