O jūs pamąstykit - kiek žinot šunų "džentelmeniškų riterių"? Čia geriau nei bet koks BH, IPO ar dar koks išmislas.
O be to, parašyta "dresuotas, stabilios psichikos", vadinasi, yra ir išsilaikyto dresūros normatyvo pažymėjimas (turbūt tas pats IPO1); parašyta "sveikas", vadinasi yra HD/ED tyrimai, tirtos akys, širdis, yra visi popieriukai, tą pažymintys; be to, turbūt yra ir AD išsilaikytas, kad tvirčiau skambėtų tie "energingas, sveikas".
Man rods, Aurelija tik labai kukli ir nepasigiria vis.
QUOTE(žostautė @ 2011 01 26, 16:42)
Aa, vis dėl gėdos jausmo nerasta...
Kodel gi? juk istryniau ta skelbima kad sunu dresuotoju,myletoju nesunervuociau o del naujos anketos sukurimo-juokavau
QUOTE(nefolija @ 2011 01 26, 16:46)
Kaži, ar ne pilnatis vėl?
interneta turit-pasiziurekit
Mjo, vis paskaitau paskaitau ir su atsivėrusiu stalčiumi sėdžiu... ir nežinai ar juoktis čia, ar verkt
QUOTE(Karinuks @ 2011 01 25, 15:25)
Beje,Peggo sveria siuo metu virs 36kg Reiks si menesi arba vasario pradzioj pasisverti Labai klauso komandos 'pas mane',tai bet kada ji galiu pasikviesti ir jis ateina Nera problemu su jo atejimu Bet kuo toliau,tuo naglesnis darosi,lyderis siekia būti Nepuola ant sunu,kaciu,draugauja su mano banguotaja papugele Problemu su juo neturim isskyrus griauzimas
Idomu, vienok. Pries kelis menesius per visa foruma buvo draskomasi, kad veisejas pardave bailu, nestabilios psichikos suni, o siandien jau jis yra nuostabus stabilios psichikos riteris, ieskantis princesiu
Nugi nuostabi dresuotoja auga ant Lietuveles - turesim pasaulinio garso zmogu uz keliu metu, gal net perspjaus koki Cesar Millan
Nugi nuostabi dresuotoja auga ant Lietuveles - turesim pasaulinio garso zmogu uz keliu metu, gal net perspjaus koki Cesar Millan
QUOTE(tati @ 2011 01 26, 17:03)
Idomu, vienok. Pries kelis menesius per visa foruma buvo draskomasi, kad veisejas pardave bailu, nestabilios psichikos suni, o siandien jau jis yra nuostabus stabilios psichikos riteris, ieskantis princesiu
Kas buvo-tas prazuvo
Aurelija jau dabar tapo labai garsiu žmogumi LT šunininkų pasaulyje.Matyt, to ir siekė.
QUOTE(megeja @ 2011 01 26, 16:43)
O jūs pamąstykit - kiek žinot šunų "džentelmeniškų riterių"? Čia geriau nei bet koks BH, IPO ar dar koks išmislas.
O be to, parašyta "dresuotas, stabilios psichikos", vadinasi, yra ir išsilaikyto dresūros normatyvo pažymėjimas (turbūt tas pats IPO1); parašyta "sveikas", vadinasi yra HD/ED tyrimai, tirtos akys, širdis, yra visi popieriukai, tą pažymintys; be to, turbūt yra ir AD išsilaikytas, kad tvirčiau skambėtų tie "energingas, sveikas".
o kam AD - geriau SVP - tik 40 km pradziai va cia tai tikrai bus energingas ir sveikas